הודעת עזיבה.

maya14

New member
?!

מה קרה שאת לא מגיבה? פתאום אין לך משהו להגיד על כל דבר? או שהיום פשוט לא מתחשק לך להיות כלבה?

אני ביקשתי ממנה לא להגיב

אני לא מבינה, אתם בכוח מנסים לגרום לה לכתוב הודעות מגעילות כדי שתוכלו להתעצבן עליה יותר?

לא יודעת לאן לשרשר

(אני רק התעוררתי, תסלחו לי) אפשר לסיים את הויכוח המטומטם הזה? אמרתי פעם ואמרתי פעמיים - זה פורום. כל אחד יכול לכתוב פה מה שהוא רוצה וכל עוד זה בלי קללות ודברים כאלה, אין בעיה עם זה. קאט כותבת בציניות. מה לעשות, ככה היא כותבת ואף אחד לא יכול להגיד לה שזה לא בסדר. לא תמיד אני מסכימה עם התגובות שלה או עם תגובות של אנשים אחרים. במקום לבזבז את האנרגיות שלכם על ויכוחים מטומטמים תתעלמו. אתם לא אוהבים את התגובות של קאט, אל תקראו אותן.אני לא מבינה מה כולכם נעלבים ולוקחים את זה כל כך קשה כשאתם יודעים שזו הצורת התבטאות שלה. אין מה לעשות. אף אחד לא יכול לשנות פה מישהו בגלל שהוא לא אוהב את התגובות שלו. חבל שתבזבזו את הזמן בויכוחים פה בפורום, לא רק שזה מיותר זה גם הורס את הפורום.

נכון קאט את סתם הורסת לכולם ../images/Emo72.gif

את המצב רוח, ובכלל את ההרגשה הזאת של לכתוב בפורום. וקאט אם בטח לא הבנת אז שירן לא התכוונה הודעה ערסית אלא הודעה ארסית, עם הרבה ארס

maya14

New member
תצחקי, עדיף, זה בריא

היא פשוט עלתה לי העצבים מי היא חושבת שהיא כשהיא אומרת שבנות 14 לא מסוגלות להחליט?

maya14

New member
קאט ד"א שאלה

אם את לא אוהבת את ההודעות בפורום הזה ואף אחד פה בכל מקרה לא אוהב אותך או את הדיעות שלך, וכמו שאת אומרת את בן אדם עם הערכה עצמית כ"כ גבוה, המון חברים "אישיות קוסמת" למה את מבזבזת את "זמנך" היקר בלקרוא את התלונות שלנו בכלל?

די די ודי

אתם מתלוננים שלא כיף לכתוב בפורום ועוד מנסים לגרום לקאט דווקא להגיב. חלאס. העיקר שירשור שלם על כמה שילדים בני 14 יכולים להיות בוגרים ואז הודעות כמו "מה קרה אין לך יותר מה להגיד??" ושטויות אלה. באמת, קצת בגרות לא תזיק לאף אחד פה. כל הודעה כזאת תמחק. אתם בכוח תנסו להרוס את הפורום?

Odish16

New member
בא לי להגיד את זה..זה כיף

מי זה 'אף אחד'? ה-הו, לא למדת ש-א-י-ן להכליל? זה פשוט מרגיז אותי כל פעם מחדש.. כל פעם מישהו אחר..(נראה לי) בכל מקרה, מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך.. (אין יל מושג מה קשור, אבל תלמדו מהמשפט הזה) בכל מקרה.. אתם רבים על שטויות..בחיי.. וחוצמזה, זה לא עניינך מה היא עושה בזמנה הפרטי, אם הכיף שלה זה לקרוא את התלונות שלכם..אז היא תקרא.. לא? די לשאול שאלות מפגרות והפורום הזה בהחלט החל להיות משעמם מאז שאנשים חדשים החליטו להצטרף ולחשוב שהם מכירים את כולם לפחות רובם..בעעע...עפתי לי קצת.. וו-הווו..ביי

Queen Alice

New member
אוקיי... הנה אני נכנסת.:

שתקתי שתקתי, אבל זהו. הגיע הזמן לצעוק את זה: לא כולם שונאים את קאט! לא כולם לא מסכימים איתה!! ואולי זה בגלל שיש לה מה לומר עליכם, אולי כי היא חושבת שהיא יכולה לשנות את דעתכם??? ואמילי אני חושבת שצריך למחוק את כל השירשור הזה, כי כל מה שהוא עושה הוא להגיד שליבי "עזבה" ולהפנות את כולם נגד קאט.

אורן, אליאב, קאט, עדן וטריני-

הצטרפה אליכם עוד אחת לחבורה...
חחח... רציני ככה זה נראה. הפורום שלנו מתחלק לקבוצות. זה כל כך... אמממ... עצוב?!

מתוקה, ../images/Emo13.gif

שימי
הגבתי לקוקוס...
לא ידעתי אם לצחוק או לבכות מההודעה שלו...
יום טוף

למה לא ידעת אם לצחוק או לבכות../images/Emo72.gif

מההודעה שלי
עדיף שתצחקי יותר בריא

Queen Alice

New member
לא הגזמת אה...

אמרת גם את הדעה שלך, הבהרת לנו... אבל למה לעזוב? מה זה ייעזור? וההודעה הזאת היא כן למשיכת תשומת לב, כי בעיקרון כל מה שעשית בה היא להגיד את אותם דברים שאמרת בההודעות הקודמות ולנסות להפנות אותנו נגד קאט <שזה לא פייר, כי סך הכל כולנו התרגלנו, והיא רק הביעה את דעתה ועובדה שיש עוד אנשים שתומכים בה>. אבל החלטה שלך... תעזבי, אם כל כך רע לך...

EROTOMANIA

New member
......

Whoop, there it is. ואת לא עוזבת. אני יודעת שאת חוזרת בחשאי כדי לקרוא את התגובות שאנשים משאירים לך, כי אם באמת היית רוצה לעזוב, היית עושה את זה בשקט. Elvis has left the building.

למעלה