פנטום גם לא יהיה בפורום בשבוע הקרוב
ח חתולון* New member 19/12/02 #26 תעבור כמוני על כל היום הזה וחוץ מזה..... לא ראית את שלשום???? אסור לי לחזור על זה
T The ofer New member 19/12/02 #32 אני גם לא מבין... סער גם יורד לכולן... ואף אחד לא נחסם.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
T The ofer New member 19/12/02 #35 רגע...נגההההההההההההההההההההההה לא ראיתי על מה כל המהומה... תוכלי לשלוח לי העתק במסר ???
T The ofer New member 19/12/02 #36 ודבר אחרון לפני העבודה...שאלה... מי שנחסם...מותר לו לבוא למפגשים ???
S sahr12 New member 19/12/02 #37 חחחחחח...יאקנטקי פרייד צ´יקן...חחח מה אני קשור????????... למצוץ סטרפסילס אני לא יודע...אז לרדת????חחחחחח...
חחחחחח...יאקנטקי פרייד צ´יקן...חחח מה אני קשור????????... למצוץ סטרפסילס אני לא יודע...אז לרדת????חחחחחח...
ק קרמבובת New member 19/12/02 #40 מתוקי אני מבינה שמגיע לך מזל טוב אז מזל טוב והרבה בריאות ונחת מקרמבו
ש שחר 33 New member 19/12/02 #44 ../images/Emo163.gif לפעמים כיף להיזכר מה גרם לי לתפוס מרחק מהנחשיה. מביט מהצד ועצוב על רמות הפרגון שיש פה. במקום להיות חברים לכתיבה...ביססנו בפורום הזה במו ידינו תרבות של איכסה במינונים מזעזעים. ותודו שאתם מחכים לריב הבא ? חבל. שלכם, שחר 33
../images/Emo163.gif לפעמים כיף להיזכר מה גרם לי לתפוס מרחק מהנחשיה. מביט מהצד ועצוב על רמות הפרגון שיש פה. במקום להיות חברים לכתיבה...ביססנו בפורום הזה במו ידינו תרבות של איכסה במינונים מזעזעים. ותודו שאתם מחכים לריב הבא ? חבל. שלכם, שחר 33
ק קרמבובת New member 19/12/02 #45 כמה שאתה בעצמך מפרגן......./images/Emo12.gif קדימה שחר חמוד.. הגיע הזמן להחליף משקפיים..תרתי משמע.. אה, ומשקפי שמש מאד זולים בחורף שלך קרמבו
כמה שאתה בעצמך מפרגן......./images/Emo12.gif קדימה שחר חמוד.. הגיע הזמן להחליף משקפיים..תרתי משמע.. אה, ומשקפי שמש מאד זולים בחורף שלך קרמבו
מ מייקי בין היתר New member 19/12/02 #47 הפורום הוא בבואה של המדינה רק שבמציאות המעצבנת הריפרש הוא אוטומטי...
מ מישל בת 34 New member 19/12/02 #48 אבל.... היכולת להפנים את ההתעלמות, גם היא במשך הזמן הופכת להיות אוטומטית. כמה נמוך עוד אפשר לרדת?
מ מייקי בין היתר New member 19/12/02 #50 תני לי להנות קצת מהעובדה שסוף סוף יש פה ריב שלא קשור אלי ישירות או בעקיפין.... אני בדיוק סיימתי סדנת "התעלמות והבלגה"...בהצטיינות...
תני לי להנות קצת מהעובדה שסוף סוף יש פה ריב שלא קשור אלי ישירות או בעקיפין.... אני בדיוק סיימתי סדנת "התעלמות והבלגה"...בהצטיינות...
ק קרן משם New member 20/12/02 #58 אני כמוך דאגתי להוסיף לעצמי 5 שנים לחיים.... מדפדפת פעם בשבוע וגם זה מספיק לי-עד הראש! לטאקי כי מה שלא יהיה ומה שלא כתבה אני מאמינה בה וזהו!
אני כמוך דאגתי להוסיף לעצמי 5 שנים לחיים.... מדפדפת פעם בשבוע וגם זה מספיק לי-עד הראש! לטאקי כי מה שלא יהיה ומה שלא כתבה אני מאמינה בה וזהו!