הודעת פרישה

מנחם

תישאר איתנו אני אישית שואב ממך המון ידע.מצד שני גם עבוד אני אוהב לקרוא חבל שזה הגיע למצב כזה

EizoTop

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo201.gif

Or Amit

New member
שני הפני שלי אליך

חבל (לדעתי) שהפורום "יאבד" אותך. אני לא רוצה להכנס פה ל"מאבקים" ו"צדדים", אני מבין את המקום ממנו אתה מגיע וחבל לי שזה המקום אליו אתה הולך אני יודע שיש לך הרבה לתרום לכאן גם אם דברים לא תמיד מוצאים חן בעינך (ובוא נהיה רציניים, הם לא). אני יודע כמה קשה להבליג על הודעות עם דעות שלא רק שאתה לא מסכים איתן - אלא הן גם מנוסחות בצורה קטנונית או כל שם אחר שתבחר לתת לזה, אבל לדעתי המפסידים הגדולים כאן - לבד ממך - הם קוראי הפורום. בכל מקרה, גם אם אתה מחליט להשאר בדעה שלך ובצעד הפרישה שלך, אין לך פטור ממשחקי הפנטזי השנה (אחרי הכל ממי אני עוד אגנוב את דאנקן? (-;) זה גם לא פוטר אותך מלהגיע לאיזשהו מפגש ו\או ליידע כשאתה מחליט שמיצית את המלוכסנים.

ThEgReEnKiNg

New member
חבל מאוד

מאוד אהבתי את התגובות שלך, הן היו חויה לקריאה. בהצלחה,מקווה שתחזור בעתיד.

SHNIK

New member
איש יקר

למען האמת לא ממש משנה לי מי צודק ומי לא, בעיקר כשתותח כמוך חושב לעזוב, ברצוני לכתוב שאני מאוד אצטער אם אכן תקפיד ליישם זאת ולא נהנה מפנינותיך כאן, אני בהחלט ארגיש בחסרונך. אני אישית רואה בפורום הזה סוג של מקום מפלט : להתנתק מהמציאות שאינה תמיד חיננית, מהכאבי ראש ומחוייבויות החיים לטובת דיון בריא על כדורסל, אני חושב שאם כולנו נתרכז בכך אז כולנו נהנה כאן יותר, הפורום אינו מקום להתנשאויות, התנצחויות וטראש טוק, דיונים אפשר להעביר גם בכיף, דבר אשר היה בעבר ובהחלט יכול להיות גם בהווה ובעתיד (ושוב, אני לא מכוון את ההודעה הזו לאף אחד אלא ככלל לכל משתמשי הפורום כולל אנוכי) אז תשאר חבר (-: שניק.

אני לא רציתי להצית כאן אש

MNM יקר. אני מאוד אוהב את הלהט שבך, את היושר, את חוש הצדק. ביקשת כאן בשרשור לא להכניס דברים בפיך, אני מבקש אותו דבר. יש לי אג'נדה אחת ויחידה. ליצור מקום שבו כיף לדבר על NBA, שאפשר להחליף דעות, שאפשר גם להתווכח ולהקניט, והכל ברוח טובה. הגם שאני לא המנהל, אני כן רואה בעצמי סוג של מוביל. רק שאני מתפקד לא פעם גם כמוביל שלילי. וזו גם הסיבה שהשעתי את עצמי עד הודעה חדשה. ניחנתי בבחירת מילים גרועה. פרישה היא מילה קשה, ולא זו הייתה כוונתי. כוונתי הייתה הפסקה. כתבתי במפורש את הסיבה להפסקה שאני לוקח : אני מושך לויכוחים מיותרים ולמעשה לא תורם לפורום. המשפט הראשון לא היה שלם. אני לא חושב ש... והבעיה היא אצלי (כמו שרובכם כתבתם). אני זה שלא מתמודד עם הדברים נכון. צודק SSBP, אני לוקח דברים אישית מדי. אחת הסיבות היא הבדידות הרבה שמציפה אותי בשנה האחרונה, והמקום הזה מהווה עבורי בית. אז אני לוקח מאוד אישית את מה שקורה פה. צודק OXYCODONE, העובדות מדברות בעד עצמם, אני היחיד שיש לו בעיה. וצודק המשתגר בדבריו. והכי צודק, עומר ד, שתגובתו המגעילה (אך צודקת) נמחקה. איפה אני ואיפה החתימה שלי. אני לא שלם, ואני לא בהרמוניה. איזה אהבה ואיזה בטיח. אני קורא את התגובות שלי, ולפעמים פשוט לא ברור לי מי כתב אותם. מה שכתבתי למנחם היה פשוט מגעיל ודוחה. וזה לא מי שאני רוצה להיות. אני אכול קנאה, וכעס. וזה לא מי שאני רוצה להיות. ומשום מה כאן זה יוצא בצורה הכי קיצונית. אני לוקח הפסקה כדי לחזור להרמוניה. לחזור לשלמות. לחזור לאהבה. להשקיע בחיים שלי. אני לא אפסיק לאהוב NBA, וחיידק הכתיבה עוד יכה בי שוב, רק שכשזה יקרה אני אדע לתעל אותו למקומות חיוביים. הפורום הזה הוא מקום מדהים בעיני. ניר, מקדיש לו המון אהבה וטיפוח, ועושה עבודה מעולה. אור, שניק, ואחרים שהמשיכו מפורום כדורסל נותנים לו אישיות שאני מאוד אוהב. אני הייתי חלק מזה, רק שהוספתי גם משהו מאוד שלילי. אני מודה לכל מי שטרח לתת את דעתו בשרשור הזה. גם לתומכים, וגם למתנגדים. אני יודע שהרגלתי אתכם להמון ציניות, אבל השיתוף הזה בא מהלב. כתבתי את ההודעה במטרה לנעול את עצמי, ולא במטרה לעשות פרובקציה. אני מקווה שאף אחד לא נפגע. ומילים אחרונות למנחם. אני מאוד מעריך את ההתלהבות שלך, את אהבת הספורט שלך, את הרצון שלך להראות למי שלא יכל להיות שם במגרש דרך התיאורים הציוריים שלך. זה היה צריך להאמר קודם, ולא נאמר. שום דבר ממה שקרה כאן לא ממש קשור אליך (זה לא אתה, זה אני). ואני מתנצל, על דברים שאמרתי, על הדרך שאמרתי אותם, ועל חוסר הכבוד. אני מקווה שתמשיך להעשיר עוד הרבה דורות בדברי הכדורסל שלך.

Oxycodone

New member
אני לא חושב שאתה צריך לפרוש

כנראה אפשר להבין את המצב שלך , אתה נמצא בהונג קונג במדינה זרה, והפורום הזה מחבר אותך לישראלים ולישראליות, וגם לספורט שאתה הכי אוהב. ואני מניח שלא כיף לדבר עם הונג קונגים או אנשים זרים על כדורסל ותחביבים. ואפשר להבין למה אתה מרגיש שהפורום הזה הוא כמו בית, כי יש פה הרבה כותבים קבועים, והפורום ממשיך להיות מעניין, לשמור ולהגדיל את הכותבים הקבועים בו אפילו שאנחנו בפגרה ואין כרגע משחקים. אני פשוט חושב שאתה צריך לייעל את האנרגיה שלך ואת הלהט לכתוב לדברים אחרים. אם תשימו לב גם למנחם שנמצא ביבשת אחרת, ובשעות הפוכות משלנו יש הרבה להט וצורך לכתוב. והוא עושה זאת באמצעות הפורום ואתר הופס. אני חושב שאתה פשוט צריך לייעל את האנרגיה שלך לפוסטים אחרים מאשר ויכוחים לא חשובים. נניח ההערה שלכם על זה שמנחם שאל את שימי על הבולבול שלו, או שהוא המליץ לבחור על סקס לפני שהוא ידע בן כמה הוא. רוב האנשים פה זרמו עם הצחוק והראש של מנחם, ולא נכנסו איתו לויכוח על העניין הזה, כי הוא עשה זאת בתום לב ובדיחות דעת. הרבה אנשים מתווכחים עם מנחם בפורום ובאתר הופס בקשר לדעות שלו. אבל צריך לעשות את זה בצורה שמכבדת את הפורום ואת הכותבים, כי אין פה בפורום איזשהו כבוד שמישהו חייב תמיד לומר את המילה האחרונה. למנחם גם אין סימון אדום, והוא כמו כל שאר הגולשים בפורום ולא חייבים להסכים עם הדיונים שלו , להפך להתווכח ולשכנע אותו אחרת זה מצויין, אבל בלי לקחת ללב. אתה צריך לייעל את האנרגיית כתיבה שלך לדברים אחרים, אם אתה זוכר את הסיקורים שאור עמית היה עושה , או העדכונים של החדשות ,או ליגת הקיץ. או אפילו סתם לכתוב כתבה משלך על מה שבא לך. יש הרבה אפשרויות להוציא משהו חיובי מיצר כתיבה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo20.gif

