הודעת המנהל:

הודעת המנהל:

שלום חברים, 1. פעם נהגתי לכתוב סיכום שבועי, קצר וענייני. הסיכומים התקבלו בעין יפה, עד שמישהו אחד שלא אגיד את שמו הסכים לבקשתי ולקח על עצמו את התפקיד. הסיכומים שלו היו כל כך טובים, שכשהוא הפסיק לכתוב אותם אף אחד לא רצה להמשיך במקומו, כדי לא להתפדח. בקיצור, הרבה זמן לא היו לנו סיכומים שבועיים ואני מחפש מתנדב או מתנדבים להמשיך את המסורת הנחמדה ההיא, לפחות עד שההוא יגמור כבר עם התיזה שלו ויסכים להמשיך במקום שבו הפסיק. 2. יש התעניינות מבחוץ בפורום שלנו, ובקרוב אני מקווה שאוכל לפרט יותר (אני לא רוצה להסתיר, אני פשוט לא יודע בעצמי הרבה פרטים). בינתיים אני מבקש שכל מי שעדיין לא פנה לבני מנהל האתר שלנו ולא מופיע בטבלת האספנים - שיעביר לבני מסר כדי שנוכל לעדכן את הטבלה באופן מלא. 3. במהלך חנוכה ייערך כנס יום הבולאות. קיבלתי טיפ שכדאי לבוא, צפוי אורח מעניין (אל תשאל תמיר - אני לא יודע מי). בשנים שעברו הכנס היה מעניין ונחמד מאוד, והוא כולל כמה הרצאות וארוחת צהריים. אני חושב שיהיה נחמד לארגן קבוצה של משתתפי הפורום שרוצים להשתתף, כך שנוכל להנות יחד. פרטים מלאים אודיע כשיהיו לי, במהלך החודש. 4. גלריות משותפות: פתחתי גלריה שנקראת "לכבוד החנוכה". כל מי שרוצה להעלות תמונה של פריט הקשור לחג באיזה אופן, מוזמן. מישהו רוצה להעלות תמונה של חרב של רומאי? למישהו יש אוסף סופגניות? 5. מראש אני מכין אתכם כבר מעכשיו: ב- 20 בדצמבר אעלם לכם לחודש ימים. במקום שאליו אני נוסע, לפחות בשלושה שבועות מתוך החודש, לא תהיה לי שום גישה לאינטרנט. בתאום עם הנהלת תפוז יישאר מישהו אחראי במקומי, ואני אתגעגע מאוד. 6. יש עוד מנהג שאני רוצה להתחיל ואולי יהפוך למסורת: קבלת שבת. בכל יום שישי נפתח שרשור קבלת שבת ובו כל אחד יוכל להעלות כל מה שנראה לו מתאים לקבלת השבת, אם מתוך האוסף ואם משהו אחר. אפשר מחר כבר להתחיל לחפש רעיונות: לי כבר יש אחד... ועכשיו אני הולך לישון. ליל מנוחה!

python 4

New member
למען הדיוק ההיסטורי,../images/Emo132.gif

יש לציין כי כותב הסיכומים השבועיים לא פרש בגלל התיזה שלו (שהוצגה השבוע קבל עם ופקולטה, היה בסדר, תודה) אלא בשל מקרה חמור ביותר של הלנת שכר על פני מספר חודשים, בהם לא קיבל הנ"ל ולו צ'ק אחד מהבּוֹס. כנראה שבדרכי נועם לא הולך פה כלום בפורום, ולכן החלטתי לפנות לידידי היקר (בתמונה), שייעץ לי לפתוח מיד בשביתה כללית וכוללת, שתכאב לכל חברי הפורום באשר זה! אי לכך אני חוזר באופן מיידי לכתוב את הסיכום השבועי, וזאת עד שיתמלאו כל דרישותיי, או עד שתיפתח לי גלריה (מה שיבוא קודם). חבל, חבל שאנחנו נאלצים לרדת לכזו רמה. לילה טוב!

טל ענבר

New member
מה זה, נדודי שינה בגבעתיים?!

חשבתי ששם הולכים לישון לאחר מסיבות פרועות, אחרי שקורעים את העיר, משהו כמו 1730!

python 4

New member
לא, זו התלהבות מהנצחון של בּוש

כמדומני הוא לקח את שלושת האלקטורים של גבעתיים, לא?

לגבעתיים יש חמישה אלקטורים,

ולתושבים שם יש באמת שעות מוזרות של ערנות ושינה.

