הודעת עזיבה.

Julia16

New member
הודעת עזיבה.

טוב, אני עדיין מתלבטת אם לכתוב את ההודעה הזאת או לא, ואני רק רוצה להבהיר שההודעה הזאת לא נכתבת מרצון לצומת לב, אלה פשוט כדיי להביע את עצמי והמחשבות שלי בפעם האחרונה. כבר הרבה זמן יש אווירה לא נעימה בפורום זה. הרבה אנשים שהיו כותבים פה פעם עזבו, ואני לא יכולה להאשים אותם. בכל פעם שמישהו סיפר על המצב שלו, הביע את הקשיים שלו או 'התבכיין' (המונח הנכון לפי אנשים מסויימים) היו כמה אנשים שבאופן קבוע דאגו לספר לו עד כמה שהוא והמצב שלו לא מעניינים אותם, על זה שהם לא רוצים לשמוע על זה יותר ושזה לא מעניין אותם, ובכלל- שכל המצב הזה הוא אשמתו ושהוא סתם עושה הכללות ופשוט לא מנסה מספיק להשתלב. היו אנשים שניסו לנחםמ לעזור ולעייץ, אבל היו גם כמה וכמה, שקולם נשמע ברם, שדאגו שוב ושוב להעיר הערות מגעילות, להשמיץ ובעקרון לעשות כמה שיותר רע על הנשמה. במקום להראות גישה חיובית וטובה, לנסות להיות בני אדם ולעזור, הם רק טרחו להאפיל רוע ונגטיביות בפורום. לא משנה באיזה הודעה כמעט. אולי זה בגלל האופי שלהם שהם לא מסוגלים להתעלות על עצמם וחייבים להוציא את הצד ה'ציני והמתחכם' שלהם, אולי פשוט אין להם את הקטע של לנסות להקשיב ולעזור, אני לא יודעת למה, אבל ככה הם התנהגו. ההודעה האחרונה שכתבתי בפורום הייתה תגובה למישהי שביקשה שנחווה את דעתנו על השאלה 'האם עליה לחזור לארץ' וביקשה שנייעץ לה. אני, כמו כולם, כתבתי את דעתי, וייעצתי לה את מה שאניי מוצאת לנכון, אבל גם הבהרתי שבסופו של דבר עליה לעשות את מה שהיא מוצאת לנכון. היום, שחרו עיניי למראה התגובות שקיבלתי. מילא, לא ציפיתי מאף אחד לתמוך בדעתי (חס וחלילה כמובן) אבל עוד להשמיץ את הדברים שאני אומרת באופן גמור, לעוות את הדברים שאני אומרת, ופשוט להגיד שקרים- לזה עדיין לא ציפיתי! אפילו בקאט עוד לא חשדתי, אבל הפעם היא התעלתה על עצמה!! קודם כל, היא אמרה פשוט שקר, ועוד תמכה בו! להגיד שלי הייתה את האפשרות לחזור לארץ ואני לא רציתי? ואני פחדתי?? מתי זה בדיוק קרה? מתי אני בדיוק סיפרתי כזה דבר?? דבר שני, היא לגמרי השמיצה את דעתי! מכל עשרות האנשים שהגיבו, היא בחרה בפינצטה דווקא אותי, ואמרה שאני היחידה שהגיבה בצורה כל כך נחרצת וחריפה. אותי זה מאוד מעניין! כולם הביעו את דעתם, אבל רק הדעה שלי היא לא בסדר! אני תמיד לא בסדר לדעתה! לפי הדברים שלה אפשר לחשוב שאני ממש הסטתי אותה לחזור לארץ או במשפטה של קאט ' הדבר היחיד שלא עשית הוא לארוז לה את המזוודות'.. וזה כשאני בסך הכל ניסיתי לעזור וכל מה שאני אמרתי, זה שלדעתי כדאי לה לחזור לארץ, הסברתי למה והבאתי כדוגמא את המקרה שלי. אבל לא, אני לא בסדר עם התגובה שלי!! והתגובה שלי נובעת מפחד שלי לחזור לארץ! ואני סתם מקשקשת ומדברת שטויות! ואני מפנטזת דרך החיים של אחרים וחולמת חלומות! ואני ניסיתי להסית אותה והתגובה שלי לא הייתה בסדר! אז בסדר גמור ותודה רבה לכולכם. עם תגובות כאלה אין לי יותר שום רצון להגיב למישהו ואני גם כבר מפחדת לפתוח הודעה משלי, עם כאלה תגובות. לא לדבר על זה שגם ככה בפורום הזה נשארו פחות מעשר אנשים וחצי מהם מגיבים בצורה שלילית באופן אינסטנטיבי. אז ככה שידידיי, היה נעים, אבל שלום וביי. אני לא מתכוונת לכתוב בפורום הזה יותר, ואולי פעם אם דברים יהיו שונים ותיהיה אווריה טובה אז אני הוכל לחזור לכתוב פה. אבל בינתיים- אין לי שום טעם להביע פה את הדעות שלי, כי אובויאסלי, זה לא המקום.