כפי שבוודאי שמת לב, נמנעתי מלהגיב עד עכשיו וגם עכשיו את תחושותי הפנימיות אני אשמור לעצמי. אני מקווה שזאת רק הפסקה ושתיקח לך קצת זמן, תשתה
קר, תאכל
ותשחק
ואח"כ תשוב אליינו. תודה ותזכור שאני אוהב אותך אפילו בזמנים שבא לי להוריד לך אשך.

the mnm factor

New member
אחד הדברים החשובים ביותר בחיים הוא

ביקורת עצמית. אני תמיד שמח לגלות ביקורת עצמית בכל בן אדם. ורצוי שתהיה חריפה כמה שאפשר. רק מתוך הביקורת הופכים לאדם טוב יותר. למרות הביקורת שקיבלת על עצמך עם חלקה אני לא מסכים- הדברים שאתה מרגיש- קנאה וכעס- הם דברים שרק אתה מרגיש ורק אתה יכול לדעת עד כמה הם נכונים אבל אני בהחלט לא חושב שרק אצלך הבעיה. בנושא האשמה כף המאזניים לעולם אינה מוטת רק לכיוון אחד. ובנושא הזה היא לדעתי שווה לחלוטין. בהחלט יתכן שגם אני ואולי גם אתה היינו קשוחים מול מנחם לס ומלקולם אקס. לי אין ספק שהייתי קטנוני ותוקפני הרבה יותר מהרגיל. נטפלתי לקטנות, הגבתי בציניות, הייתי עוקצני ועל כל אני בהחלט מצטער. אבל זה לא סותר את העובדה שמלקולם אקס הודה שהוא מעוניין בעיקר לקדם את האתר של עצמו ופחות לתרום לפורום וזה לא סותר את העובדה שמנחם לס, על אף שניר הזהיר אותו, עדיין מגיב רק לשרשורים שהוא פתח ועדיין פותח שרשורים שלא קשורים לנושא הפורום בניגוד לחוקי תפוז, ולמען האמת גם הוא ניבל את הפה לא פעם. אז כולנו פוגמים באג'נדה שלך- אנו פוגמים במקום שכיף לדון בו על NBA. הייתי מציע לעשות שלום. אבל שלום עושים עם אויבים ופה זה אינטרנט ודוגרי אני לא חושב שיש לי כאן אויבים- אז אני מציע שכמו שכל הוויכוחים הללו ילדותיים ומטופשים נעשה שולם באופן הכי ילדותי שאפשר- אני מציע את הזרת שלי למלקולם אקס ומנחם לס. אני מבטיח להיות קטנוני הרבה פחות ותוקפני הרבה פחות- אני אשמח אם בתמורה כל מה שמלקולם אקס יבטיח זה לנסות לתרום לNBA גם בפורום ולא רק בהופס ומבחנתי כל מה שמנחם לס צריך להבטיח זה לשמור על שרשור נאות. זה הכל. הולך? שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם? או שניר, הגננת, יצטרך לשים אותנו בפסק זמן? ונ.ב לגביי הביקורת העצמית: באופן אבסורדי גם במקרה שלי התגובה שהכי מדויקת למציאות היא זו של עומר ד. אכן הבן אדם בוטה, וגם חורג מתפקידו, אבל תאכלס די צודק- לא קל לחיות איתי תחת אותה קורת גג. אבל לא בגלל שאני צדקן, בדיוק להיפך, בגלל שאני ביקורתי כלפיי כל דבר וכל אדם- ובייחוד כלפיי עצמי. מחזה קשה לצפייה.

