הודעה מאת עמיר:

ההערצה לעמיר מעוורת חלקכם

זה לא בושה לצאת נגד דיעות של אמן מסוים. זה לא יוריד מההערצה שלכם אליו. עמיר תומך בבן אדם מסוים והוא תומך בו בפומבי (אמנם זה רק דרך פורום קטן אבל עדיין) עמיר יודע שהתמיכה בו יכולה להרחיק אותו מחלק גדול של המעריצים שלו, אך למרות הכל הוא תומך בו וזו זכותו. זכותכם גם לצאת נגד העניין. להביע את דעתכם שנמאס מהמאבקים החסרי תוכן, שרוצים את עמיר הישן והטוב ולא זמר מלחמות - במיוחד שהמלחמות האלה קצת איבדו טעם. להתגעגע לשירי האהבה הישנים שלו ולא לשירי אהבה לתורה (לא שיש בזה משהו רע). זכותנו המלאה לומר שזה לא מתאים להביע תמיכה בבן אדם שבז לחיילים וחושב שרוצח רה"מ הוא קורבן של הקונספירציה, לשים 10 שירים בדיסק ולדרוש עליו 70 שקלים (למרות שחלק מהשירים כבר היו להורדה באתר אל מול קיום מצווה). זה לא בושה להגיד שאנחנו מתגעגעים לעמיר הישן. זה לא יוריד מההערצה והאהבה לזמר

אנונמני

New member
אתה יכול להעביר ביקורת אבל

צריך להבין שהוא לא חייב לך כלום לכן לכתוב פה "שחרר אותנו" "עזוב אותנו" וכו'..ממש מיותר. ד"א ב7 לילות של השבת יש ביקורת לא משהו על הדיסק החדש.

משה חפץ

New member
שבוע טוב!

ברור שמותר אך מה עם הדרך? כדאי לחשוב טוב טוב ואל תדאג חביבי אני אישית יכול לומר שאני לא מסונוור ושנית אני לא מעריץ את עמיר אני מעריך, תומך ואוהב בכל נימי נפשי. הערצה זה בטוח לא. המשך להתגעגע געגועים לדמיון שהשתנה ואיננו עוד ולדעתי טוב שכך, אני בכל אופן ממשיך להקשיב בשמחה לעמרם בניון שממשיך עם האמת למרות המחיר שהוא משלם גם פה בפורום שאמור להיות הבית שלו ברשת האינטרנט.

revital110

New member
זכותך המלאה וזכות אלו שמסכימים עם עמיר

לקבל את עמדותיו, אין קשר להערצה ובטח לא לעיוורון

מוריאל5

New member
הוסיף ואומר

איפה בדיוק הבעיה עם האמירות של עמיר ? כשאני בוחרת להעריץ זמר, לרכוש את הדיסקים שלו ולבוא להופעותיו, אני לא עושה הפרדה עם האדם שהוא. אני למשל לא אקנה דיסק של יוצר שלא מדבר "בשפתי" ומתבטא נגד עקרונותי וזה לגיטימי. שכל אחד יתחבר למה שהוא ולמה שמדבר אליו, אף אחד לא מכריח אף אחד להאזין לעמיר. ולמרות שאני לא מיצגת פה את המגזר הדתי, אני מוצאת את עמיר מדבר דברים שאני מסכימה איתם. והדת ? איש באמונתו יחיה. לא כל מעריציו דתיים וזה ממש לא מפריע. אני נהנית מהדיסק האחרון כמו מהשאר.

leka27

New member
לא מסכימה איתך...

אמנם אני לא "מעריצה" של עמיר, אלא רק אוהבת ומעריכה אותו מאוד, אבל אני מרשה לעצמי להתייחס לדבריך. אין בושה לצאת נגד דעתו של אמן, אבל מה לעשות שיש כאלה שגם מסכימים איתו?! ושיש עוד כמה משוגעים כמוהו?! אני לא מכירה הרבה אמנים (מכל התחומים) כמו עמיר, שאין בהם פחד לאמר את מה שהם חושבים ולא עושים חשבון לאפחד חוץ מלרבש"ע. המלחמות של עמיר הם על השפיות של כולנו, וחבל שהוא מהבודדים שעושה את זה... וצר לי לאכזב, אבל אני אני אוהבת את עמיר כמו שהוא, לא מתגעגעת לשום דבר, וגם לא מסכימה איתו בכל דבר.

למעלה