הודעה מאת עמיר:

מה קרה? מה ביקשו ממך? לא מתאים לא קרה כלום

איזה מין תגובות מוזרות יש לך כמעריץ של עמיר? מה זה אלוקים ישמור? הוא ישמור אם תישמר........מה חדש בתנאי הזה? בכל שיר שעמיר שם באתר להורדה הוא מתנה את ההורדה בקיום מצווה? מה קרה? תרוויח מצווה.......אף פעם לא תרמת משהו בחיים שלך? אני בטוחה שכן, אז עשית מצווה, לא קרה אסון להיפך, רק הרווחת משהו, תכבדו אחד את דעתו של השני שאלוקים ישמור באמת, ומי שלא מתאים לו, לא קרה כלום, למה להביע דעות שליליות בצורה כזאת?! חג שמח ומלא חיוביות למי שחסרה לו קצת
אני מקווה שאני לא נשמעת כועסת מידי כי אני לא, אני לא מתכוונת להיות שלילית וםוגעת ומבקשת סליחה ומחילה אם אתה נעלב ממני, אבל באמת שזו לא הכוונה.
- קח פרח

liormm2

New member
זכותו לדבר.. אבל שיקח בחשבון את ההשלכות..

ולא לתבכיין למה מחרימים אותו.. כי אחד שתומך בשחרור רוצה ראש הממשלה... מה נשאר... וכל הקונספירציה לא מעניינית אותי.. עצם זה שיגאל עד היום גאה במעשיו צריך לעורר סלידה בקרב אנשים "עמודיי תווך" כמו אריאל... וכן התבטאיות כמו של שטרנהל וגברי ולא חסר דוגמאות צריך להחרים ולעצור לא פחות! שלא תתבלבל אבל זהוי דעתך ומי אני.... פשוט עצוב... הייתי שמח אם השיר הזה היה נכתב למאיר אריאל.. בינתיים אני ישמע את בלוז כנעני.. שכתב אהוד בנאי למאיר... שם לא התעסקו בג'אנק

עמיר? להתבכיין ולקחת בחשבון השלכות??כנסו..

יש גבול.. האמן היחיד, אבל היחיד בארץ שלא פחד ולא מפחד עדיין לעשות צעדים אמיתיים וממשיך לעשות הוא עמיר בניון אז להגיד עליו מתבכיין על ההשלכות זאת בושה... אתה צריך להתבייש שאמרת את זה... לעצם העניין יש פה משהו רחב הרבה יותר מכותרת בעיתון או מאמן כזה או אחר ואין לי ספק שלזה מתכוון עמיר אבל יש אנשים שלא רואים בגדול ומושפעים מכותרות בעיתונים שראינו שבוע שעבר מה הם שוות. יש פה אנשים ששולטים במדינה בעזרת התקשורת התומכת שלהם והם קובעים את מי ישמעו ויותר נכון- את מי יחרימו!!! בן אדם כמו יגאל תומרקין(" מזרחים הם פרימיטיבים חסרי תרבות..") לא רק שלא מוחרמים אלא אפילו מקבלים פרס ישראל!!! כמוהו גם העיתונאי נחום ברנע שותפו ומגינו של אהוד אולמרט לשחיתות. בן אדם אמר את דעתו- זו זכותו!!! העניין להחרים זה ללכת שולל אחריהם ועמיר חייב לתת קונטרה למחרימים האלה. תרימו את העיניים!!! שטרנהל- קדוש מעונה!,תומרקין-פרס ישראל! אריאל ועמיר- ימניים דעתניים מוחרמים!! כן, גם אותי מחליא הרוצח יגאל עמיר ולדעתי לרוצחים צריך לתת עונש מוות אבל, ויש כאן אבל גדול ועיקרון ענק- יגאל עמיר הוא בדיוק אותו דבר כמו כל רוצח אחר וחלילה וחס אם יהיה איפה ואיפה בין דם לדם אבל ברור שיש איפה ואיפה וזה רע, רע מאוד... אין לי שום ספק שאם הוא היה רוצח ראש ממשלה ימני זה לא היה אותו דבר, וזה דבר אסור אפילו אם מדובר ביגאל עמיר המחליא הזה! אסור בתכלית האיסור אבל הם קובעים, הם שולטים, הם מחרימים!!! עמיר שר לו- לא ידעת שאסור, איך לא ידעת שזה יקרה לך והמילים תואמות בדיוק את מה שאמרתי.. למי שלא הבין- הבהרה חשובה- עמיר הוא לא(!!) עוד אמן, לא סתם זמר, הוא איש דעתן והכי אמיתי שיש שלא מפחד לומר מה שיש לו ויותר חשוב- לא רואה השלכות בעיניים! מבחינתי, הוא האמן הכי חשוב בתולדות המדינה, מהפכן ברמות קשות, איש אמת מוחלטת וכמה שהוא ממשיך- ככה אני יותר אוהב אותו. לצערי, אני יודע שכואב לו שלא מבינים אותו אבל חשוב לי שידע שיש כאלה שכן מבינים ולהיפך, ככל שהוא ממשיך ככה יותר. איך יוכל לשחרר אותנו ממנו, מי יביא לנו לעולם אלבום מופלא כמו "עומד בשער"? מילא אם היה מפסיק לייצר מוזיקה כזאת מופלאה אבל בעוד הוא ממשיך להגיד לו לשחרר? תתפוס חזק!! אשריך עמיר, מקווה כמוך שאנשים יפתחו עיניים, תמשיך בעשייתך ושירקב יגאל עמיר בכלא...

