הודעה

מו שיקו

New member
לא רע

מספרים , שפעם אורי זהר הופיע לפני הרבה חיילים ביחד עם שייקה אופיר ובומבה צור. היו שם הרבה אח"מים גולדה מאיר משה דיין רבין ועוד כל מיני אז בתחילת ההופעה , כששולשתם עמדו על הבמה לפני הקהל,אורי זהר כהרגלו שאל את כולם אם הוא יפה,לאחר מכן תקע גרעפס למקרופון ואמר , בומבה,עכשיו תורך להגיד שלום לכולם- ושם לו את המקרופון בתחת... אז התחלת לעבוד עם התחת אה?

חניבעל רצית לדעת מהו עבד כי ימלוך

קבל: עבד כי ימלוך העובד שיש לו תחום אחריות מצומצם אבל סמכויות כמעט בלתי מוגבלות בתחומו הופך להיות עבד כי ימלוך. והמבין יבין! וחניבעל תרפה !

חניבעל.

New member
התבלבלת בשרשור

אבל לא נורא. אגב - אם אני ארפה, הרבה דברים עלולים ליפול ולהשבר (והמבין יבין - כי לי אין מושג מה כתבתי הרגע). אגב - תודה שטרחת לשלוח לי את הסיפור של טאקילה במסר אישי - ממש היה נחוץ לי.

giulietta

New member
אז תשלח לי עותק ´בקשה

כי כשקראתי בבוקר לא הערכתי שזה יעשה כאלה גלים ועכשיו אני מרגישה תחושת החמצה עמוקה.

אבל אולי בכל זאת שאלה...

האמת היא שבכלל לא קראתי את השרשור, אין לי מושג מי אשם יותר ומי פחות, ואני גם לא מכירה אישית את המעורבים, אבל הרי אף אחד לא מכחיש שפנטום הוא חבר טוב של ליהי. אז אולי, במקרים כאלה, אולי כדאי שלא ליהי תקבל את ההחלטה? אולי האניגמטי? אולי מישהו אחר? כי אפילו אם ההחלטה נכונה, ואפילו אם רק טאקילה "פשעה", זה מזכיר את הסיפור על הרב שנשאל האם מי שהתעורר באמצע הלילה ובלבל בשגגה בין סיר הלילה לכוס המים, האם חטא על דיני הכשרות. ענה הרבי - זה אולי כשר, אבל מסריח... אני חושבת שהצדק צריך גם להיראות, לא רק להיעשות, ונדמה לי גם שטוב היתה עושה ליהי אם לא היתה מתערבת אישית במקום שחבר קרוב שלה מעורב. אני טועה? אתיקה (שם זמני...)

לא חושב

שיש להגיע לדרך של סטימת פיות ולא חשוב באיזה דמויות מדובר לכל אחד יש את הזכות להביע את עצמו ולא מקובלת עליי הדרך של החסימה בייחוד משום שברור שניתן לשנות את הניק ולכן הפתרון לא ממש יעיל

גששבלש

New member
../images/Emo24.gif

מי מתכווץ מה מתכווץ? פעם היו לי ענבים היום יש לי צימוקים זה אומר משהו? איזה קוררררררררררר ברררררררררר

גליתושש

New member
כל כך לא יפה מה שנעשה כאן

לאחרונה. תוחזר טאקילה לאלתר!!!!!!!!! ליהי וכל החברים כאן, לא חושבת שזה מצדיק לחסום את טאקילה, ואת פנטום לא... לא שיש לי משהו נגדו, לדעתי שניהם לא היו בסדר ולא יתכן שאחד יהנה לו והשנייה תעצב לה. לדעתי, זו לא שיטה מספיק טובה. תוחזר טאקילה שלנו..... ומיד. גליתושש

גליתושש

New member
ועוד משהו....

ששכחתי לציין, פנטום הוא לא "טלית שכולה תכלת" לפעמים יש לו יציאות באין כניסה, גם אני אישית, ניפגעתי ממנו. או שמענישים את שניהם, או ששניהם ישארו כאן. זה שטאקילה יצאה מגידרה בתגובות שלה, לא היה כלל לעניין, אבל זה לא אומר שצריכה להענש בדרך מכוערת זו. עד כאן. גליתושש

למעלה