וגם מהבית החדש../images/Emo49.gif

מיכל מזל טוב ליום הולדתך
הרבה ימים של אושר נתקעו האייקונים אז צרור בלונים ממני

../images/Emo49.gifמכל נימי הלב למיכלוש המדהימה|

מאחלת לך את כל האושר שבעולם שתקבלי את כל שחשקה נפשך ושתקבלי היום את הפתעתך מצביקוש הנהדר מאחלת מכל ה
ציפורן

../images/Emo65.gifיומהולדת שמח למיכל../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

שיהיה הכי שמח שבשמחים, וכל שתבקשי, לו יהי...

mici122

New member
תודה לכולכם- באמת תודה ../images/Emo23.gif

צביקוש הגיע אתמול עם זר פרחים ענק
היום אמר שבערב אנחנו יוצאים רק אני והוא אין לי מושג לאן אבל הוא הזמין מקום לגבי מתנה עוד אין לי מושג הוא כנראה מנסה למתוח את החבל אבל אני אדישה הילדות הביאו לי כד חרס עם רקפות והגדולה הכינה כוס עם נר עבודת יד שלה משהו משהו ועכשיו חזרתי מקניות והן קישטו את הבית בבלונים ושלטי מזל טוב ממש השקיעו כל הכבוד לנסיכות שלי התרגשתי באמת אוהבת אתכם הולכת לךנצל את היום עד תום

daliach

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo137.gif|סביבו

מיכלי המון מזל טוב ובהצלחה בניהול הפורום

לולה3

New member
מיכלוש יום הולדת שמח../images/Emo23.gif

מאחלת לך רק אור ,אושר,נחת,ובריאות. אוהבת אותך

NשלD

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif הרבה אושר ובריאות

מיני מלית בוקר טוב../images/Emo137.gif

וואלה זה יכול להיות נחמד הכי עולה לי בראש כרגע זה היפיפיה הנרדמת, אני כל כך עיפה, מרגישה כל כך עומס. כל כך הרבה החלטות, שינויים. והכל הולך לא ממש קל אז הכי מתאים לי לישון, ככה כמה זמן.

mici122

New member
ואני בטוח הייתי ציפור../images/Emo118.gif

והייתי עפה ממקום למקום קצת עוצרת ונחה בין תעופה לתעופה אבל תמיד חופשייה

EYהודית

New member
מה אני הייתי רוצה להיות?

שמיכת פוך... שעוטפת את כולם, ומחממת, ורכה כזאת, ונעימה למגע.

יסמין@

New member
היו תקופות שהרגשתי דווקא כמו

אליס בארץ הפלאות... וכשהייתי קוראת באדיקות רבה את "נשים קטנות" הזדהתי כמובן עם ג'ו, אבל גם אני תהיתי: מי אני רוצה להיות? ואחרי שסקרתי את כל הצרות שהיתה לכל אחת לחוד, הגעתי תמיד למסקנה: אני רוצה להיות *אני* שקוראת עליהן...

ה ל ל ו י ה

יכולתי להתחיל להתלונן על מליון ושלושה דברים, אבל דווקא בא לי להודות היום. לא אתלונן על הטרור, המחלות הסופניות, הוירוסים במחשב, ואפילו לא על העובדה שאני לא אוהבת את עוגת השוקולד שיצאה מהתנור. רק בא לי להגיד תודה, על מה שיש לי. (אני לא דתייה או משהו, ולא אומרת תפילות הללויה כל בוקר.) תודה אלוהים תודה על משפחה מדהימה שלי, על ילדים מוצלחים, על חברות טובות וחוויות מופלאות. תודה אלוהים על מחשב שעובד מדי פעם, על בגדים שלבשתי. תודה, אלוהים, על היכולת ללקק את האצבעות אחרי אכילה של עוגת שוקולד משמינה. תודה על היכולת לישון עד 10:00 כל יום שבת בבוקר תודה על היכולת להנהיג ולדבר. תודה על הביטחון העצמי והקול החזק. תודה. תודה על כל הפעמים שאני נופלת ולא מצליחה לקום. תודה על הפעמים שאני לומדת לקח וממשיכה לעשות טעויות. תודה אלוהים שהשבוע, היה השבוע הכי טוב בחיי. תודה שאני מאושרת. תודה על כך שאני מחייכת, זה הכל בזכותך. תודה על הזכות לרכל מדי פעם, להגיד דבר מה רע על עצמי. תודה אלוהים, על היופי, שמצאתי בי. תודה אלוהים על הברק והרעם, גשם וריח של ורדים. תודה על היכולת לראות קשתות, להריח כלבים, ללטף חתולים. תודה על היכולת לשמוח, לדעת שטוב לי, ליהנות. תודה על זה שגרמת לי, להפסיק לא לראות. תודה, אלוהים, שהראית לי - שיש הרבה יותר רע בחיים. תודה שהעברת אותי דרך קשיים. תודה שמדי פעם אתה, מזכיר לי איפה אני. תודה על זה שאני יודעת איפה אני חיה, ולא נעלמת בחלומות. תודה שיש לי מברשת לסרק את השיער. תודה שיש לי חופש שאין לו כמעט גבולות. תודה שיש לי דמעות בשביל לבכות. תודה שיש לי לב כדי לכאוב. תודה שאני לא מושלמת, שיש לי דילמות ובעיות, תודה שיש בי באגים, תודה שיש לי זכויות. תודה אלוהים שנתת לי, לראות יותר מ -5 ארצות, תודה שהראית לי יופי מעבר לכל דמיון. תודה אלוהים שהענקת לי את חוש המוסיקה המיוחד. תודה שיש לי מה לעשות בחיים ואין לי שעמום. תודה שאני יכולה לכתוב ויכולה לקבל ביקורת, תודה שיש לי מטרות. תודה שנפלתי כל כך עמוק לתוך הבור, כי אם לא הייתי נופלת - איך יכולתי לעלות? תודה, אלוהים, תודה לך. תודה לך על הכל. שנתת לי למצוא את עצמי. ועכשיו תראו מה זה.... הייתי תקועה בפקק בתל אביב, בתוך מונית , עם ערס רציני שרק צרח על נהגים אחרים ולא הפסיק לבלבל לי את המוח.. עוד לפחות 300 מכוניות מצפצפות ומנסות להיכנס לאותה פניה, סירנות של משטרת תנועה.. הבחוץ הומה.. ואני.. אני פשוט בשלי , נרדמתי , והצלחתי!!, הצלחתי להתרכז ברגע שבו כל כך הומה מבחוץ , אבל כל כך, כל כך כל כך – שקט מבפנים..

m i c h a l i

New member
../images/Emo24.gif WOW יקירתי

איזה פרץ של רגשות... שמחה בשבילך ושתמיד יהיה לך את השקט הזה מבפנים אוהבת אותך

EYהודית

New member
כל כך מבינה אותך...

גם אני נמצאת שם וזה מקום נפלא להיות בו. המקום שבו אני מרגישה שלימה עם עצמי, מעגל שלם ללא זיזים... אני הגעתי לשם לאט לאט בשלבים, ונמצאת היום במקום הכי טוב שיכולתי לבחור בו. שמחה שגם את שם

למעלה