Blue Pencil
New member
הודעה קצרה?
אני עוזבת. סתמנו.
אני רוצה להבהיר משהו: ההודעה הזו לא נודעה למנוע מכן לעזוב-אבל גם לא לעודד. היא גם לא נועדה למצוא סיבות למה להשאר-או למה לעזוב. ההודעה הזו היא על המצב שאנחנו נמצאות[ים] בו עכשיו בפורום,ועל מה שהיה. אז למרות שההודעה הזו נשמעת כמו הודעת~סגירת~מעגל~שלפני~סגירת~פורום, היא לא. אם שמתן לב-ואני בטוחה ששמתן לב לפי התגובות שלכן-הרבה בנות עוזבות את הפורום. בואי ניכנס לבריכת נוסטלגיה לרגע-איך היה לפני כל העזיבות-שהתחילו ממש לא מזמן,לפני מקס' שלושה חודשים-שוקק חיים,שמח,מלא פעילות.נכון? היותר וותיקות שבינינו[טובנו,לא ממש וותיקות-רק חצי שנה +] בטח זוכרות את גל העזיבות האחרון.כולן היו בטוחות שעכשיו הפורום יהיה שומם ועצוב- ובאמת היה ככה,אבל לא לאורך זמן. עם הזמן הגיעו בנות חדשות,נוצרות חברויות חדשות,והפורום הפך שוקק חיים- המצב שהיה לפני גל העזיבות שאנחנו גולשות עליו עכשיו. בטח לא הבנתן,אולי בגלל הניסוח שלי,ואולי בגלל העובדה שאני ממהרת אבל בתוכי יש דחף לכתוב את זה עכשיו. המסקנה מכל זה היא שלא צריך לחשוב שהגיע סוף העולם. נכון שעכשיו שומם פה ומלא בונת יקרות ואהובות עזבו, אבל הפורום הוא לא בועה סגורה,הפורום ימשיך להיות אחד הפורומים הפעילים בתפוז.כל מה שצריך הוא לא לאבד תקווה.[אני נשמעת כאילו אנחנו במלחמה או משהו] ובמשפט אחד-עוד יגיעו ימים פעילים יותר,וזה יהיה ממש בקרוב. עכשיו כשחושבים על זה,אין באמת סיבה להודעה הזו. אבל היה לי חשוב שתדעו,ושלא תרגישו שהגיע סוף העולם.
אני עוזבת. סתמנו.