liormm2

New member
בביאריאל - הבנת הנקרא לפני שאתה תוקף...

התכוונתי שזוכותו של אריאל להשתתף בקלטת כזו או אחרת.. או לתמוך ב x או y אבל שיקח בחשבון את ההשלכות ולא יתמסכן על התוצאות בפריים טיים במיוחד עם דעה הזויה כמו שלו ! (מדובר ברוצח ראש המממשלה !! ) אני בטח שלא צריך להתבייש שאמרתי את זה... לכולנו יש דעה... המלחמה של עמיר בפדרציה ובאקום מוצדקת ואמיתית... העניין עם מאיר אריאל צרם לי... אולי אני לא אלוף בלהתבטא בכתב .. אך גילי האילתית ניסחה את זה מצויין: "כמה יכולה להיות השנאה גדולה כל כך? עד כדי כך שתתגאה ברצח !!!!!!!!!!!!! אדם חובש כיפה ומאמין בקב"ה???????????? ההוא שאחד מציוויו היותר חשובים היה - לא תרצח??????????????" על אחת כמה וכמה.. לתמוך באחד שגאה כל כך בזה... ומכאן לכתוב שיר לאחד שתומך באחד כזה... שיר כאב? אז באמת כואב על מה שניהיה מהמוזיקה שהופכת להיות מהולה מיום ליום ברעל... חג שמח

משה חפץ

New member
ליאור היקר!

את מה שעבר אריאל זילבר וכמוהו עוד רבים וטובים מעמנו בזמן הגירוש מגוש קטיף לא עברנו אנו ולכן אל לנו לשפוט אותו על דבריו כנגד צה``ל (בדיוק כמו שלא דנים ניצול שואה המכחיש את קיומו של הקב``ה). את דבריו על יגאל עמיר ניתן לסווג כדעה השונה משלך אך אין זכות לאף אדם בעולם להשתיק יוצר או אדם בשל דעות שונות ואת זה עושה התשקורת ולצערי הרב בזה אתה תומך בה ממש יד ביד. כשישתיקו את אותם אמנים מ-א(ב יהושע) עד ת(ומרקין) אסכים איתך שישתיקו את אריאל זילבר ועמיר בניון, אך זה לא קורה ולא רק שמשתיקים רק צד אחד של המתרס אלא גם מוסיפים ומסלפים את דבריו ע``מ ליצור שנאה כלפיו! אנו בתחילתה של שנת ת(הא) ש(נת) ס(וף) ט(וב) לכל צרותנו ובעיותנו במדינה ובעולם, סוף טוב לגלות המחשבתית שאוחזת בנו בניגוד גמור לרצוננו, חג שמח! המשוגע, משה.

