הודעת עזיבה.

KinKin

New member
מכביסטית../images/Emo13.gif

אני התכוונתי שהחבר'ה פה צריכים לא לחיות בהשליה שישראל זה גן עדן. תעשו לי טובה! זה אומנם לא גיהנום אבל בכל זאת, GET REAL. ואת יודעת מה? אם כל כך רע לכם במקום מסוים אז אני חושבת שלחיות אם סבא וסבתא ודודים לא יהיה נורא כל כך כמו לחיות בגיהנום משל עצמכם. ואולי אני לא האדם הנכון לתת עצה/המלצה כי אני פה מעט זמן, אני לא מתגעגעת לאף אחד עדיין, ודי טוב לי פה. אבל אם אתם במקום שונה מהסביבה הרגילה משמע לא מדינת ישראל, תנסו לנצל כמה שיותר, תנסו להנות כמה שיותר, אם אין לכם ברירה אחרת אז לפחות תפיקו מזה משהו, נכון האמרקאים איטיים מבחינה חברתית והארופאיים קפואים מכל הבחינות, אבל עדיין תחשבו כמה שיותר חיובי אולי תמצאו קצת טוב בעולם שלכם. אגב- וזכותם של כולם להתלונן (אנחנו עם ישראל, תחביב עיקרי!) וזה אחלה שיש מקום להביע את הרגשות שלנו ולדעת שאנחנו לא הנוער היחיד שלבד בעולם רחוק מהארץ, אבל לא צריך לשכוח את המציאות.

kit k@t

New member
אתם יודעים, חשבתי על זה קצת

קודם כל אני מאד מסכימה עם קים, אם ליבי הייתה רוצה לעזוב היא הייתה פשוט מפסיקה לכתוב... לצאת בהצהרות כאלו זו סתם קריאה ל"בבקשה אל תלכי", אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא שזה מספיק קשה לי (ולכולנו) להסתדר פה (שם, בכל מקום), ולמצא חברים ולהצליח בבית הספר, ולבוא ולקרא פעם בשבוע את הודעות של ליבי (לא רק, אבל היא מאד אוהבת להתלונן) שכל פעם מחדש גורמות לפחות לי למין נסיגה זה מעייף, וסתם מקשה. אני לא יכולה להגיד שקליפורניה זה המקום הנהדר בעולם, אבל אני יכולה בהחלט להגיד שזה לא מקום שרע לגור פה. אני לא יכולה להגיד שבית הספר שלי הוא המקום הכיף ביותר בעולם, אבל אני בהחלט יכולה להגיד שיותר מעניין לי פה בבית הספר מאשר בישראל. זה הכל עניין של גישה, וגישה באה גם מפנים וגם מהסביבה, וכשבאים לפה וקוראים פעם אחרי פעם כמה שרע לליבי זה עולה על העצבים, בעיקר כי זה מזכיר כל מיני דברים שלא רוצים לחשוב עליהם. הסוד לחיים טובים זה הדחקה. קאט

הדחקה קאט?

גם אני חושבת שזה טוב, עד שפתאום את מתעוררת ואז הכל נופל עלייך. זו באמת עניין של גישה, אף אחד לא ירצה להתחבר למישהו שנראה הכי דיכאוני בעולם. ובקשר לישראל, אני חושבת שאף אחד פה לא חושב שישראל זה מקום מושלם. אבל אף מקום לא מושלם. מבחינתי ההבדל היחיד היחיד בין פה לישראל זה החברים שלי. הם הופכים את ישראל למקום שבו אני רוצה לגור ובאמת לא אכפת לי איפה יש לי עתיד יותר טוב או ווטאבר.

Julia16

New member
לקאט ולכולם.

לא, אני ממש לא כתבתי את ההודעה הזאת בשביל לשמוע 'לא, אל תלכי'. אם זה התגובות שהתקבלו, אז מה טוב. זה מראה שבכל זאת אני חשובה לאנשים מסויימים פה. דבר שני, מתי אני בדיוק מפרסמת פה הודעות שבועיות עם תלונות?? נכון, עשיתי את זה פעם, וזה היה לפני יותר מחודש. מאז, אחרי התגובות הנגטיביות שהתקבלו פה, באמת יותר לא כתבתי. הבנתי שאין טעם. ולמען האמת, אני חושבת שבגלל זה גם הרבה אחרים כבר לא כותבים פה. כי הם יודעים שאם הם רק יעיזו ל'התלונן', אז אנשים ידאגו לסתום להם את הפה ולהשפיל אותם. וקאט, את יודעת מה, אני מאוד מופתעת לשמוע שמישהי שעושה רושם של מישהי כל כך חזקה ובטוחה בעצמה, נגרמת לה נסיגה מההודעות שלי. מעניין מאוד. זה כאילו שמה שאת אומרת זה שאת מנסה להגיד לעצמך 'טוב לי באמריקה, טוב לי בקליפורניה', אבל אז ליבי באה ומתלוננת וכותבת שהיא רוצה לחזור לארץ, ואז פתאום את נזכרת שבעצם בתוך תוכך גם את מאוד מתגעגעת לארץ ובעצם מאוד רוצה לחזור. וכרגע אני אומרת, אני לא חושבת שאני אכתוב פה בתקופה הקרובה ואין לי שום סיבה, רצון או חשק לעשות זאת, ושוב פעם אמילי אני מבקשה שתורידי את התמונות והכתבה.

