הודעת פרישה

הודעת פרישה

אני לא חושב שהצלחתי להסתיר שהפורום לא לרוחי מאז החיבור עם הופס, והופעתו של פרופ' לס. אני מושך לויכוחים מיותרים, ולמעשה לא תורם לפורום. מתוך כבוד לחברי ניר, החלטתי להשעות את עצמי מהפורום עד הודעה חדשה.

עומר ו

New member
זאת בחירה שלך

אבל אני חושב שגם אם אתה לא אוהב מה שקורה עכשיו, כדאי לך להישאר ופשוט לא להתייחס להודעות מסוימות.במקרה שאתה באמת עוזב, כדאי לך לחזור לפחות בתחילת עונת הNBA החדשה. אבל שוב, זאת בחירה שלך...

SSPB

New member
תעשה מה שבא לך

רק שאני לא מבין אותך לפעמים. אתה לוקח דברים פה אישית יותר מדיי. גם לי ואני מאמין שלכל אחד יש דברים שמפריעים אבל לא צריך לקחת את זה באופן אישי. אז מה אם אתה לא מסכים עם מנחם לפעמים קח מזה את הדברים החיוביים. שאדם עם ידע כדורסל עצום תורם מזמנו לפורום ומעלה דיונים מעניינים יותר ומעניינים פחות שמה שלא יהיה עדיפים מסתם שיעמום וכלום. אז תחליט מה שתחליט אני לא מסכים עם המחשבה שלך.

מנחם לס

New member
האם אני, מנחם, הברחתי אותך?

אם כך, אני מצטער. אבל כבר הצעתי לך לפני כמה ימים: כשאתה רואה את שמי, פשוט תעבור הלאה. מה יותר קל מזה? אגב, אתמול בלילה (אצלכם כבר היה יום ג' בבוקר) התחלתי נושא חדש, "מה זה משחק קבוצתי?" (בעיקר בגלל שהרוב כאן עולים על האמריקאים בגלל חוסר המשחק הקבוצתי שלהם). אתה היחידי שענה בינתיים.

מנחם לס

New member
אז למה הגבת 8 פעמים ל"קבוצתי"?

חבל שאתה כה דרמטי בהודעת הפרישה שלך. אבל לפני רבע עברתי על השרשור "איזה חוקי פיב"א יפגעו באמריקאים". לא ספרתי, אך נדמה לי שיש כ-70-80 תגובות, מהן שמומה - ספור אותן, 8 - הן תגובות שלך. אני לא מבין מה קורה פה. איך שלא יהיה, היה נחמד להכירך בפורום!

Malcolm X

New member
בהצלחה בהמשך הדרך

דווקא תרמת כשכתבת על כדורסל. חבל שלא הצלחת להתגבר על הרגשות השליליים. ההזמנה לכתוב בהופס עדיין פתוחה. רק לתאם מראש כתבות כדי להבטיח שתקבל את כל הבמה.

bostonForever

New member
חבל. מקווה שתשנה את דעתך

כמו שמנחם לס הציע - הכי פשוט אם תתעלם מההודעות שלו. תגיב לשרשורים אחרים ותעלה נושאים משלך. בכל מקרה, אוטוטו מתחיל פנטזי חדש

the mnm factor

New member
אני חושב שאתה צריך להשאר ולהאבק על הדרך שלך

אני חושב שאתה מייצג איזושהי אג'נדה ולא סתם מתווכח וויכוחים מיותרים. עזיבה שלך בטח לא תתרום לפורום, לדעתי היא גם תזיק בדיוק במישור עליו אתה מדבר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אג'נדה? מאבק? אני נושך שפתיים...