מנחם לס

New member
הומור

כמובן שאני מסכים ל-"שולם" עם עבוד ואתך MNM, אם כי אף פעם לא הרגשתי ברוגז! לפני כמה שנים הוזמנו ברדיו - עבדכם הנאמן, שלח, ומליניאק - לדבר על המדיה הישראלית וקהל הקוראים הישראלי. דברנו על הכל. אני אמרתי שהדבר החסר ביותר למדיה בארץ (ולקוראים הישראלים!) הוא חוש הומור. טענתי שתמיד כשהתבדחתי קבלתי על הראש. באולימפיאדת סיאול כתבתי על הסוסים בתחרות הקפיצות. כתבתי שאקוורסיאן היא יותר תחרות ראווה לדוגמניות שהתחפשו לסוסים, מאשר ספורט.. כתבתי עוד כמה דברים שחשבתי שהם מצחיקים על האקווסטריאן (האם זה שם התחרות? אינני זוכר כבר). נוני מוזס קיבל עשרות מכתבים מבעלי סוסים, חובבי סוסים, ומה לא, עם בקשות לפטר אותי כי אין לי מושג על מה אני כותב (בתחילת המאמר כבר התנצלתי שאני לא מבין דבר בתחרות הזאת, אבל ישבתי ליד עתונאי אירי זקן ושיכור - זאת היתה האמת - שניסה להסביר לי כשאני כל הזמן מתרחק מריח הזיעה שלו. הוא כנראה לא התקלח מאז פתיחת האולימפיאדה). אבל התנפלות כזאת? נוני אמר לי שפעם נוספת כזאת - אני מפוטר. והאמינו לי בהא פעם נוספת, ואפילו בצורה גרועה הרבה יותר: כתבתי ש-"מי ששונא חתולים ואת הלייקרס חייב להיות אדם אינטיליגנט עם רגשות". ידיעות קיבל - אני לא מגזים - מאות טלפונים, מכתבים, דברי נאצה, קיללו אותי, ומה לא, על שאני "שונא חתולים" (אני דווקא אוהב חתולים...). פעם כתבתי אחרי משחק בקרית מוצקין ש-"קרית מוצקין היא עיר 'עשר' אם אתה תחנת דלק". ראש העיר טילפן, הזמין אותי לסיור בקרית מוצקין כדי שאראה שהיא הפכה "ליישוב מכובד בישראל" ולא מוצקין שאני זוכר משנות ה-50. מה שאני מנסה לומר בכל זאת הוא שחייבים יותר לצחוק. אני לא מתכוון לשום דבר רע, ולעולם לא אפגע באף אדם בציבור. הסיבה שכתבתי על הבולבול של שימי היתה כי ממש באותו זמן היה ויכוח באתר בת גלים על "בולבול של צפורים". גם אני זרקתי את ה-10 סנט שלי, ואז בא לי בראש לשאול את שימי (המזדקן כמוני) בצחוק על הבולבול, תוך ידיעה שהוא לא יענה. חשוב שנדע קצת לצחוק על אחרים בצורה 'טובה' כמו שאנחנו צוחקים על עצמינו. היש לכם מושג כמה פעמים כתבתי שאני נעשה סנילי (כששכחתי את בניארי שניבחר ראשון ע"י טורונטו, בוודאי כמה מכם אמרו "הוא באמת נעשה סנילי" (כמו שבוודאי חושב זה שהזכיר לי ששכחתי את מייקל ברשימת "חמשת הדאנקיסטים הכי טובים במאני טיים" (הגבתי שאני מחליף את קובי בדרקסלר ונתתי רשימה ד"ר ג'יי, דרקסלר, ויני קרטר, אלג'ין ביילור ודומיניק כשברור הוא שבלי הסניליות הקטנטונת הייתי כותב ד"ר ג'יי, מייקל, דרקסלר, קרטר, ודומיניק). מאחר ועבוד התוודה מעט על עצמו, אולי זה המקום להתוודות על עצמי. כן, אני בן 70. כן, אני סבא ל-12 ו-3 נינים. כן, הייתי פרופסור וראש מחלקה 40 שנה באוניברסיטת אדלפי. אבל אני כנראה ילד מגודל שמבחינת ספורט נישאר ילד. אני חושב כמוכם ומרגיש כמוכם, וכשאתם כותבים אלי, צוחקים עלי, מעליבים אותי - עשו כך בלי חשבון, ובלי להתחשב בעובדה שהייתי יכול להיות סבא של הרבה מכם. אולי העובדה שמשך 40 שנה לימדתי סטודנטים צעירים והיו לי תמיד קייטנות כדורגל, אני מסתדר עם צעירים כמוכם יותר מאשר זקנים כמוני. אז העיקר לחייך, לצחוק, ליהנות מהחיים, ומותר לעלות אחד על השני ברוח טובה ובהומור!

למעלה