ציפורן יקרה

אני מבינה שרפי כבר משוחרר בשעה זו. הוא בא בטח לקחת את הרכב, עבר בשקט? אני לא כל כך מבינה, אתם הרי גרים בבית שלו, אז אם יש לו צו הרחקה זה אומר שאתם ממשיכים לישון ולהיות בבית והוא אמור לישון במקום אחר? איך אתם מסתדרים? נשיקות.

ציפורן יקרה...

מקווה יחד איתך, שלא ירחק היום, ותעלי על דרך המלך בחזרה. חיבוק ענקקקקקקקק

mici122

New member
ובוקר נפלא פורום ../images/Emo185.gif

יהודית תרגישי טוב
אולי פרח יעזור ציפורן - שהכל יסתדר כבר לטובה
הנה הביעי משאלה טיטי - האייקונים משהו משהו
ולכולם יום מקסים

daliach

New member
../images/Emo96.gifבוקר טוב

לכולם בוקר טוב בהצלחה בניהול הפורום, נא שילחי במייל את הפלאפון שלח האימייל שלי לא עובד למכתבים יוצאים אמיתי אני לא צוחקת ואם לא זיהיתם אז אני דליה כמו שגם כתבתי אתחבר במשך השבת לברק ולאגוארדה היה פשוט...........מהמם ואפילו הבן שלי נהנה מאוד

אנחנו נחכה בסבלנות ...../images/Emo153.gif

ונמתין... ונמתין... ונמתין... ונמתין...
ונמצפה לשמוע את קורות יום הולדתך... שכל כך חיכית לו... ושוב
וקחי לך
והרבה הנאה וכיף
כמובן

mici122

New member
אדמונית אעדכן רק מחר../images/Emo99.gif

אוי כמה אני מרגישה מאוהבת

EYהודית

New member
היי אנשים יקרים../images/Emo23.gif

התעוררתי הבוקר, לא מזמן, כשאני מרגישה יותר טוב. כנראה זה וירוס 24 השעות המפורסם. הבעיה שהייתי חייבת אתמול להיות באירוע משפחתי, ובמקום לחגוג בילית את רובו בדרך לשירותים או שם... מעצבן!
לכולם על הדאגה מקווה לשבת רגועה. המשך יום נהדר לכולנו

ערב טוב../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לא מצליחה להוסיף עוד נר בכותרת חג שמח

../images/Emo52.gif???????

מי אמור לספר למי מה שלום כולן...?????
ואנחנו במתח!!!!
האם יש יהלום או אין...
למרות שאני חושבת שאת היהלום שלו....
נו?

mici122

New member
כנסי פנימה ../images/Emo22.gif

אז ככה אני לא טיפוס של יהלומים - נתחיל מזה אבל כל יהלום יתקבל בברכה האיש הביא לי היום סלסלה ענקית ם מוצרי טיפוח מרשת החנויות "סבון של פעם" יש שם סבונים עם המון ריחות מיוחדים וסבון נוזלי פצ'ולי וניל שאני מכורה על זה וקרם גוף וקרם לרגליים ושמנים והמון המון הפתעות לגבי הערב כפי שאמרתי אני בעצמי לא יודעת

לולה3

New member
שבת שלום וחג שמייח../images/Emo139.gif

אני לקחתי קצת חופש. מהיום בארבע וחצי עדדדדדדדדדדדדדדדדדד יום ראשון. איזה כייף להיות פה,נכון? אני ערה מאתמול בבוקר ,אני קופאת מקור ,הגוף לא סוחב כמו פעם..בעסה. הולכת להתכרבל קצת. ניפגש יותר מאוחר.

למעלה