דעתי..

אקדים ואומר שאריאל זילבר הוא אחד הזמרים האהובים עלי (אחרי עמיר ואבי כמובן....), גם אני גדלתי עליו ועל שיריו ואהבתי את רוב המסרים בשירים שלו. בעניין הראיון - בתחילת הראיון אריאל זילבר הצליח להעלות בפני חיוך והרבה מאוד אהדה לצעד של החזרה לבורא......עד לקטע של רצח רבין ! אני לא יודעת אם היתה או לא היתה קונספירציה ולמען האמת לא מעניין אותי, כמו שליאור אמר, יגאל עמיר מתגאה במעשה וזוקף זאת "לזכותו" בין אם עשה זאת או לא (ושמעתי גם את גירסת ה"קונספירציה"), דעתי היא שאם יגאל עמיר עשה את המעשה הנתעב הזה, הוא צריך להתבייש בעצמו וכל יהודי נורמלי וגאה אמור להתבייש בו מאחר ויהודי לא רוצח יהודי (ופה מדובר באישיות חשובה, אישיות המייצגת עם גם אם לא כל העם מסכים עם דעותיו ומעשיו), יש לנו מספיק אויבים ברוך השם ואנחנו צריכים להיות עם מאוחד ולנסות להתחבר ולגשר על הפערים העצומים שיש בינינו לבין עצמנו, הרי אתם זוכרים - בית המקדש נחרב בגלל זנאת אחים לא?! וכשיהודי רוצח יהודי אך ורק בגלל דעותיו - מה זה? זה לא שנאת אחים? אם אני שמאלנית ואתה ימני, מי טוב יותר? יש כזה דבר? מישהו מאיתנו פחות יהודי????? לא הורגים אדם בגלל דעותיו נקודה. אם יגאל עמיר רק אומר שעשה את המעשה הנתעב (או יותר נכון מתגאה...) אך בעצם לא עשה זאת, על אחת כמה וכמה - עד כמה יכולה להיות השנאה גדולה כל כך? עד כדי כך שתתגאה ברצח !!!!!!!!!!!!! אדם חובש כיפה ומאמין בקב"ה???????????? ההוא שאחד מציוויו היותר חשובים היה - לא תרצח??????????????. אריאל זילבר הוא אדם שהערצתי כזמר וכאדם, מאוד התאכזבתי לשמוע שהוא השתתף בקלטת הקוראת לשחרר את הטינופת הזו, אני לא חושבת שהוא עודד לשחרר אותה, אבל לא לעניין שהשתתף בכזו קלטת. אבל - כבודו במקומו מונח, אני , כמעריצה מושבעת של רבין ז"ל , לא חושבת שצריך לצלוב אותו או כל אדם אחר שלא אוהבת את רבין במותו ו/או בחייו , מותר לכל אדם להביע את דעתו גם אם היא צורמת לנו לפעמים , אבל לא בצורה שאדם כאריאל עשה, אדם נערץ כמותו. זהו, חג סוכות שמח
ושהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה שנה של שלום אחים
הרבה אהבה ורק טוב

איך אמרת גילי...

לא הורגים אדם בגלל דעותיו נקודה. לא הורגים, אבל מחרימים ומדכאים והורגים נפשית עד שיתאבד.נקודה. לליאור, לא בעיה של הבנת הנקרא יכל להיות שתי משמעויות שהרי גם עמיר מוחרם אבל חוזר בי רק מזה.