Julia16

New member
ובאותה הזדמנות

אני מבקשת ממך-אמילי, שתורידי את התמונות שלי מהגלריה וגם את המאמר של 'חוויה בריטית'. הייתי טיפשה לפרסם משהו כל כך אישי ופרטי, כשיש אנשים שקוראים את זה ובישבילם זה צחוק ולא יכולים להבין על מה אני מדברת ובטוחים שאני אשמה במצב שלי. (לא מדברת על אף אחד ספציפי מהפורום, אלה על תגובות של אנשים באופן כללי).

feeler

New member
אני חושבת שלא כדאי שתעזבי.

אני מבינה שקשה לך עם התגובות של כמה מהאנשים פה בפורום. אני מבינה גם שקשה לך שם, ואת צריכה אנשים לדבר איתם. אבל אני מציעה שתנסי להתעלם מהתגובות האלה שמנסות רק להשפיל ולגרום לאחרים להרגיש רע, כי בפורום הזה יש גם אנשים אחרים. יש אנשים כמו שירן, שמגיבה לכל הודעה, ומנסה תמיד לעזור. אני מקווה שתישארי, כי גם את אחד האנשים האלה שרוצים לעזור ומנסים לתמוך. אני בטוחה שרוב הפורום יכול לומר ששאבנו ממך תמיכה בזמנים קשים. ואם בכל זאת תחליטי לעזוב - אני מאחלת לך הצלחה, ושבסופו של דבר תמצאי מקשיבים יותר טובים.

גם אני ../images/Emo13.gif

באמת תמיד יהיו אנשים מגעילים, אבל את יותר טובה מהם, אל תשימי, ותמיד יהיו אנשים נחמדים....
אני מקווה שתחליטי להשאר.. אני חדשה קוראים לי לירון... תשארי חבל
מקווה לדבר איתך בהמשך

Odish16

New member
וואו וואוו.....הממממממממממ

בובע, לא כדאי שתנשמי עמוק? תרגעי, לכי לטיול קצר..תכתבי איזו טלנובלה קטנה, בחיי.. עשית מזה סיפור ענקי את נפגעת מכלום, אנשים שאת אפילו לא מכירה, אינטרנט מזדיין..מה את שמה זין בכלל? יאללה.. שכולם יקפצו לך ושאת תקפצי לכולם ובאיזו דרמטיות?? אז אנשים תקפו.. סו וואט??? לכל אחד יש דעות והם יכולים לכתוב את מה שבא להם, כמו שאת כתבת את הדעות שלך..לא צריך להתפחלץ מכל נמלה..מספיק עם זה.. כמה הודעות כאלה כבר ראינו? זה מספיק? טוב נו, עוד אחת לאוסף.. שלום.

ואני מסכימה עם הפואנטה של ההודעה...

בלי קשר לאנשים ספציפיים כי אין... כמה שהפורום הזה חשבתי שיהיה הבית וייעץ לי.. האוירה כאן.. אני לא מוצאת שום סיבה לבוא ולספר דברים שלי....

ליבי לא../images/Emo70.gif

את ממש לא צריכה לעזוב את הפורום. במיוחד לא בגלל כמה הערות טיפשיות של בנאדם אחד. את כותבת בשביל עצמך, בשביל לקבל עידוד לפעמים ובעיקר בשביל לשפוך את מה שמעיק על הלב. אין לך סיבה לעזוב. חוץ מזה אין לי מה להגיד כי אני חושבת שאת צודקת... אניוואייז בואי למסנג'ר אנחנו צריכות לדבר.

