הודעה קצרה?

Blue Pencil

New member
הודעה קצרה?

אני עוזבת. סתמנו.
אני רוצה להבהיר משהו: ההודעה הזו לא נודעה למנוע מכן לעזוב-אבל גם לא לעודד. היא גם לא נועדה למצוא סיבות למה להשאר-או למה לעזוב. ההודעה הזו היא על המצב שאנחנו נמצאות[ים] בו עכשיו בפורום,ועל מה שהיה. אז למרות שההודעה הזו נשמעת כמו הודעת~סגירת~מעגל~שלפני~סגירת~פורום, היא לא. אם שמתן לב-ואני בטוחה ששמתן לב לפי התגובות שלכן-הרבה בנות עוזבות את הפורום. בואי ניכנס לבריכת נוסטלגיה לרגע-איך היה לפני כל העזיבות-שהתחילו ממש לא מזמן,לפני מקס' שלושה חודשים-שוקק חיים,שמח,מלא פעילות.נכון? היותר וותיקות שבינינו[טובנו,לא ממש וותיקות-רק חצי שנה +] בטח זוכרות את גל העזיבות האחרון.כולן היו בטוחות שעכשיו הפורום יהיה שומם ועצוב- ובאמת היה ככה,אבל לא לאורך זמן. עם הזמן הגיעו בנות חדשות,נוצרות חברויות חדשות,והפורום הפך שוקק חיים- המצב שהיה לפני גל העזיבות שאנחנו גולשות עליו עכשיו. בטח לא הבנתן,אולי בגלל הניסוח שלי,ואולי בגלל העובדה שאני ממהרת אבל בתוכי יש דחף לכתוב את זה עכשיו. המסקנה מכל זה היא שלא צריך לחשוב שהגיע סוף העולם. נכון שעכשיו שומם פה ומלא בונת יקרות ואהובות עזבו, אבל הפורום הוא לא בועה סגורה,הפורום ימשיך להיות אחד הפורומים הפעילים בתפוז.כל מה שצריך הוא לא לאבד תקווה.[אני נשמעת כאילו אנחנו במלחמה או משהו] ובמשפט אחד-עוד יגיעו ימים פעילים יותר,וזה יהיה ממש בקרוב. עכשיו כשחושבים על זה,אין באמת סיבה להודעה הזו. אבל היה לי חשוב שתדעו,ושלא תרגישו שהגיע סוף העולם.

behind the masc

New member
../images/Emo45.gif חח את הצחקת אותי

אנחנו במלחמת עולםXD אממ אני מסכימה איתך^^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifאיזה חמודה.../images/Emo9.gif

מסכימה מאודמאוד, לא צריך להתמקד רק בותיקות שעוזבות, בסכ"ה זאת בחירה שלהן.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif עודדת אותי ^^"../images/Emo23.gif

שונאת להיות פסימית.

אבל אין לי פה כבר את החברות של הזמן ההוא. באו חדשות וזה. וזה לא אותו דבר. מה אני אעשה. אני לא מכירה פה אף אחת שהצטרפה ב3,4 חודשים האחרונים. וזה אשמתי והכל. אבל עדיין. פף.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif

חוצמזה, שגם ככה לא היו לי חברות ממש לפני שאנשיות פה עזבו. מה שנאי מתכוונת זה שבקושי את השמות שלהם אני מכירה..

../images/Emo163.gifאת בטח לא רוצה להכיר ילדה

בגיל 10 -_-" אבל ברוח הדברים שנאמרו אני גם אשמח להכיר אותך
והמ.. אני גם מסכימה עם דנה

GalGul000

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד.

הקטע המבאס הוא לא שריק פה. אלא שכל הבנות שאני אוהבת עוזבות. יופי, שיגיעו חדשות, שיהיה פעיל פה. זה עדין לא משנה את המצב. לי אישית כבר לא טוב פה כי הפורום התמלא במלא בנות חדשות שאני בקושי יודעת את השם שלהן, וכל הותיקות עזבו. בזה זה נגמר. אפילו אם זה נשמע מגעיל או משהו. אני פשוט רוצה להיות כנה. את [דנה] כאילו אומרת שיגיעו חדשות ויהיה טוב. אבל זאת לא הבעיה. כבר מאז גל העזיבות האחרון אני בכלל לא פה. וגם כשאני פה אין פה כמעט אף אחד שמשאיר אותי פה. (אגב, מזל טוב מתוקה. לא הספקתי להגיד לך!!) [סאאפיר
]

Blue Pencil

New member
ברור שכשעוזבות חברות זה כבר נהיה

לא נחמד,ההודעה נועה יותר לדבר על כל העניין של הפעילות של הפורום- שעל זה ראיתי תלונות.

Wandering Star

New member
תחכי קצת, זה יעבור

אני בפורום הזה כבר שלוש שנים בערך, והמון בנות השתנו. היום אף אחת לא מכירה את יובל, את המיכל הראשונה, את שי, סול או ענת- ואלה היו הבנות שהכי בולטו פעם. כבר שנים לא שמעתי את המושג "הצללת סול" או משהו כזה. אף אחת כבר לא יוצאת לתקופת למידה. מעטות, אם בכלל, יודעות למה רק דולי אחת לשדחם. הפורום משתנה. בהתחלה זה היה חסר, אח"כ מתרגלים ומכירים חדשים. זה רק טבעי שהאנשים ישתנו, זה מה ששומר אותו חי. לא בנות כמוני. וזה שריק פה- יש עכשיו תקופה של בגרויות ומתכונות חורף, וגם טונות של בחינות למי שעוד לא התחילה עם כל זה. כשזה יגמר הפורום יתמלא שוב. מצד שני, אם לא טוב לך פה יותר, ואת כבר לא מרגישה שייכת אז אני מבינה את הבאסה.

GalGul000

New member
3 שנים פה,

ובכל זאת בקושי רואים הודעות שלך בחצי שנה-שנה האחרונה. וזה ממש חבל. ברור שמשתנים. אבל אותי אישית זה מרתיע. בתכלס, אני לא עושה דוליז בכלל. הסיבה היחידה שבגללה אני תקועה פה כ"כ הרבה זמן זה הבנות. וזה כבר ממש לא אותו דבר. זה שריק פה זה גם העומס (שרק מדגיש את העובדה שכולם פה התבגרו ונעלמו.), ובתכלס? אני חושבת שרוב הבנות עזבו בגלל הקטע החברתי. זה פשוט כבר לא אותו דבר. וכשאני רק הצטרפתי היה את הקטע של ה"ותיקות" וה"חדשות" והעזיבות והבלאגנים,ודי שנאתי את זה. אבל עכשיו אני די מזדהה.

למעלה