לא לא לא תמחקו אותי לא מוחקים אותי, כל כך מהר
ש שחר של עמית New member 18/10/04 #35 מר ז' מיותר, אני מבינה שאתה מנסה להתחרות עימי על תפקיד ועדת שירה וזימרה בפורום? יש עוד כמה מתפקידי שהיית רוצה להתמודד עליהם?
מר ז' מיותר, אני מבינה שאתה מנסה להתחרות עימי על תפקיד ועדת שירה וזימרה בפורום? יש עוד כמה מתפקידי שהיית רוצה להתמודד עליהם?
ש שחר של עמית New member 18/10/04 #37 זהור היזהר לך../images/Emo70.gif שכן עלי נכתב השיר: אנה גומרת ברבע שעה יחסים שצריכים להספיק לשנה
ז ז מיותר New member 18/10/04 #41 אל תגידי כן, ואל תגידי לא ים מדבר בלי מילים אלמוגים יפים ושלושה שחפים עפים מעל הגלים. גם אם נחפש בכל נמל קטן ובים נפליג כל השנה בתוך ים סוער רק שנינו נישאר כי לאהבה אין מדינה
אל תגידי כן, ואל תגידי לא ים מדבר בלי מילים אלמוגים יפים ושלושה שחפים עפים מעל הגלים. גם אם נחפש בכל נמל קטן ובים נפליג כל השנה בתוך ים סוער רק שנינו נישאר כי לאהבה אין מדינה
ש שחר של עמית New member 18/10/04 #43 היית מת../images/Emo70.gif אין לי, אין לי אהבה לא עוד שמש בוקר מעלי אין לי, אין לי אהבה רק ימי ענן מבלי אולי
היית מת../images/Emo70.gif אין לי, אין לי אהבה לא עוד שמש בוקר מעלי אין לי, אין לי אהבה רק ימי ענן מבלי אולי
ז ז מיותר New member 18/10/04 #44 הנני כאן../images/Emo70.gif הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר.
הנני כאן../images/Emo70.gif הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר.
ש שרון עיפרון New member 19/10/04 #60 ../images/Emo79.gifהנני כאן, משקיף מן הגגות...../images/Emo79.gif קרמיט, שאני אבין... את צוחקת עלי
C carmitz New member 19/10/04 #61 כמובן ! מתמוגגת על סיפור עיפרונצ'יק שנבהל מהשיר .... כמה חבל שלא תועד בוידאו .. היית זוכה בגיפ ביגאל שילון .
כמובן ! מתמוגגת על סיפור עיפרונצ'יק שנבהל מהשיר .... כמה חבל שלא תועד בוידאו .. היית זוכה בגיפ ביגאל שילון .
ש שרון עיפרון New member 19/10/04 #72 יקירתי, גם ככהזה טראומתי לגדול לצדי אז את עוד רוצה שאני אתעד לו את הפאדיחות?
ש שחר של עמית New member 18/10/04 #39 "לא רוצה לסכסך" עלאק../images/Emo70.gif אני מתחילה לחשוב שיש פה קונספירציה, וגם את מנסה להתחרות על איזה תפקיד עלום...
"לא רוצה לסכסך" עלאק../images/Emo70.gif אני מתחילה לחשוב שיש פה קונספירציה, וגם את מנסה להתחרות על איזה תפקיד עלום...
א אורקה39 New member 18/10/04 #40 מואה ../images/Emo12.gif את הבחישה אני משאירה לבוחשת אני רק מסבה את תשומת ליבך למחדלים.
ז ז מיותר New member 18/10/04 #42 עפרה כלל אינה מתעצלת כל היום היא מבשלת. היא בוחשת, מטגנת, מתרגשת, מתעצבנת: "שיפתח כבר השפתיים שיטעם כבר כף או שתיים". תאבון אין לפעוט כי עשוי הוא מסמרטוט.
עפרה כלל אינה מתעצלת כל היום היא מבשלת. היא בוחשת, מטגנת, מתרגשת, מתעצבנת: "שיפתח כבר השפתיים שיטעם כבר כף או שתיים". תאבון אין לפעוט כי עשוי הוא מסמרטוט.