נעמצי

New member
לא!

ליבי, אל תעשי כזה דבר את יודעת שכולנו אוהבים אותך, ולא היה לך ואין לך פה תחליף בייב את יותר מדי חשובה לנו מה אני הייתי עושה בלעדייך?

ליבי יקירתי

נרגעת? את נושמת? יופי. אני מבינה ששלפעמים בפורום יש אנשים שלא נותנים לך את התגובות החיוביות שאת רוצה אבל ככה זה בפורומים וצריך לקחת בחשבון שאת יכולה לקבל גם תגובות שליליות. בכל זאת, אני חושבת שחבל שתעזבי את הפורום, כמו שנעמה אמרה את חשובה לנו ואת חלק מהפורום כבר הרבה זמן. אני לא אתחנן בפנייך שתשארי אבל במקום לעזוב בטראגיות כזאת את יכולה פשוט לקחת לך הפסקה קטנה עד שתרגישי שאת רוצה לכתוב שוב בפורום. שוב אני אומרת, הפורום הוא בדיוק כמו בחיים האמיתיים. לא תמיד אומרים לך את מה שאת רצה לשמוע. צריך לדעת להתעלם ולהמשיך הלאה. בכל מקרה, שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך ואני עוד אדבר איתך במסנ
מקווה שתחזרי אלינו בקרוב.

../images/Emo10.gif

that's so sad that you're leaving the forum because that kind of people... u shouldn't pat attention to them
. I'm here for support... and personally this forum helped me a lot... it's nice to know that I'm not the only one with these problems... any way... I'm sad that you're leaving... and really sad because of the reason that you're leaving...

okts

New member
ליבי, אני מבינה אותך ה-100%

גם אני כמוך ממש לא נהנתי לכתוב מה שעובר עליי ושום דבר אחר, אבל כשאני כבר מחליטה לענות או לייעץ למישהו על משהו מתנפלים עליי ועל ההחלטות שלי. אבל יש פה אנשים שלהם אכפת, לפעמים הם לא מתייחסים ולא עונים לכל ההודעות, אבל אכפת להם! אל תעזבי בגלל אנשים שחושבים שהם חכמים גדולים, אפילו שחצי מהעצות שאנשים נותנים פה, הם לא מקשיבים להם! אל תלכי!!, ולהבא אל תשימי לב לכל התגובות שאנשים נותנים לך! כי לאנשים אחרים כן אכפת ממך, ומהחיים באנגליה ובכלל בשאר העולם שלא לכולנו הייתה הזדמנות להיות!

kit k@t

New member
פששש

אולי במקום לכתוב "היא" וביצ'ית" פשוט תכתבי את השם שלי? זה יהיה הרבה יותר קל לאנשים חדשים שעוד לא הבינו את הרעיון של לזרוק חצים על התמונה שלי במין ריטואל יומי. אני לא כותבת כל הודעה בתור הודעה "מגעילה", ואם תשימי לב גם ההודעה שנכתבה כתגובה להודעה הראשית ההיא נכתבה בטון רגוע ונחמד. מה שאני מוצאת משעשע בכל העניין זה שלא משנה מי התחיל את הכל, תמיד יאשימו אותי... (סלח לי ג'וני) ובמקרה מי שהתחיל הכל הפעם היה ג'וני.... אבל זה לא משנה כי זה כיף להאשים אותי, ואת יודעת מה, אני מבינה אותך. תאשימי אותי גם בזה שאת עוזבת, סבבה. רק דבר אחרון, אני הייתי בטוחה במאת האחוזים שאת היית זו שהייתה לה אפשרות חזור, אבל כנראה שטעיתי ועל זה אני מצטערת, אני מניחה שזו אולי הייתה שירן או מישו אחר כי אני זוכרת שזה היה אחד האירופאיים. ליבי, וזו באמת קריאה נרגשת, תפסיקי לחיות בפנטזיה של עולם מושלם בישראל. מצד אחד זה הורס לך הכל באנגליה, ומצד שני כשתחזרי לארץ הכל יתנפץ לך במהירות כזו שלא תדעי מאיפה זה בא לך. קאט

קאט...!

