אם יכולתם להיות...

הארנב מעליסה בארץ הפלאות. לפעמים גם אני כמוהו מרגישה שהכל עומד על זמן ואני חייבת להצליח לעשות כל כך הרבה בכמה שפחות זמן. מה שטוב בסיפור שם שכמה שהוא ממהר הזמן בעצם לא זז להבדיל מהמציאות שלנו. ומתוך נשים קטנות....של לואיזה מיי אלקוט. בחלקים שונים בחיים שלי רציתי להיות אחת מכל ארבעת הבנות ג'ו המופרעת,מג הנשית,בת' העדינה ואיימי היפה והמחוזרת. כולן יחד זאת אני
שרשרו בכייף, בין סופגניה ללביבה

mici122

New member
../images/Emo24.gifיום חמישי היום...

ואחרי יום שכולו פינוק (רגע עוד לא נגמר) הייתי שוב בעזריאלי וטיילנו לנו רק אחותי ואני ואמי ובזבזנו לנו וצחקנו לנו ואפילו הספקתי קצת לנוח צהריים (איזה פלא) אויייי למה חייבים לעבוד למה? אבל מי שלא שם לב היום יום חמישי

mici122

New member
../images/Emo59.gifפיגוע בגהה ../images/Emo7.gif

נא לשרשר שכולם בסדר אוווווף מה יהיה

למי יש יום הולדת היום? ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif

מיכל יקרה: שמחה שנפלה בחיקי הזכות והכיף לשרשר לך ברכת יום הולדת יחד עם חנוכת הבית החדשה שלנו מאחלת לך אושר, אריכות ימים ובריאות והלוואי ומחר תהיה לך הפתעה מצביקה... as you wish! סימלי מאוד, יום הולדת וחנוכת בית ונר שביעי של חנוכה מה עוד תבקשי מיכל?
מכל באי ובאות הפורום וביתנו החדש אדמוניתוש

אם כבר חד הורית, תלוי איך...../images/Emo28.gif

יש בינינו חד הוריות ש"יושבות" טוב... יש בינינו חד הוריות שקשה להן ככה... יש בינינו חד הוריות שקשה להן מאוד מאוד... ויש חד הורית... נו, היינו צריכות לחשוב על זה קודם...

daliach

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo91.gif

לאחר המלצות אישיות ואחרי ששידרגנו סמסונג הגענו ללה גוארדה, לדעתי מופע המאה בגלל המוסיקה התאורה וריקודים של השחקנים תוך כדי טיפוס על הקירות הנגינה המדהימה מומלץ לכל מי שיש לו אפשרות ויש לו מתבגרים, לא לשכוח המופע בעמידה של שעה

EYהודית

New member
אפשר הפסקת אש בבקשה!

אתמול בלילה ישבתי עם שתי חברות, כולנו "חדיות" אם אפשר לומר כך. אחת גרושה, אחת אלמנה ואנוכי הקטנה... שתיהן נושקות כבר ל -60. יצאנו לנו לאכול יחדיו בבית קפה בישוב, מאחר והיינו כולנו לבד אתמול, ללא הילדים. השיחה נסובה רובה ככולה, על נתינת התוכן לחיים לאחר שהילדים כבר גדלים להם ועפים מהקן. לחלקינו פה בפורום זה עדין רחוק, אבל גם הרחוק הזה, מגיע פתאום, ואנחנו אפילו לא הרגשנו. אחת מאיתנו, מנהלת תחנה לבריאות הנפש, החלה לללמוד ריקוד ותנועה "לעת זקנה". השניה, מנהלת "בית מדרש" ומדריכה ברבים אחרים, החליטה להכנס לתחום ליווי קבוצות, ומטיילת עם קבוצות בארץ, תוך שילוב תכנים מקראיים וספרותיים הקשורים במקום בו הם מטיילים. ואנוכי, שהחלטתי בערוב ימי, ללמוד פילוסופיה יהודית, דבר שרק חלמתי עליו שנים, אך מעולם לא היה לי זמן לעשות זאת. אני משלבת זאת בלימודי הסטוריה של ארץ ישראל, אהבתי הגדולה. חלומות שאף פעם לא היה לנו זמן להגשימן, מתחילות להתגשם לאט לאט עכשו. פעם לא חשבתי שאוכל להגיד דבר כזה... אבל לגיל חברות, יש יתרונות רבים, לא רק חסרונות. כמו שאני רואה את זה היום, היתרונות עולים על החסרונות. מחוויותיה של חדית "מזדקנת"

למנהלות הפורום אני מצדיעה לכן../images/Emo45.gif

על ניקוי הזבל, ומצטערת שנסחפתי לזה, תודה תודה

אני נמצאת כאן בסה"כ יומיים

ומרגישה בתוך מלחמת עולם שלישית, עם מסרים בלתי ברורים שנשלחים אלי. מה קורה כאן? על מה בדיוק אתם נלחמים/ות? כאחת שממש חדשה כאן האמנתי למצא פה בית חם, ובמקום זאת אני נמצאת במרכזה של מלחמה עם מסרים מטורפים שמגיעים אלי ואני ממש לא יודעת מי הרעים ומי הטובים (אם קיימים כאלו צדדים). עד שמצאתי משהו שנראה כל כך טוב.....
שבוע טוב לכם וכולי תקווה שתגיעו להפסקת אש במהרה, כי הפורום באמת יכול לשמש בית חם להרבה מאיתנו. מאודי (שלא ידעה את הפורום לפני כן)

mici122

New member
הודעה חשובה לחברנו הותיקים

נשלחו לכולם מיילים מי שלא קיבל נא להודיע לי למייל שלי או להשאיר כתובת מייל פה ואשלח תודה מיכל

../images/Emo13.gif

ככה זה כשאין WORD. השאלה היתה כמובן.... אם יכולתם להיות דמות מספר, לאיזה דמות הייתם מתחברים, אילו תכונות אופי הייתם בוחרים ואיזו סביבת חיים היתה מתאימה לכם, וכו....וכו...

טומי*

New member
ערב טוב ....../images/Emo42.gif

עם תמונת השקיעה שהיום היה משו משו.....

../images/Emo151.gifבוקר טוב

לכוללללללללם, ציפורן מקווה שאצלך בסדר ויהודית מה איתך הבוקר ואיך המרגש ולכולם יום טןב מתה על האייקונים

היי יהודית, סוף סוף ../images/Emo42.gif זורחת...

פה. באמת כל הכעסים והטרולים והמפגעים למיניהם לא לעניין. קצת אתפנה מתלאות "חד הוריותי", שהרי לבד אני, שיעורים, (שהרי מחר חוזרים לבית הספר, אומנם לא ללמוד, אבל לפחות שיהיו שם...) אוכל, בכיות ועוד כהנה וכהנה ואכנס לפורום במלוא כוחי ועוזי. בינתיים שמחה שנהנית...

למעלה