הודעה

QueIronia

New member
הודעה../images/Emo26.gif

המודם שלי נדפק, והוא כרגע עובד מתי שבא לו, בגלל זה לא הייתי היום ליד המחשב... בכל מקרה, מחר המפגש, אז מי שיכול לבוא, שיבוא
המפגש הוא בעזריאלי. אני לא מפרט כאן יותר... אם מישהו לא יודע, שישאל מישהו אחר (JT, ליאת...)

Lopezit

New member
מה שמעתי?!?!?!

איתי לא בא?!?! ואחיעד?! נהיה רק 5 אנשים?!?!

All I Have

New member
אני אומרת...

אולי אני באה...ואוווו חחח ובחנוכה עושים עוד מפגששש!!! הבנתם?!?!!??!?!?!!

Lopezit

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

את באה בטוח!!!!!!!!!!!!! אני קבעתי!!!!!!!!!!! אוף אנשים תבואווווווווווווו רק 5 אנשים???

All I Have

New member
אנשים אני כמעט בטוח באהההההה

חחחח ואוווווווווווווווווווווו ובאה איתי חברה שלי שגרה ליד עזריאלי...חחח בואו נספר לכם אודותיה (חחח היא איתי בטלפון ורוצה שאני יספר): ואווו חחח קוראים לה רומי היא בת ...אין לי מושג 13/14/15 חחחח והיא מחורפנה מאוד טרללה בדיוק כמוני חחח היא טוענת שהיא יותר מחורפנה ממני ויש שטוענים שהיא על סמים כי היא הופ הופ טרללה כל חייה חחחח ואווווווווווווווווווווווווווווו אל תתפלאו אם באמצע החיים היא תשתגע....חחחח או תתקע לכם משפטים לא קשורים כי כזאת היא...ילדה לא קשורה...חחח היא אומרת לי לכתוב את זה ועוד משו...הידעתם שאנחנו לא חיים בתוך כדור הארץ...אלא מעליו?! חחחחחחחח *ציטוט של ליעד (ידידינו)* חחח והיא טוענת עוד..."את לא טיפשה...את מיוחדת"-רומי והידעתם שאמרו לי שהחיים שלי מלאי שעשוע?!?!?!!??!!?!?!?!!?-שירה חחח ועוד פעם רומי-בהקשר למה שליעד אמר..."אז ככה קוראים לזה היום אה?!" חחחחחחח *חירפון של רומי ושלי אל תשימו לב* ואל תצפו לילדות שקטות ונחמדות מחר חחחחחחחחחח ואל תהיו בבהלה שתראו איך רומי מתלבשת!!! חחחחחחחח והיא אומרת שהיא לא לובשת צלב...זה סמל החיים והכי לא חשוב: היא לא אוהבת את ג'ניפר...היא מתה על ג'ניפר!!!!!!!חחח סתם סתם אבל היא עדיין אומרת שג'ניפר יפה ומתוקה ומושלמתתתת אבל היא אוהבת את בנחמין וקמילה מהמורדים... רומי-"למי ששונא את המורדים שיהיה לכם שבכיף חחחח"

Lopezit

New member
הנה הרשימה של מי שבא סופייייייייי

תקנו אותי אם אני טועה... ארז יגאל jt אחיעד הצלחתי לשכנע חח ושירה גם הצלחתי לשכנע גל (מי זאת גל?) נעמה וכמובןןןןןןןן אנייייייי 8 אנשיםםםם עוד מישו במקרה רוצה להצטרף? חח

Lopezit

New member
אנשיםםםםםםםם תתעוררוווווווווווווווו

למה אתם רדומים???????????.. חווווווווווווו פיששששששששששששששששששש שירה תעזרי לי לעורר אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

All I Have

New member
אנשים מה נסגר אתכם?!?!??!??!!

למה לישון ב-10 בלילהההה??!?!?!?!?!?!?!!?!?!? מה עד כדי כך מאוחר לכםםםם?????? חחחחח יאללה להתעוררררררררררררררררררררררררררררר מסיביסליייייייייייייייייייי חחחח ואווווווווווווווווו

Lopezit

New member
חחחחחחחחח

מחורפנת לפחות את ערה ואפשר לשגע אותך חח סתם
אוי אני מזה ביישניתתתתתתת לעומתך שירה חחח אני לודעת מה להגיד במפגש חחחח

Lopezit

New member
לה לה לה לה

מנסה תחתימה החדשה שלי חחח לא מקורי אבל מה שנכון נכוןןןןןןן

All I Have

New member
אל תגידי...

וציטוט של רומי-"שירה נראית הילדה הכי ביישנית בארץ והיא גם יכולה להיות כזאת ואל דאגה רומי תציל ת'מצב חחחח" ציטוט שלי-"רומי לא נראית ביישנית רומי נראית פריקית חחחחחחחחחח עזבו מור היא סנובית ורומי היא פריקית הבנתם?!?!?!! JT את תאהבי את רומי חחחחחחח ואני לא ביישניתתתתתתתתתתתת אני ביישנהההה נ.ב אתם יודעים איך קוראים לרומי אצלינו?! לא...אז עכשיו אתם תדעו: פריקית היפית בשנטי שנטי יש כריות!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Lopezit

New member
שירה את מרדימה אותי עוד יותר ../images/Emo3.gif

תגידי לרומי שג'ניפר מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וזהו חחח

NoWords

New member
גמני פה -צומי צומי צומי-

ליאת יודעת במה נזכרתי? "מאני מאני מאני שוש קובני" חחחחח זוכרת אותה!?

Lopezit

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך אפשר שלא?!?!?!!? יאלה עוד מישו ער???????????

All I Have

New member
ואוווווווווו מסיביסלייייי

בואו נעשה מסיביסלי ביסלי במבה חטיפיםםםם חחחח רומי מוסרת שהיא במאפיה של גרגורי... חחחח לשומר שלי בקאנטרי קוראים גרגורי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Lopezit

New member
מה נסגר עם הרומי הזאת?????????

היא גם מוסרת שג'ניפר מושלמת נכון?????????? טוב את זה אני כבר יודעת אבל שיהיה חחחח

Lopezit

New member
עוד 2 הצטרפו חחח

רומי חברה של שירה ואבי חבר של אחיעד אנחנו 10!!!!!!!!! עוד מישו מצטרף???

QueIronia

New member
מי זו גל../images/Emo35.gif זו gal be../images/Emo70.gif

ד"א, אין לה מי שיבוא איתה ברכבת (כולם בטיולים בצופים וכאלה דברים...) אז היא כנראה לא באה. אתמול היא התקשרה להגיד לי

למעלה