the mnm factor

New member
רק אל תכאיב לעצמך

כן, מאבק. אתה לא שמת לב שיש מאבק בין עבוד לבין מלקולם אקס? אמנם זהו לא מאבק זדוני ומרושע אבל קיים מאבק, אז אני ממליץ לעבוד להשאר ולהאבק. הייתי ממליץ למלקולם לעשות אותו הדבר אם היה בוחר לעזוב. ומה מסעיר אותך כל כך במילה אג'נדה? לכל אדם יש אג'נדה אפילו אם הוא לא מעוניין בכך. נניח אני חושב שלחם עם ריבה טעים יותר מלחם עם חמאת בוטנים. אך דעה זו תלויה בדבר- כי איני אוהב ריבת שזיפים ועל פניה אעדיף גם חמאת בוטנים. זוהי תחילת האג'נדה שלי כלפיי ממרחים על לחם. כמו כן לעבוד יש אג'נדה לגביי יחסו לפורום והוא מביע אותה בהודעות שלו. אני מאמין שהוא צריך להמשיך לייצג אותה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!

גמני מעדיף לחם עם ריבה, חמאת בוטנים זה בכלל לא משהו...

מנחם לס

New member
תהרגו אותי אם אני יודע על מה מדובר!

על איזה "יחס" להופס מדברים? מה רע עושה הופס לעכבר הספורט הכי זעיר בארץ? אני למשל כתבתי כבר על איזה 25 "אגדות" כדורסל. האחרון היה ג'רי לוקאס. מדוע שלא תקראו תגובות קוראים צעירים שרק מודים להופס שמאפשר להם להכיר ולדעת שחקני עבר גדולים (השבוע" קרל THE MAILMAN מלון) ? ללא גוזמא, קבלתי מאות כאלה. מלבד זה יש בהופס דיווח יומי על כדורסל, וב"טראש טוק" כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה כי טראש זה "זבל". הייתי מאד מעוניין לשמוע מעבוד או MNM מה הבעייה שלהם עם הופס. אני מתכוון לזה בכל הרצינות. אני יודע (כשאני אומר יודע אז תאמינו לי שאני יודע) שאת הופס קוראים עפר שלח, אריה מליניאק, ערן סורוקה, ועוד כמה וכמה אנשי כדורסל במדיה הישראלית. נאמר לי מאלה שיודעים (עבוד, אנא אל תבקש ממני שמות של 'מי אמר לך'. אתה יכול להתקשר ישר לאלה שציינתי ולשאול בעצמך) שהם אהבו לקרוא הופס לפני שידורי נבא כדי לקבל זווית קצת אחרת למשחקים. אני לא כותב יותר בעניין זה. אין לי דבר וחצי דבר לטוב או לרע לעבוד או MNM, אבל הם התחילו לכתוב על "יציאה" מהפורום, אג'נדות, ודרך "מאבק" והייתי חייב לומר את שלי. ועכשיו, כמו כל בן 70 טוב, אני הולך לקחת את הכדורים נגד דלקת הפרקים, ואיזה שעה וחצי של שנת ישרים! הערב האול-סטאר של הבייסבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

the mnm factor

New member
מעולם לא אמרתי שיש לי בעיה עם הופס

כאמור, מעולם לא נכנסתי לאתר. "אין לי דבר וחצי דבר לטוב או לרע לעבוד או MNM, אבל הם התחילו לכתוב על "יציאה" מהפורום, אג'נדות, ודרך "מאבק" והייתי חייב לומר את שלי. ועכשיו, כמו כל בן 70 טוב, אני הולך לקחת את הכדורים נגד דלקת הפרקים, ואיזה שעה וחצי של שנת ישרים!" אל תכניס לי מילים לפה! אני לא כתבתי על שום דבר על יציאה מהפורום. להיפך. ואל תעוות את דבריי! אני כתבתי אג'נדה בנוגע לדרך של אדם להביע את דעתו ולא שום דבר אחר. אבל אתה, כאילו בתמימות ונחמדות, מעוות את הדברים שלי באופן עקבי כדי שיתאימו למה שאתה רוצה להגיד. הפסק עם זה.

המשתגר

New member
אתה כתבת!

