חחחח ואוווווווווווווווווווווו ובאה איתי חברה שלי שגרה ליד עזריאלי...חחח בואו נספר לכם אודותיה (חחח היא איתי בטלפון ורוצה שאני יספר): ואווו חחח קוראים לה רומי היא בת ...אין לי מושג 13/14/15 חחחח והיא מחורפנה מאוד טרללה בדיוק כמוני חחח היא טוענת שהיא יותר מחורפנה ממני ויש שטוענים שהיא על סמים כי היא הופ הופ טרללה כל חייה חחחח ואווווווווווווווווווווווווווווו אל תתפלאו אם באמצע החיים היא תשתגע....חחחח או תתקע לכם משפטים לא קשורים כי כזאת היא...ילדה לא קשורה...חחח היא אומרת לי לכתוב את זה ועוד משו...הידעתם שאנחנו לא חיים בתוך כדור הארץ...אלא מעליו?! חחחחחחחח *ציטוט של ליעד (ידידינו)* חחח והיא טוענת עוד..."את לא טיפשה...את מיוחדת"-רומי והידעתם שאמרו לי שהחיים שלי מלאי שעשוע?!?!?!!??!!?!?!?!!?-שירה חחח ועוד פעם רומי-בהקשר למה שליעד אמר..."אז ככה קוראים לזה היום אה?!" חחחחחחח *חירפון של רומי ושלי אל תשימו לב* ואל תצפו לילדות שקטות ונחמדות מחר חחחחחחחחחח ואל תהיו בבהלה שתראו איך רומי מתלבשת!!! חחחחחחחח והיא אומרת שהיא לא לובשת צלב...זה סמל החיים והכי לא חשוב: היא לא אוהבת את ג'ניפר...היא מתה על ג'ניפר!!!!!!!חחח סתם סתם אבל היא עדיין אומרת שג'ניפר יפה ומתוקה ומושלמתתתת אבל היא אוהבת את בנחמין וקמילה מהמורדים... רומי-"למי ששונא את המורדים שיהיה לכם שבכיף חחחח"
תקנו אותי אם אני טועה... ארז יגאל jt אחיעד הצלחתי לשכנע חח ושירה גם הצלחתי לשכנע גל (מי זאת גל?) נעמה וכמובןןןןןןןן אנייייייי 8 אנשיםםםם עוד מישו במקרה רוצה להצטרף? חח
למה לישון ב-10 בלילהההה??!?!?!?!?!?!?!!?!?!? מה עד כדי כך מאוחר לכםםםם?????? חחחחח יאללה להתעוררררררררררררררררררררררררררררר מסיביסליייייייייייייייייייי חחחח ואווווווווווווווווו
וציטוט של רומי-"שירה נראית הילדה הכי ביישנית בארץ והיא גם יכולה להיות כזאת ואל דאגה רומי תציל ת'מצב חחחח" ציטוט שלי-"רומי לא נראית ביישנית רומי נראית פריקית חחחחחחחחחח עזבו מור היא סנובית ורומי היא פריקית הבנתם?!?!?!! JT את תאהבי את רומי חחחחחחח ואני לא ביישניתתתתתתתתתתתת אני ביישנהההה נ.ב אתם יודעים איך קוראים לרומי אצלינו?! לא...אז עכשיו אתם תדעו: פריקית היפית בשנטי שנטי יש כריות!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח