הודעת המנהל:

rachelea

New member
אוף....לרגע הייתי בטוחה שהמפה היא..

מפת מסלולם של להקות הארבה. רק מה? המפה נראתה לי הפוכה. הבנתי שהיא מבט מלמעלה למטה כלומר - מבט מהרקיע (מעל לעננים) לכיוון הקרקע, הארץ.... איזו אכזבה....

תמיר1991

New member
כנס יום הבולאות ב- 14.12!

גם אני אהיה שם
הלוואי שזה נשיא המדינה, הייתי מעוניין לשוחח עמו מעט
אשמח להוסיף משהו לגלריית חנוכה - חובה שזה יהיה מתוך האוסף שלי? תמיר.

תמיר1991

New member
ידעתי שזה יהיה ב- 14.12 עוד

לפני שפירסמת בפורום שלך - דיברתי לפני שבועיים עם לאה מהמזכירות, ולפי מה שהיא אמרה, ההזמנה החינמית שלי (זו השנה השלישית, אני נכנס חינם - בלי דף מזכרת ובלי לאכול, אבל אני רשאי להשתתף בהרצאות
) תישלח בקרוב. תמיר.

תמיר1991

New member
אני משער שהפורום שלנו יתכנס ביחד,

כמו בשנה שעברה. אני מניח שאף אחד לא יתנגד שתצטרף אלינו, יחדיו עם מי ש(אם וכאשר) יגיע מהפורום שלך
תמיר.

מה השאלה?

פשוט, מי שרוצה לבוא בא, וכולנו מבלים יחד את היום. כמובן שאתה מוזמן, אתה כאן בדיוק כמו כולנו. אולי נקבע לנו שריקה סודית, כמו חסמבה?

ואני הוספתי גלויה חינמית, מטבע

ושלושה בולים (מ- 1975). יש עוד סדרה ובול כסלו. אעלה אותם בקרוב. הייתי בטוחה שהטלכרדים הם של רחל.

רחל אוספת סביבונים

ולי יש אוסף טלכרטים, לא פעיל במיוחד אבל מה שאני מוצאת אני מוסיפה מין אוסף לא רדום אבל מנמנם
נשאר מימיו היפים של הטלכרט

rachelea

New member
אוספת סביבונים וכל הקשור אליהם

אלונה, נא לא להטעות
גם הטלכרטים עם הסביבונים הם פריט הנחוץ לאוסף שלי. אהש ....כן....כמובן שיש לי אותם. ובינתיים אני מחפשת עוד טלכרטים שאינני יודעת אם ישנם בכלל, בנושא הסביבונים.

אברום בורג אספן סביבונים. מי עוד?

ואני מתארת לעצמי שאת, ששוחה בנושא, יודעת זאת. אגב, הכנתי מכתב פנייה לאספנים "מפורסמים" בקשר למרכז האוספים שברצוני להקים ובו אני מיידעת אותם ומבקשת את עזרתם, תמיכתם בכל דרך שהי ונכונותם להשתלב. אני מתכוננת בעוד מספר שבועות לשלוח את המכתב בין השאר לבורג, איתן ורטהיים (בנו של סטף ובעל אוסף המכוניות העתיקות בתפן) ועוד כמה הידועים לי, אך לצערי איני יודעת על רבים ובטוחה שיש ביניכם רבים שיכולים להעשיר את הידע שלי בקטע הזה. אז בבקשה - אשמח לשמוע ממכם מי עוד מבין הידוענים המוכרים לכם (בפוליטיקה, בידור, תעשייה וכדומה) הוא אספן נלהב ושל מה, כדי שאוכל לנסות לעניין גם אותו.

תמיר1991

New member
ידוע לי בינתיים על רן בן-שמעון,

שחקן נבחרת ישראל לשעבר בכדורגל ומאמן הנוער של מכבי ת"א בהווה, הוא אספן של דגלונים של קבוצות כדורגל, מולם שיחק. הוא הציג את האוסף במוזיאון הילדים. אשתדל למצוא מידע נוסף על ידוענים אספנים נוספים, ואביא אותו לכאן. תמיר.

בין הידוענים שהשתתפו בתערוכה

במוזאון הילדים היו, סי היימן - בולים, גילה אלמגור - פרסים, אחינועם - צדפים, אברום בורג שהוזכר - סביבונים שמעון פרס - יונת שלום.

actress

New member
היו שם באמת אוספים מגניבים ורציתי

להביא את אוסף הפינגווינים שלי השנה אבל בסוף לא יצרתי קשר...

רחל, אני יודעת שיש לך אותם../images/Emo13.gif

ותהיי בטוחה שאם אני אמצא דברים שקשורים לסביבונים הפורפרות והג'ירוסקופים, הם יהיו עבורך
זה בדיוק ההבדל בין אוסף כזה לאוסף של מגנטים או כרטיסי ביקור אלה אוספים שנערמים במהירות וטובים לאלה שאוהבים שצ'יק צ'ק יש להם המון ואני לא מזלזלת בהם, זה סוג אחד של אספנים והם אוהבים את זה כך. לעומת זה יש אוספים שעד שרואים פריט לוקח זמן והמהדרין מחפשים באיביי ועוד מקומות כאלה, אבל מכל פריט כזה יש המון סיפוק והנאה.
וזו הרצאתי הקטנה על סוגי אספנים. אני ממוקמת איפה שהוא באמצע עם נטיה לסוג השני דווקא.

למעלה