הודעת עזיבה.

kit k@t

New member
אז חברים בשבילך

אלו אנשים שיקרו לך בפרצוף רק כדי לגרום לך להרגיש יותר טוב.... מעניין, זה מראה על הערכה עצמית מאד נמוכה, רק שתדעי. קאט

feeler

New member
תגידי, את מוכנה כבר להפסיק?!

רוב הפעמים שאני קוראת את ההודעות שלך אני פשוט מתעלמת. למה? כי כבר למדתי מי את. כמו שביומולדת שלי שמתי הודעה, ואת החלטת לומר לי שזה עצוב שאני צריכה לשים הודעה. אז את יודעת מה? לא ראיתי שמישהו אמר לך יומולדת שמח, קאט. אז די. די לומר לנו שהחיים שלנו זה דבר עצוב, די לומר לנו שיש לנו הערכה עצמית נמוכה, די לשים לנו מילים בפה. פשוט מספיק כבר.

kit k@t

New member
היומולדת שלי בנובמבר,

ואם אף אחד לא ישים לי הודעה אני לא אעלב ואגיד שלא אוהבים אותי. קאט

גם אני ילידת נובמבר...

ובמילה אחת... א-כ-ז-ב-ה

J0nathan17

New member
you are missing kats importance

if it werent for her, you might all be getting ready to behead me she is only dissin you to protect me she's a sweet sweet girl, really

kit k@t

New member
*אפילו אתה* ג'וני,

אחרי שכל האלים ניסו, אתה ניסית, וגם אתה נכשלת. להציל אותי? ממה בדיוק?!? מחבורה של אנשים פתאטיים שבוכים כל היום על מר גורלם במקום לצאת ולעשות משהו עם זה? על אנשים שחושבים שהם כל כך בוגרים, אבל לא מסוגלים לקבל ביקורת? קפצי לי את, וקפצי לי ליבי ולכו תתמכו אחת בשניה. זה לא פורום "אנחנו אוהבים את ליבי"! אנשים טיפשים. קאט

maya2004

New member
חחחחח אני מסכימה

לדעתי הוויכוח הזה ממש חסר טעם ממה אתם מתרגזים כ"כ? אפשר לחשוב... מי שרוצה לעזוב- שיעזוב בלי להאשים אנשים בעזיבה שלהם.. וזהו.

סטופ

ניצן, קאט וכל מי שעוד מתכנן להכנס לויכוח- פה זה נגמר. הרי זה בחיים לא ייגמר. כל אחד והדיעות שלו. חלאס. מה אני, גננת? כולה ליבי פירסמה הודעת עזיבה וכבר כל הפורום הולך מכות. מספיק ודי.

feeler

New member
את רואה למה חצי הפורום הזה לא אוהב

אותך? את פשוט לא מסוגלת להיות נחמדה. אפילו ציניות את לוקחת למקומות מטורפים. אולי הבעיה היא איתך ולא איתנו ש"כל הזמן מתלוננים"? או שאת פשוט לא קוראות הודעות "טוב לי" כי אז זה שיטחי? על מה את רוצתה שכבר נכתוב?

את רואה קאט../images/Emo35.gif../images/Emo72.gif

אני לא היחיד שאומר וחושב אתזה עלייך אז קחי אתזה לצומת ליבך.. למרות שאת לא שמה זין על מה שקורה פה...וחושבת שאת יותר טובה מכולם,, וההתנשאות שלך עוברת כל גבול

טוב אני לא מצליחה להגיב...

אז אמ- תשרשרי את זה לשירשור למטה...
את לא יודעת שיט על הילדה הזו. את בחיים לא העזת לדבר איתה או לנסות להבין אותה. יש כאלה שלא אוהבים את ההודעות שלה אבל הם לא אומרים את זה! את יכולה לקרוא- את לא צריכה להגיב!!! ובעיקר לא תגובות כאלה דוחות. אם לא רע לך אז למה את כזו ארסית לכולם? מה יוצא לך מזה? ממה ההתגוננות הזו? את לא פאקינג מכירה את האנשים בפורום כדי להתגונן מפניהם ולקטול אותם! מה ליבי עשתה לך? וגם אם היא עשתה לך משהו- לא מגיע לה שתתייחסי אליה ככה! יש לה ניסיון רע מהמקום המסריח הזה ותאמיני לי שאני מבינה אותה הכי הרבה כי אני פה. היא שמה בפירוט את כל מה שאני מרגישה בצורה ישירה או עקיפה. היא בסך הכל כתבה על הרגשות והתחושות שלה. על מה שמפריע לה. וגם אם היא תכתוב את זה עוד אלפי פעמים, זה מה שעוזר לה. להוציא את זה. מי את שתשתיקי אותה כל הזמן? רק בגלל שאת לא כותבת על עצמך כלום לא אומר שכולם צריכים "להדחיק" את הרגשות שלהם והתיסכולים שלהם. יש אנשים שהפורום הזה עוזר להם ונותן להם תמיכה. לא פעם ולא פעמיים נתתי לאנשים עצות שידעתי שהם לא יישמו (נעמה) אבל ידעתי שלפחות תהיה להם אופציה אחרת ממה שהם בחרו... ובחיים לא אמרתי למישהו כמה שאני לא רוצה לשמוע את הזיוני שכל שלו על כמה שרע לו... או בכלל- על מה שהוא חושב. אפילו לא אמרתי לך שהציניות שלך ממש לא מרשימה אף אחד למרות שזה מה שאני חושבת. מידי פעם הערה צינית זה נחמד. אבל אשכרה לכתוב כל הודעה בציניות מגעילה? זה כל כך... לא! ליבי לא חושבת שישראל זה מקום מושלם. אבל היא חושבת שבישראל יהיה לה יותר קל. אם לא מבחינה חברתית או לימודית- לפחות השפה. הרגשת השייכות, זה מה שיגרום לה להנות משהות בישראל. וזה לא נכון להגיד שמקבלים תגובות רעות מכולם. רוב הפורום הוא פורום תומך. יש פשוט כמה אנשים שלא לוקחים אותו ברצינות ולא מבינים שאנשים באים לפה כדי לקבל ייעוץ, עידוד ועזרה. הם פה רק בגלל השיעמום ובשביל להעביר את הזמן...
לדעתי, ליבי צריכה לקחת הפסקה מפה... וגם- צריכים להשתנות פה כמה דברים... ואמילי- זה לא רק בגלל ההודעת עזיבה של ליבי שהפורום "הולך מכות". זה עניין שהצטבר בחודשים האחרונים ופשוט עכשיו התפוצץ... אין מקום מושלם. אבל יש מקום יותר טוב ובשביל ליבי, ואני בטוחה שגם בשביל עוד כמה מהפורום- המקום היותר טוב הוא ישראל. אז פשוט תפסיקו לקטול אחד את השני ואם אין לכם תגובות חיוביות פשוט אל תגיבו. כי זה עושה לבנאדם רק רע. ביי.. אני כבר עייפה...

למעלה