הודעה קצרה?

Wandering Star

New member
למרות שלא רואים הודעות,

אני פה כל הזמן, קוראת את שלכן. קריפי קצת, הייתי אומרת. בכל אופן, "הותיקות- חדשות" היום והעזיבות והבלאגנים זה כלום לעומת פעם. כמה רבו על זה.. *נוסטלגיה* עכשיו זו תקופת ביניים כזו, וזה קצת מגעיל. תני לזה קצת זמן ושוב יתגבש פה הווי חברתי. ואם לא נראה לך שיהיה פה אותו דבר את סה"כ צודקת, אבל טוב שכך. כי כשעוזבים את הנוסטלגיה בצד, מגלים שפעם דווקא לא היה פה משהו. הפורום הזה, לעניות דעתי, רק הולך ומשתפר.

סול!!!!!!111../images/Emo54.gif

איזה נוסטלגיה וענת ויובל ונגה ומיכל מואה נאמי ואני זוכרת גם שזה היה יותר מדולי אחת לשרשור ובלי זכויות לבייס איזה מוזר

behind the masc

New member
העהאע אני לא הייתי כאן>>

חח כמה דוליז לשרשור, איך אפשר
אפשר את השם משתמש של סול, מעניין אותי הצללת סול><

../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

אוי נגה גם הצלילה מדהים. ורות, אחות של סול היה להן אתר בבונו..כבר לא זוכרת איך קראו לו

Wandering Star

New member
הצללת סול זו הצללת רשת

בערך כמו של ג'יידן, יותר כמו של פיקסל פאנק. היא הראשונה שהתחילה עם זה פה

behind the masc

New member
כן ראיתי בארכיון^^

אבל זו גם הצללה בלי הרבה גוונים, ויש לה גם דוליז זוהרות נגיד צבע כתום כתום בהיר ולבן

Wandering Star

New member
כמו פיקסל פאנק../images/Emo13.gif

אף פעם לא ממש הצלחתי לעשות דולי כזו כמו שצריך.

behind the masc

New member
סליחה על הבורות

אבל...אני לא דיועת מה זה פיקסל פאנק>< "אף פעם לא ממש הצלחתי לעשות דולי כזו כמו שצריך" כן, רק את
XD

behind the masc

New member
אבל....

כל הוותיקות גם היו חדשות פעם...ונכון שעכשיו נראה תקופה שיש הרבה בנות שלא מכירים כי הן חדשות, אבל כדי להיפתח גם לעוד בנות. וחוץ מזה כולם עוזבות וחוזרות><

shmeksit

New member
איזה מותק ../images/Emo23.gif

את ממש עודדת אותי, וכבר לא היה לי רצון בזמן האחרון להיכנס לפורום כל כך, כי ממש שומם פה והכל אבל עכשיו עודדת אותי!

../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

ואם זה נראה שעזבתי אז זה לא נכון.. פשוט כיתה י' צריך להתרגל לעומס של המתכונות והבגרויות.. אז אני עדיין פה

למעלה