אתה כתבת שלעבוד יש איזו "אג'נדה" ואתה כתבת שהוא נאבק על הדרך שלו. שואל מנחם ובצדק איזו אג'נדה ובמה הוא נאבק ולמה. שתי שאלות לגיטימיות לחלוטין, שגם אני מש לא מוצא את התשובות אליהן. אז עכשיו אחרי שבכית ש"הכניסו לי דברים לפה", אולי תעבור לתכלס ותסביר לנו על מה ולמה בדיוק קם כאן המאבק הזה???

the mnm factor

New member
כבר עניתי על זה

והאג'נדה היא של עבוד- אני מניח שצריך לשאול אותו מה הוא חושב על לס, אקס והופס. אם אתה מעוניין לדעת מה האג'נדה שלי אתה מוזמן לקרוא את ההודעה שלי לthe wizardman- אבל לי נראה שאתה לא מעוניין בדעה שלי, אתה מעוניין להתלהם עם משפטים כמו האחרון שלך.

Malcolm X

New member
אני נאבק רק על דבר אחד - קידום הנבא

כשהקמתי את אתר הופס עם שותפי שגיא לפני 3 שנים, עשינו זאת רק מסיבה אחת - לקדם את הענף בארץ. הוצאנו אלפי שקלים מהכיס, שרפנו שעות על גבי שעות בשידרוגים ובאמת ירקנו דם בחלוקת פליירים ודברים כאלה. בדרך גם נתקלנו באנשים קטנים שניסו להרוס, להזיק וגם כאלה שחיפשו את הטובה האישית שלהם. עבוד הונג קונג החליט שהוא נגד הופס ומנחם לס. שיבושם לו. הוא אדם בוגר. זכותו. אני מרגיש חבל שאנשים מחפשים לרדת לקטנות במקום לאחד כוחות.

the mnm factor

New member
אתה יכול להיות פוליטיקאי נפלא

אתה לא מחבב את עבוד ובכל זאת אתה משחיל כאן עקיצה כלפיו שהוא איש קטן שמחפש את הטובה האישית שלו. אתה גם מדבר בשמו כשאתה אומר שהוא החליט שהוא נגד הופס ומנחם לס כשהוא מעולם לא אמר את זה. ובכל זאת אתה "מזמין אותו" לכתוב בהופס- שזה הדבר הכי צבוע שיכולת לעשות. אני מאוד לא מחבב אותך (אנטרנטית)- אבל בניגוד אלייך לי יש את היושר לומר לך זאת בפנים: כשעבוד התנצל בפניך על גביי הפורום הגבת ב"פחחחחח", כשאתה נשאר בלי מילים אתה אומר משפטים חסרי תוכן רק כדי לא להודות בטעות ואתה פשוט מתת שעבוד יבחר לעזוב את הפורום אבל אפילו בזה אתה לא מודה. אתה משתמש במשפטים של פוליטיקאים מצוחצחים "אני נאבק רק על דבר אחד- קידום הנבא" ממש אם תחליף את קידום הנבא בקידום השלום אתה תמצא את עצמך עם כל הפוליטיקאים הכי נלוזים בהיסטורית המדינה- כאלה שאומרים משפטים חסרי תוכן וממלאים את האוזניים שלנו בשטויות.

Malcolm X

New member
MNM, אני עומד מאחורי כל משפט שכתבתי

אולי קשה לך להאמין, אבל יש עוד אנשים בעולם שפועלים מתוך אהבה וחוסר אינטרסים. אני, השותף שלי והדוקטור כותבים מתוך אהבה. שעות של עבודה ללא תמורה. לא יצא לנו שקל מזה. הגבתי ב"פחחח" כי לא חיפשתי את ההתנצלות שלו, כמו שלא חיפשתי את המחמאות שלו. כתבתי במפורש שאני אמסור מידע למועמדים בפרטי והוא לא ידע לכבד את בקשתי. תקרוא שוב את משפט הפתיחה שלו. לו יש בעיה עם הופס ולס. לא ההפך. "אני לא חושב שהצלחתי להסתיר שהפורום לא לרוחי מאז החיבור עם הופס, והופעתו של פרופ' לס."

למעלה