לא יצא לי לדבר איתך אף פעם... ומשום מה נראה לי שאם את מגיבה למשהו שלי זה בקטע רע או ציני.. אבל עכשיו יש לי משהו להגיד לך... לא בקטע של להעביר ביקורת או משהו.. את לא חושבת שיש אנשים שישראל אצלם זה כן פנטזיה מושלמת, וכן היה להם טוב ולא צריכים יותר מזה.. לא יודעת איך זה היה אצלך.. ואני גם לא יודעת אם אני ישר ארצה לחזור לארץ בלי הרבה מחשבות... אבל לפחות מבחינתי ישראל זה כן מקום דיי מושלם.. ולא היה לי רע... ואם היו דברים כאלה ידעתי להסתכלל על הצדדים הטובים או להתעלם.. זה לא פנטטזיה, אבל אני נהנתי להיות שם... ובלי קשר אליי, באופן כללי.. גם אם ישראל זה לא מה שכולם מפנטזים עליו, יכול להיות שזה יותר טוב מאיפה שהם חיים ומה שאנשים עוברים כרגע... בעעעעעעעעעעה ואני כותבת מלא ולא מובנת כי יש לי עבודה גדולה להגיש בהיסטוריה ואני מנסה לדחות את זה כמה שיותר לכתוב כי אני שונאת לשבת ולכתוב אנגלית כי אני גרועה בזה. ביי

KinKin

New member
לא רוצה להתסיס רוחות אבל..

אם ישראל זה מקום כל כך מושלם כמו שאתם מתארים אז למה רובכם לא נשאר (כן ההורים רוצים לעבור, אבל יש משפחה בארץ למרביתכם לא?) או לא חוזר? אני עזבתי את ישראל לפני שלושה חודשים ואני לא חיה בפנטזיה שיראל זה המקום המושלם ביותר. יש חסרונות ויש יתרונות. ונאמר נכון שאם ככה אתם חושבים כשתגיעו לישראל זה יתנפץ לכם בפנים! וחבל... אני לא רוצה לפגוע באף אחד, אבל שכל אחד מכם יחשוב בלב טוב טוב.... נכון שישראל זה הבית שלנו... אבל זה לא מקום מושלם.

תגובה

לא מתסיסה רוחות.. אנחנו בדיון עכשיו:) חח סתם... א. לא לכולם יש משפחה שהם בקשרי מספיק טובים בשביל להישאר לגור איתם ל-3 שנים עכשיו.. בייחוד שזה שונה לגור עם סבא וסבתא.. ב. הדודים דודות שיכולתי לגור איתם גם התפזרו ברחבי הגלובוס.. ג.אני לא חיה בקטע שישראל זה מקום מושלם. ולא נראה לי שמישהו רשם את זה פה... אבל חייתי בישראל והיה לי טוב שם! אף אחד לא יכול להתעלם מהעובדה שאנשים מתפוצצים\מתים\מובטלים ועוד בישראל.... ואת יודעת מה... עזבי את העובדה שאני וכל אחד יכולתי להנות ושיהיו לנו את החיים המושלמים שלנו (חיים מושלמים. .לא ישראל מושלם, האורך חיים שלי מושלם רק בשבילי)... אני חושבת שזכותו של כל אחד להתלונן שהוא רוצה לחזור לארץ.. גם אם הוא סבל כאן.. כי יכול להיות שהוא סובל יותר.. זה שינוי ע-נ-ק ואת בטוח יודעת על מה אני מדברת... זה שפה, זה חברים זה הכל... וזה גם..... מה שהרגילו ומה שהתרגלו אליו!

או ועוד משהו!

גם אם יש לך משפחה שאתה בקשר הכי טוב שיכול להיותת... ועם ההורים שלך אתה לא מסתדר... זה פשוט לא אפשרים לחיות בניתוק של 10 חודשים בשנה מההורים שלך (וזה כשאני מחשיבה בחופש הגדול נוסעים לבקר אותם).. זה פשוט לא הגיוני

למעלה