הודעה נוראית!!

Mikel20

New member
ממש איך התחשק

לי לתת לה איזה.....יווו היא גם ממש חוצפנית... שלפחות תנסה להבין את הצופים, שישנו את שעת השידור או משהו לפחות... "אני מברכת על ההחלטה"....
צפניה
מה עושים עכשיו אבל ?

sashkashurik

New member
צפניה,

יש לך קול כל-כך סקסי!!!
חשבת פעם על אודישן לתפקיד ריק פורסטר?

א ר י ק ל

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo58.gif../images/Emo37.gifאפשר להתנחם

בכך שהמרובע ההיסטורי והבסיסי נסגר בסוף העונה. סגירת מעגל. אריק-סטפני ריד'ג-ברוק

Sid

New member
אם זאת המנכ"לית של הרשות השנייה

לא פלא איך שהמדינה שלנו נראית! איך היא לא מתביישת להגיד על סדרה שהיא לא ראתה בחיים- סדרה רדודה עם מסר לא חינוכי, והשיר שלנו זה מסר חינוכי!?!?! זה היצירה הישראלית שהיא כ"כ מתגאה בה?!?! פשוט להקיא מאנשים כאלו...

Sid

New member
להוסיף למה שכתבתי

זאת באמת אכזריות להוריד מהמרקע תוכנית שהסבתות שלי (כן שתיהן בנות 72) רואות 12 שנה ואין להן דרך אחרת לצפות באותה סדרה, כי הן לא יודעות להפעיל מחשב.

12ShakirA12

New member
גמני כמוך...

אני נכנסת לפה לפעמים כדי לעדכן את אמא
בעבר ראיתי בקביעות היפים והאמיצים עד שהגיע הרגע שהחלטתי להפסיק
וכיוס אני מציצה מדיי פעם פה ושם
אני בשוקקקקקק שרוצים להפסיק את השידור!!ואני מקווה שלא יפסיקו
.. כי פשוט חבל... ולצפניה.. שמעתי את סוף הריאיון... איזה 2 דק' אחרונות.. והקלטתי, אם תרצה שאעלה את זה לכאן תגיד

ועוד

New member
להעירך להחתמת עצומה שלא להוריד את

הסדרה. פלא שאין רייטינג? כל פעם משנים את השעה, ואנחנו נשארים עם הלשון בחוץ. אחלה שיטה לגיד שאין רייטינג. בואו נשלח להם עצונה. זה עובד ועבד בהרבה מקרים. נכנעו ללחץ. מה יתנו במקום? את התוכנית של ג'ודי? הגרפולוג ? תנו להינות מקצת גלמור. יאללה, מי מתחיל?

א ר י ק ל

New member
בהצלחה. האמת-אני לא חושב שזה

יעבוד/יעורר משהו/ישנה את ההחלטה. היא הייתה מאוד נחרצת ואין לה הרבה מה לעשות, אל תשכחו שזו החלטת הזכייניות-וזוהי זכותם. ועכשיו בשנים אלו זה שיא היצירה הישראלית בטלויזיה (דומה יותר ליצירה בשירותים) אז הם לא יתנו מסך ל"סדרות שהעלו אבק".

ועוד

New member
לנסות,אפשר? בטח שאפשר. אולי יראו

שיש צופים שמגיבים , ואולי יעשו חושבים שנית. כבר היו מקרים מעולם. איך מתארגנים לעצומה? צריך למהר לפני שיתחילו לתכנן את לוח משדרי הקיץ. תגידו מתי ואנחנו שלוש משפחות חותמות.

Yaki J

New member
חבל שאתם מסכימים עם הנחת היסוד

שנוסחה יפה בהודעה לעיתונות. מישהו באמת בדק מה הרייטינג של היפים והאמיצים? ומה הרייטינג שלה בהשוואה לתוכניות אחרות? וצפניה, שמעתי אותך בגל"צ (לא ידעתי שאתה מנהל את הפורום. מזל"ט),דיברת מאד יפה - כל הכבוד.

כמה שאלות....תודה לכולם!

1.מה זאת אומרת מפסיקים לשדר את היפים והאמיצים בארץ??????????????יש לי יס ואין שם את סטאר וורלד....מה אני יעשה?????????????????. 2.איך בריגיט יודעת שהתינוק של דנטה ולא של ניק??? 3.הארי דלוק על פיבי????הוא חסר של הקטור??מאיפה הוא ???

crazyforyou92

New member
ח'ברה... לגבי הורדת הסידרה, אני...

בטוח שאם היא תורד ערוץ אחר ייקנה אותה...

למעלה