kit k@t

New member
את יודעת,

לא משנה עד כמה טוב לך במקום מסוים, לשמוע כל היום עד כמה רע לאנשים אחרים די עולה על העצבים.... תיכנסי שניה לפורום ישראלים בחו"ל, האנשים שם לא יושבים וחולמים על חיים מושלמים בישראל, הם ריאליסטים ומבינים שטוב להם לא משנה איפה הם. אם האושר שלך תלוי בדברים אחרים אז הוא לא שווה הרבה. קאט

Julia16

New member
עולה לך על העצבים?? אוי מסכנה שלי..

אז אל תכנסי לפה! אם לא נעים לך לשמוע אנשים מתלוננים, אז אל תכנסי לפורום שהמטרה שלו היא לתת לבני נוער מקום להוציא את הרגשות שלהם, התחושות שלהם וגם ה'תלונות' שלהם! וישראלים בחו'ל, יקירתי, זה פורום של אנשים בוגרים, שבחרו לגור בחול'! הם לא בני נוער שנשלחו לגור בחו'ל בלי הסכמתם, אז ברור שאת לא תשמעי תלנוות מהם,הם בחור לגור שם!..

קאט\קאטיה../images/Emo72.gif

מה קרה נגמרו לך המילים אז את שואלת אם היא עוזבת או לא
ליבי קטללה אותך עכשיו אז שבי בשקט
גרררר

הלו הלו לא להתסיס

גם ככה מתוח פה כמו לא יודעת מה, באמת היית צריכה לבוא ולהגיד את זה?!

kit k@t

New member
עוד דביל

לך לפורום שמתאים לגילך, ולמקום המגורים שלך.... קאט

פחחחח../images/Emo72.gif

תשמעי יחתיכת כישלון אנושי, את לא תגידי לי לאן ללכת ומה לעשות. אני יהיה בפורום הזה, כי אפשר שגם אנשים מהארץ יהיו כאן, ואני לא רואה שזה מפריע כלכך למישהו , חוץ ממך כמובן. זה שיש לך בעיות (הן נפשיות והן אני לא רוצה להגיד מה), זה לא אומר שאת צריכה להוציא הכל על ילדות שכותבות פה מה שהן מרגישות ומה שהן חושבות. כל הודעה שהן כובות את פשוט כותבת הודעה עוקצנית וביצ'ית במקום לעודד ולתמוך, כמו כל בנאדם נורמלי בפורום הזה. אז פשוט שבי בשקט, זה שהיא עכשיו קטלה אותך ולא היו מילים זה לא אומר שאת צריכה ישר לקלל , כהרגילך. ומה את חושבת שאת בכלל? את בסה"כ בת 17!! את ממש מתלהבת מזה שאת יותר בוגרת פה מרוב הפורום, לקחת אתזה קשה,,,, יואו אז את גדולה אז מה!?!?!?!? אותו דבר קרה לך גם עם maya14, שגם התלהבת עליה שאת יותר גדולה ממנה ודיברת בהתנשאות בלתי מתוארת לכתיבה. אז תתחילי להשתנות כי עם גישה כזאת לחיים אין פלא שאין לך - - - - - - - ועוד המון דברים.

feeler

New member
קאט, אולי פשוט תתני לה להתבטא?

אנחנו אי פעם מנענו ממך להיות ביצ' מגעילה? לא!

feeler

New member
אבל למה את חייבת כל הזמן להיות אנטי

? מה זה כבר עושה לך טוב? כה היא מרגישה, ויש אנשים שתומכים, ויש שלא, אבל זה לא אומר שצריך (אולי בכוונה, לא יודעת) להמשיך לעשות את אותו דבר שגורם לה להרגיש רע עם הפורום הזה..

