ה ל ל ו י ה
יכולתי להתחיל להתלונן על מליון ושלושה דברים, אבל דווקא בא לי להודות היום. לא אתלונן על הטרור, המחלות הסופניות, הוירוסים במחשב, ואפילו לא על העובדה שאני לא אוהבת את עוגת השוקולד שיצאה מהתנור. רק בא לי להגיד תודה, על מה שיש לי. (אני לא דתייה או משהו, ולא אומרת תפילות הללויה כל בוקר.) תודה אלוהים תודה על משפחה מדהימה שלי, על ילדים מוצלחים, על חברות טובות וחוויות מופלאות. תודה אלוהים על מחשב שעובד מדי פעם, על בגדים שלבשתי. תודה, אלוהים, על היכולת ללקק את האצבעות אחרי אכילה של עוגת שוקולד משמינה. תודה על היכולת לישון עד 10:00 כל יום שבת בבוקר תודה על היכולת להנהיג ולדבר. תודה על הביטחון העצמי והקול החזק. תודה. תודה על כל הפעמים שאני נופלת ולא מצליחה לקום. תודה על הפעמים שאני לומדת לקח וממשיכה לעשות טעויות. תודה אלוהים שהשבוע, היה השבוע הכי טוב בחיי. תודה שאני מאושרת. תודה על כך שאני מחייכת, זה הכל בזכותך. תודה על הזכות לרכל מדי פעם, להגיד דבר מה רע על עצמי. תודה אלוהים, על היופי, שמצאתי בי. תודה אלוהים על הברק והרעם, גשם וריח של ורדים. תודה על היכולת לראות קשתות, להריח כלבים, ללטף חתולים. תודה על היכולת לשמוח, לדעת שטוב לי, ליהנות. תודה על זה שגרמת לי, להפסיק לא לראות. תודה, אלוהים, שהראית לי - שיש הרבה יותר רע בחיים. תודה שהעברת אותי דרך קשיים. תודה שמדי פעם אתה, מזכיר לי איפה אני. תודה על זה שאני יודעת איפה אני חיה, ולא נעלמת בחלומות. תודה שיש לי מברשת לסרק את השיער. תודה שיש לי חופש שאין לו כמעט גבולות. תודה שיש לי דמעות בשביל לבכות. תודה שיש לי לב כדי לכאוב. תודה שאני לא מושלמת, שיש לי דילמות ובעיות, תודה שיש בי באגים, תודה שיש לי זכויות. תודה אלוהים שנתת לי, לראות יותר מ -5 ארצות, תודה שהראית לי יופי מעבר לכל דמיון. תודה אלוהים שהענקת לי את חוש המוסיקה המיוחד. תודה שיש לי מה לעשות בחיים ואין לי שעמום. תודה שאני יכולה לכתוב ויכולה לקבל ביקורת, תודה שיש לי מטרות. תודה שנפלתי כל כך עמוק לתוך הבור, כי אם לא הייתי נופלת - איך יכולתי לעלות? תודה, אלוהים, תודה לך. תודה לך על הכל. שנתת לי למצוא את עצמי. ועכשיו תראו מה זה.... הייתי תקועה בפקק בתל אביב, בתוך מונית , עם ערס רציני שרק צרח על נהגים אחרים ולא הפסיק לבלבל לי את המוח.. עוד לפחות 300 מכוניות מצפצפות ומנסות להיכנס לאותה פניה, סירנות של משטרת תנועה.. הבחוץ הומה.. ואני.. אני פשוט בשלי , נרדמתי , והצלחתי!!, הצלחתי להתרכז ברגע שבו כל כך הומה מבחוץ , אבל כל כך, כל כך כל כך – שקט מבפנים..