כוונתי היתה שגם לעמיר מותר לשיר שיר כאב על

חבר שנמצא במצב כשל עמיר, מוחרם וממש עובר מדורי גיהנום מבחינה מקצועית ואך ורק בגלל דעותיו. גם לי ואני מאמינה שלעוד רבים צרם לראות ו/או לשמוע שאריאל זילבר השתתף בקלטת כזו ושוב, גם אם הוא לא ממש תמך בשחרור המפלצת מהמקום בו הוא צריך להיות ולהישאר עד יום מותו לדעתי. אבל זו רק דעתי ודעתו של עמיר שונה משלי ולכן כתב את השיר על אריאל ומותר לו ואני אוהבת אותו רק בגלל שהוא לא שומר לעצמו דברים ואומר אותם גם אם זה עולה לו בעוד כמה שישר מוצאים סיבה לצאת נגדו, אנחנו לא כמותם ואנחנו לא מעלים אדם על המוקד בגלל מה שהוא חושב. אנחנו אוהבים את עמיר ולא מזדהים עם כל דעותיו, מותר לנו ומותר לו. חג שמח לכולם
ואגב, אף אחד לא יגיע למצב של התאבדות בגלל חוסר כבוד של כאלה ואחרים, צריך ללמוד להתעלם מאנשים מסויימים שרק רוצים לזרוע רוע ואיבה בין יהודים, בין אחים. כמו שאמר יקירינו עמיר "לא טוב היות האדם כאוב, אז תצחק זה כמו במשחק"........ומי שרוצה לדעת לנצח במשחק צריך לדעת גם איך משחקים אותו, אז רק בואו ונהיה אנחנו מאוחדים וחזקים בשביל עמיר ויהיה רק טוב אם נאמין בטוב.

yoav האחד

New member
עמיר, בבקשה קח פסק זמן ותנוח

המצב הולך ונהיה קיצוני וקשה יותר...זה התחיל בקלינטון, ש-10 שנים אחרי שנעלם מהמפה נזכרת שאתה שונא אותו, נמשך בכל מיני שמאלנים, עבר לנשיא קצב, פרופ' שטרנהל, בחורות שמנשקות גברים נשואים, גברים שנואפים... ועכשיו שיר אהדה לאריאל זילבר?! יכול להיות שמשוגע זו לא מילה גסה יותר, אבל תסלח לי, זה כבר עושה רושם של הולך לכיוון של משוגע. בבקשה, ואני אומר זאת מתוך אהבה אליך ולמוזיקה המדהימה והחד-פעמית שלך: פשוט קח לך פסק זמן ותשחרר אותנו ממך לתקופה. אתה פשוט מגזים.

tomy28

New member
איפה צדקנו

אולי חלקכם ישנה במקצת את דעתו ולא על סמך כתבות בעיתונים ולינקים למינהם, שרק בשבוע שעבר ראינו כמה הן מסוכנות,וששינוי "קטן" יכול ועשוי לגרום לאותן כתבות להיות שקריות ונבזיות

yoav האחד

New member
זה אני, ואין שום סתירה בין 2 הדברים שכתבתי

אתה יכול לפנות אליי במסרים לקבלת הסבר

revital110

New member
"פשוט קח לך פסק זמן ותשחרר אותנו ממך לתקופה"

אם כל כך נמאס לך ומציק לך, תקח אתה פסק זמן מעמיר, לא כולם בדעה שלך ומי שלא, ממש לא מעוניין שעמיר יקח הפסקה או שיסתום את הפה. אתה בעצם מחפש עמיר על בובת חוטים, שישיר ומעבר לכך יסתום את הפה, אבל מה לעשות שמעבר להיותו זמר, הוא אדם עם דעות אישיות, שזכותו גם להשמיע אותם, גם אם זה לא לטעמנו.

Dudzman

New member
ישר כוח לעמיר

והעיקר לא להתפחד כלל. ומי שאומר בטח בשם וקשור את הגמל שלך אין לו בטחון לשם ולא יזכה לבחינת " נבנה עליו טירת כסף" למרות שצריך להאמין בשם יתברך לא בדרך של מופת. אך הוא כולו מופת:)

למעלה