טוב אני לא מצליחה להגיב...
אז אמ- תשרשרי את זה לשירשור למטה...
את לא יודעת שיט על הילדה הזו. את בחיים לא העזת לדבר איתה או לנסות להבין אותה. יש כאלה שלא אוהבים את ההודעות שלה אבל הם לא אומרים את זה! את יכולה לקרוא- את לא צריכה להגיב!!! ובעיקר לא תגובות כאלה דוחות. אם לא רע לך אז למה את כזו ארסית לכולם? מה יוצא לך מזה? ממה ההתגוננות הזו? את לא פאקינג מכירה את האנשים בפורום כדי להתגונן מפניהם ולקטול אותם! מה ליבי עשתה לך? וגם אם היא עשתה לך משהו- לא מגיע לה שתתייחסי אליה ככה! יש לה ניסיון רע מהמקום המסריח הזה ותאמיני לי שאני מבינה אותה הכי הרבה כי אני פה. היא שמה בפירוט את כל מה שאני מרגישה בצורה ישירה או עקיפה. היא בסך הכל כתבה על הרגשות והתחושות שלה. על מה שמפריע לה. וגם אם היא תכתוב את זה עוד אלפי פעמים, זה מה שעוזר לה. להוציא את זה. מי את שתשתיקי אותה כל הזמן? רק בגלל שאת לא כותבת על עצמך כלום לא אומר שכולם צריכים "להדחיק" את הרגשות שלהם והתיסכולים שלהם. יש אנשים שהפורום הזה עוזר להם ונותן להם תמיכה. לא פעם ולא פעמיים נתתי לאנשים עצות שידעתי שהם לא יישמו (נעמה) אבל ידעתי שלפחות תהיה להם אופציה אחרת ממה שהם בחרו... ובחיים לא אמרתי למישהו כמה שאני לא רוצה לשמוע את הזיוני שכל שלו על כמה שרע לו... או בכלל- על מה שהוא חושב. אפילו לא אמרתי לך שהציניות שלך ממש לא מרשימה אף אחד למרות שזה מה שאני חושבת. מידי פעם הערה צינית זה נחמד. אבל אשכרה לכתוב כל הודעה בציניות מגעילה? זה כל כך...
לא! ליבי לא חושבת שישראל זה מקום מושלם. אבל היא חושבת שבישראל יהיה לה יותר קל. אם לא מבחינה חברתית או לימודית- לפחות השפה. הרגשת השייכות, זה מה שיגרום לה להנות משהות בישראל. וזה לא נכון להגיד שמקבלים תגובות רעות מכולם. רוב הפורום הוא פורום תומך. יש פשוט כמה אנשים שלא לוקחים אותו ברצינות ולא מבינים שאנשים באים לפה כדי לקבל ייעוץ, עידוד ועזרה. הם פה רק בגלל השיעמום ובשביל להעביר את הזמן...
לדעתי, ליבי צריכה לקחת הפסקה מפה... וגם- צריכים להשתנות פה כמה דברים... ואמילי- זה לא רק בגלל ההודעת עזיבה של ליבי שהפורום "הולך מכות". זה עניין שהצטבר בחודשים האחרונים ופשוט עכשיו התפוצץ... אין מקום מושלם. אבל יש מקום
יותר טוב ובשביל ליבי, ואני בטוחה שגם בשביל עוד כמה מהפורום- המקום היותר טוב הוא ישראל. אז פשוט תפסיקו לקטול אחד את השני ואם אין לכם תגובות חיוביות פשוט אל תגיבו. כי זה עושה לבנאדם רק רע. ביי.. אני כבר עייפה...