תהרגו אותי אם אני יודע על מה מדובר!
על איזה "יחס" להופס מדברים? מה רע עושה הופס לעכבר הספורט הכי זעיר בארץ? אני למשל כתבתי כבר על איזה 25 "אגדות" כדורסל. האחרון היה ג'רי לוקאס. מדוע שלא תקראו תגובות קוראים צעירים שרק מודים להופס שמאפשר להם להכיר ולדעת שחקני עבר גדולים (השבוע" קרל THE MAILMAN מלון) ? ללא גוזמא, קבלתי מאות כאלה. מלבד זה יש בהופס דיווח יומי על כדורסל, וב"טראש טוק" כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה כי טראש זה "זבל". הייתי מאד מעוניין לשמוע מעבוד או MNM מה הבעייה שלהם עם הופס. אני מתכוון לזה בכל הרצינות. אני יודע (כשאני אומר יודע אז תאמינו לי שאני יודע) שאת הופס קוראים עפר שלח, אריה מליניאק, ערן סורוקה, ועוד כמה וכמה אנשי כדורסל במדיה הישראלית. נאמר לי מאלה שיודעים (עבוד, אנא אל תבקש ממני שמות של 'מי אמר לך'. אתה יכול להתקשר ישר לאלה שציינתי ולשאול בעצמך) שהם אהבו לקרוא הופס לפני שידורי נבא כדי לקבל זווית קצת אחרת למשחקים. אני לא כותב יותר בעניין זה. אין לי דבר וחצי דבר לטוב או לרע לעבוד או MNM, אבל הם התחילו לכתוב על "יציאה" מהפורום, אג'נדות, ודרך "מאבק" והייתי חייב לומר את שלי. ועכשיו, כמו כל בן 70 טוב, אני הולך לקחת את הכדורים נגד דלקת הפרקים, ואיזה שעה וחצי של שנת ישרים! הערב האול-סטאר של הבייסבול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11