../images/Emo13.gifמה מוזר בשעה 1 ורבע?

כשאין בי"ס ראיתי גם אותך בשעות המוזרות הללו, זוכר? אני הרבה פעמים ליד המחשב גם בשעות יותר מאוחרות
כשכולם ישנים

אלונה -תבדקי שוב את השעות...

רבע לשש זה לא אחת ורבע. ויש לי בשבילך שלוש תמונות תלת מימדיות של חתולים חמודים לאללה.

wow איזה כיף.

אגב איך יכול להיות שאצלי כתוב 1:13
בכל אופן רבע לשש זו באמת שעה מוזרה
אני מאחרת שינה אבל מאחרת קום, ינשוף מה לעשות

wimpi

New member
חידה: מה מסומן במפה?

הפרס: 6 ליטר שמן דגים, תחתונים טרמיות, חגורות עור, אויר נקי למכביר והצטרפות לטיול. *יש למי להגיד כל הכבוד, "החלוצים והאמיצים" בוקר טוב לכולם

ויש להוסיף:

התשובה נכונה רק בשנים זוגיות. ועוד חלק לחידה: מדוע אורכו של המסלול המסומן במפה 1049 מייל דווקא?

המרחק? לא, לא קשור.

המלול עצמו כמובן שקשור, אבל ניתן לחברים לנסות ולענות על כל חלקי החידה. בסוף (בערב) אני אתן סקירה מלאה וקצת תמונות.

KaNiJa

New member
אני יודע!!!! איזה מגנייייייב ../images/Emo107.gif

1049 = 1000 + 49 1000 = המרחק, 49 = מספר המדינה (למרות שבתכל'ס זה מגיע ל-1200 בערך) חיפשתי בגוגל, אז אני לא אסביר ואשאיר לאחרים לגלות לבד ולהתפעל. קח אותי איתך אריק!!!

יש! סוף סוף גם לי יש משהו!!!

ובכן: מדובר כמובן במירוץ האידיטרוד, מרוץ מזחלות כלבים חביב למרחק של 1049 מייל, מאנקורג' לנום שבאלסקה. למעשה, זה בלוף. המרוץ כאילו מתחיל ברחוב הראשי של אנקורג', בשבת הראשונה של חודש מרץ. כל משתתף מוזנק בהפרש של שתי דקות, בטכס רב רושם שלוקח משהו כמו שעתיים. הם רצים בדיוק עד אחרי הסיבוב של הרחוב, ושם מתקפלים וחוזרים למלון. רק למחר, בעיירה סמוכה ששמה willow מתקיימת ההזנקה האמיתית ומתחיל המרוץ. הסיבה פשוטה - כדי לצאת מאנקורג' צריך לעבור גשר רב מסלולי, העיריה לא מרשה לסגור אותו לתנועה וזהו. המרוץ לוקח כעשרה ימים, שבמהלכם אסור להחליף כלבים, אפשר לרוץ ולנוח איך שרוצים והטקטיקה היא חלק חשוב ביותר. כל העסק מאוד ממוסחר והרבה מאוד כסף מעורב. אני אישית השתתפתי באחת המשלחות במרוץ של 1994, והנה סרט היד שאפשר לי להכנס לתחומי המרוץ, למשטחי ההזנקה וכו'. יש אתרים רבים שבהם אפשר לקרוא הכל על המרוץ, ולכן לא ארחיב. רק לשאלת המרחק - 1000 מייל זה המרוץ, ועוד 49 מייל, אחד לכבוד כל אחת ממדינות ארה"ב. למה לא הוסיפו את החמישים כשסיפחו את הוואי? מסורת.

KaNiJa

New member
הסיבה שלא הכניסו את הוואי...

לפי מה שאני קראתי לפחות... זה בגלל שאלסקה היא המדינה ה-49 שהצטרפה לארה"ב ולכן מוסיפים 49. לכן גם אין טעם לשנות ל-50 בגלל הוואי כי המירוץ לא מתקיים בהוואי (למרות שאני בטוח שלא היית מתנגד להגיע גם לשם) אז רגע אריק... מתי יוצאים ומה לארוז?

YOSEW

New member
במסלול יש מגנטים../images/Emo35.gif

אבא של נעם שלום אני מקווה שבמסלול ארוך של הטיול שלך. היו קצת מגנטים ולא תשכח בבקשה. אבל החשוב שהיא לך טיול יפה ומלא חויות. יום טוב

למעלה