הודעה

הודעה

המריבה האישית של פנטום וטאקילה יצאה מפרופרציות המורשות לפי תקנון הפורום. טאקילה נחסמה היום באופן זמני לשבוע השהייה. במידה וזה יקרה שנית, היא תחסם באופן קבוע מהצ´אט. יום טוב לכולם ליהי

ליהי....

אונני רוצה להתערב אבל לפי דעתי ואני בטוחה שהרה יסיכמו איתה אם טאקילה נחסמה...מן הראוי שגם פנטום יחסם. הסיפור היה סיפור ללא שמות אני באמת חשבתי שזהו סיפור תמים ולא מסתתר מאחוריו דבר עד שראיתי את התגובות של החברות/ום פה ואז קלטתי את הסיפור שמאחור. אני חושבת ששיקול דעתך מוטעה ולא פאייר ....כי אם זו החלטתך היא צריכה לבוא לשני הצדדים לא רק לצד אחד. יום טוב

חן.......

לא זכור לי שראיתי את תגובתו של פנטום לגבי אין ספור השירשורים של טאקי עליו. אם פנטום היה מגיב מין הסתם גם הוא היה נחסם!

ליהי אכן את צודקת

בהודעות של טאקי פנטום לאהגיב אבל לאורך כל הדרך הציניות וכל הרגרסיות שהוא שחרר עליה היו לא עניינים....ועל זה לא נתתם את הדין אז מן הראוי.....שתתיחסו לכולם שווה בשווה.

התעוררתי המומה למשמע אוזני

מה קורה פה לעזלאזל? אני רוצה להבין למה טאקי נחסמה? היא חברה שלי ואני רוצה להבין מה קורה פה???!!

איפה היו כל "יפיי הנפש"

כשהשתלחו בטאקי? למה אתם חושבים שלה אין נשמה? שהיא לא פגיעה? מזה תקופה ארוכה...ניסו לפגוע בה ללא הרף. היום כשהיא התפוצצה....אתם מנסים להפנות את החץ אליה כאילו היא האשמה ופנטום הקורבן. הגיע הזמן שכל הציניות שפה כבר תעלם תנסו להיות אמיתיים ולא להתייפיף מאחורי המסך יושבים אנשים עם לב ורגשות לא רק אתם עם נפשות ורגשות כשתבינו את זה המקום יהיה יותר נחמד ויפה.

חן

אינני מתכוונת לפתוח על כך דיון בפורום. אם תרצי לפנות אלי באופן אישי, את תמיד מוזמנת.... וכל אחד אחר שיש לו מה להעיר על הנושא מוזמן לשלוח לי מסרים אישיים.

ליהי...

אני אפנה אלייך גם במסר אבל הדיון חייב להתבצע פה מפני שהכל קרה פה וטאקי נחסמה....והודעתך הייתה פה לעיניי כל וזה לא פאייר... כל החסימה הזאת בעיניי מתאימה למשפט אחד הרצחת וגם ירשת???? לא פאייר לחסום את טאקי. מה שאני מסיקה מכל העניין שאם מחר ישתלחו בי....זה מותר אבל אם אני אחזיר "מלחמה" אני אקבל את העונש....את החסימה. משהו פה לא בסדר מה ששלי שלך ומה ששלך שלך....

מסכימה עם חן בכל מילה!

לדעתי נעשה פה עוול לחברת פורום שנמצאת פה מעל לשנה ואני כחבת פורום זה חושבת שמחר אם זה יקרה לי אז גם הייתי רוצה שהדיונים יתנהלו כאן ולא מתחת לפני הפורום!

nightroll

New member
אינ לא דיברתי

אבל אם כבר: פנטום יורד בקלילות על כולם, ברוח טובה ולא בזדון. טאקילה לא עשתה את זה לא ברוח טובה ולא בקלילות ובהחלט במטרה להשמיץ ולסכסך ולחרחר ריב. זה ההבדל לדעתי. אבל לא אני חוסמת ולא אני משחררת.

נייט,

האם גם את נהפכת לשופטת??????!!! את בכלל לא יודעת מה עבר עליה בשבוע וחצי האחרונים אז אולי היא התפרצה כמו לבה! אבל אני שואלת שאלה מאוד חשובה כאן לפני חודש בערך היה פה מלחמת שוורים בין שני גברים שהשתלחו האחד בשני, וומש רמסו האחד את השני פה, למה אז אף אחד לא נחסם, למה אז הינו צריכים להיות חשופים לכל הרפש הזה, למה אז אף אחד לא סתם את פיהם? למה כי המחיקון היה באחד מידיי שניהם, וזה היה צדק?!! מאוד מצטערת לא מסכימה בשום פנים ואופן לצדק שכזה. לכן נייט לפני שאת קמה ושופטת כאן את טאקי תבדקי עובדות! לציניות אין פה מקום בכלל!

nightroll

New member
חמודה

כמו שמותר לך להגיב לשירשור פה - מותר גם לי. אמרת מה שיש לך לומר והגנת על טאקי. זכותך. אמרתי מה שיש לי לומר והגנתי על פנטום. זכותי. לך מותר להתערב ולי אסור? לך מותר לשפוט את פנטום ולי אסור לשפוט את טאקי? ה"עובדות" שבידך יוצגו ע"י אחד הצדדים ולכן הן סובייקטיביות, ולכן - לא עובדות. לא מתחשק לי לריב איתך דרדסית. אמרתי מה שהתחשק לי, ואני אמשיך ככה, כמו תמיד.

שיר29

New member
צודקת!

כשמייקי ואופטימום השתלחו אחד בשני , במלחמה מלאת רפש, ולכלוכים, לא זכור לי שמשהוא נחסם או שנמחקה פה איזו שהיא הודעה! יש כאן איזושהיא מדיניות לגבי אילו מלחמות ראוי שנהיה חשופים להן ואילו לא? או שיש כאן מעמדות, למעמד העליון מותר למעמד הביניים או התחתון אסור?! אני גם חושבת כמו חן שאם במלחמה הזו טאקילה נחסמה מן הראוי שגם פנטום יחסם, הרי לכל מטבע שני צדדים, הכעס של טאקילה יצא מאיפה שהוא. כדאי שנחשוב על זה. חשוב לי להבהיר שאין לי מושג על מה המהומה!!! אבל ממחיקת ההודעה של הבוקר הבנתי שיצאנו כאן בפורום לעוד מלחמה! המשך יום מקסים לכולם
שיר29

חניבעל.

New member
אם כבר מדברים על השתלחויות

מה לגבי השתלחויות בצ´ט? אולי אני אפתח על זה מלחמה.

מו שיקו

New member
חחחחחחחחח

אתה רציני? באמת מודאג ממה שאומרים או לא אומרים לך בצ´אט?

למעלה