אסף 8

New member
בי זה לא תלוי ../images/Emo4.gif

אם זה היה תלוי בי הייתי חוזר. וגם ניסיתי לעבור לגור אצל סבתא שלי (היא גרה יותר קרוב לחברים שלי ממה שגרתי בארץ, אז יותר טוב...), אבל ההורים שלי לא הרשו לי... אולי שנה הבאה אם ההורים שלי ירצו להשאר אני אנסה לעבור אל סבתא שלי... נראה אם יסכימו לי... גמני לא חי בפנטזיה שישראל זה המקום המושלם ביותר, אבל בשבילי זה המקום שהכי נהניתי בו, העובדה היא שהיה לי שם הרבה הרבה יותר טוב, היו לי הרבה יותר חברים, הכרתי את השפה בצורה טובה והכי חשוב לא היו שם סינים (תאילנדים זה שונה)! חחח... בכל מקרה, פה אני לא סובל, די כיף פה לפעמים, ואני כן מנסה שיהיה לי כיף, ואני מאוד מנסה להתחבר עם אנשים, אבל עדיין, זה לא אותו דבר דבר כמו ישראל, ובגלל זה אני יודע שיהיה לי שם יותר טוב... לא מקום מושלם- אבל יותר טוב...

אני לא רוצה להכעיס אבל

קאט, באמת, אם היא עוזבת כי מגעילים צריך להיות עוד קצת מגעילים ולהבריח אותה עוד יותר??? את לא חייבת להגיד הכל בצורה כזאת שלילית... חבל.

זתומרת...

ברור שאת מעוצבנת אליה, אני לא ממש יודעת מה קרה, אבל לא חייבים לנזוף בה ככה... יש דרכים יותר רגועות להגיד כאלה דברים.... סתם עצה...

Julia16

New member
לא קאט,

ג'ונתן אולי אמר את ההערה הראשונה, אבל הוא בסך הכל אמר משפט אחד בצורה כנה תמימה יחסית, אבל אז את המשכת את זה. ואת כתבת הודעה מספיק ארוכה וטרחת להוציא בה את כל הארס שלך. ולא האשמתי אותך בזה שאני עוזבת, את רק חלק מזה. חלק אחר הוא שהבנתי שלכתוב דברים באינטרנט ולשתף אנשים 'וירטואלים' זה טיפשי. כי מצד אחד, אני כותבת כדי להוציא מהלב דברים ומצפה שכאילו יבינו אותי, ומצד שני, אני הרי בכלל לא מכירה את האנשים האלה. על מי אני סומכת בדיוק? הרי הדמויות האלה (דמויות בשבילי, כי הם אנשים שבחיים לא דיברתי איתם) איך הם באמת יכולים להבין אותי? ואיך הם יכולים להבין מה פוגע בי ומה עוזר לי, כשהם לא באמת מכירים אותי ואת הבעיות שלי ובחיים לא דיברו איתי פנים אל פנים? הרי הם במילה אחת יכולים 'להרוס' חיים של מישהו ו'לשפר' חיים של מישהו.אין להם הבנה ורגישות. בגלל האי-חשיפה הזאת אז כל אחד יכול להגיד כל דבר, וגם דברים שפוגעים. אז מילא, כשאתה מדבר עם מישהו באיסי או במסנג'ר, וזה אנשים שיש לך קשר קצת יותר אישי איתם, אז אתה יודע שהם יבינו אותך (או לפחות יעמידו פנים). אתה גם יודע שהם לא יתנו לך שום תגובות לא נעימות או מזעזעות. כי אתה בשיחה אישית ואתה יכול להסביר את עצמך ולספר יותר וזה שונה מלכתוב הודעה בפורום. בקיצור, הבנתי שזה דבר טיפשי לפרסם הודועת בפורומים ובמיוחד בפורום הזה, שאין בו שום אווירה של תמיכה. זה פשוט כאילו שאתה כותב לאוויר, או לעצמך, ועוד מסתכן בקבלת תגובות לא נעימות. אז כאילו, בשביל מה? בקשר לישראל, מתי בדיוק אני אמרתי שזה מקום מושלם?? אני לא קולטת את זה, רק בגלל שאני אומרת שאני מעדיפה להיות שם זה אומר שאני חושבת שישראל זה מקום מושלם?? כי אני ממש ממש לא חושבת ככה! ישראל זה בהחלט לא מקום מושלם (יש לי דה ז'ה וו, אני זוכרת שכבר נתתי את ההרצאה הזאת פעם, אבל אני רואה שאנשים לא קולטים..) אז ישראל ממש לא מושלמת, יש מלא דברים שאני לא סובלת שם, אב את יודעת מה, אני מעדיפה לסובל את ישראל מאשר את אנגליה, אוקיי?? זה כל מה שאני אומרת. שאם אני צריכה לסבול ממקום מסויים אז אנינ מעדיפה שזה יהיה מישראל, זהו.

למעלה