הודעת סקירת מחקרים

susu888

New member
אולי בכל זאת..

מישהו יוכל לענות לי..ולעזור ... 2.מדוע במאמר הסוסים המידע הציבורי הטהור (Y) המקדם שלו גבוה יותר מ-X בהתחלה (בעמוד 968)? 3. טבלה 3 בפנדלים - "SHOTS TAKEN" האם זה אומר שמבחינת הבועט מספר השערים שהובקעו ? ומבחינת השוער מספר השערים שהוא עצר ?

M u s i c B o x

New member
מספר הבעיטות שנבעטו

באופן כללי, לפי החלוקה בטבלה. לאן הבועט בעט, ולאן השוער קפץ. בלי קשר לאם הכדור נכנס או לא

אiריתי

New member
לגבי 2

לפי מה ששניצר אמר אנחנו לא יכולים לייחס חשיבות ולהבין מה הגודל המוחלט אומר לנו ויש להסתכל רק על האם חיובי/שלילי מובהק/לא מובהק וזה בגלל התלות הקיימת בין הסוסים.. מבחינת מקדם ההסבר שעלה כשהריצו רק Y ניחוש שלי שזה קורה בגלל שמחוץ למגרש יש יותר הימורים בתקופת המאמר מה שיכול להיות מסביר יותר טוב פשוט מכוון שיש יותר תצפיות...

moxer

New member
יש למישהוא אולי צתשובות למבחן האמריקאי של שני

שניצר ?!?

lion43

New member
שאלה לגבי הפנדלים

בטבלה 2 שבודקת סימולנטיות איזה משתנה היה אמור לצאת מובהק כדי שאני אניח שמשוער והבועט לא זזים באופן סימולטני?

lion43

New member
לגבי המאמר של האלכוהול

מישהו יכול להסביר בבקשה מה ההבדל בין שני הגרפים ? הLOG וה MARKHUP

אiריתי

New member
לוג זה מחיר והגרף השני זה רווחים

בגדול לפי מה שהבנתי שניהם לא אומרים לנו הרבה.. אולי אם הם היו אומרים משהו מיוחד לא היינו צריכם לסבול את המשך המאמר

shubi82

New member
רוצים להראות שזה סימולטני ואז בעצם

b=0, השערת האפס. אם לא דוחים אותה, ולא מצליחים, אז קיימת סימולטניות

אiריתי

New member
תרחיש סוסים

למישהו יצא wb_30 חיובי בתרחיש? הוא יוצא לי שלילי ואני לא מבינה למה כי במבחנים הוא מציין שהמידע הציבורי גם צריך לצאת חיובי ומובהק ומתקבל לי שלילי ומובהק.. מישהו יודע איך לחשב רווח בלי שיש את הtotepay?

a white swan

New member
הוא אמור לצאת שלילי

ככל שהיחס בפתיחה יותר נמוך לסוס הסתברות גבוהה יותר לנצח ע"פ מידע ציבורי שימי לב שמדובר פה ביחס!לא באחוז הכסף ששמו על הסוס..זה פשוט הפפוך

אiריתי

New member
אז מכוון שלא היה עדיין PLUNG

על שום סוס זה כביכול מוריד את הסתברות הסוסים לנצח/אומר שעל פי המידע הציבורי לפני פלאנג לא ניתן לדעת הסתברות לניצחון? פשוט במבחנים בתשובות מצוין כי הציבור גם אמור לדעת איזה סוס אמור לנצח אז אני לא מבינה למה בתרחיש זה לא אמור גם להיות ככה..בגלל שזה לא באמת כסף שהציבור שם וזה רק יחסים שמובאים בפניו?

a white swan

New member
לא מה הקשר למה שרשמתי??

אם לסוס היה בהתחלה יחס מאוד נמוך זה אומר שההסתברות שלו לזכות לפי מידע ציבורי(שזה מידע טוב כי זה מידע שבא מתקשורת והסטוריה של הסוס ) גבוהה-ככל שהיחס יותר נמוך ההסתברות הסובייקטיבית שמייחסים לסוס לזכות גבוהה יותר. ולכן יש גם סיכוי גבוה בפועל שהסוס יזכה. לכן זה יוצא שלילי.

boazbri

New member
מישהו עשה את 2007 מועד ב' שאלה 4

איך יוצאת להם התשובה אם לאוקימונו יש יחס של 62% לנצח אז איך יש לו יחס יותר גבוה מסיכוייו האמיתיים (שהם 63%)?

boazbri

New member
שאלה ככה למען הכיף

במאמר של האפליה האם השחורים מקבלים את התפוקה השולית שלהם או פחות?

למעלה