הודעה מאת עמיר:

ו ר ד ב

New member
הודעה מאת עמיר:

ניגון פשוט לאריאל - עמיר בניון שיר כאב לאחי אריאל זילבר, שלא תיאר שמי שמבקש לחיות חיי אמת ונאמנות של אדם לעצמו וליוצרו עתיד לשלם מחיר שיסתבר כמחיר חייו. אריאל זילבר הוא מעמודי התווך של המוסיקה הישראלית, קרוב לארבעה עשורים של יצירה, חלוציות וחדשנות מוסיקלית הותירו חותם בלתי הפיך. חבל שיש לנו זכרון כל כך קצר. חבל שלאנשים במוקדי הכח יש את היוהרה להוסיף גם סלקטיביות על זכרונם הקצר. וסליחה שזה שוב אני, כנראה שאין מי שיעשה את זה במקומי, ואני תמיד אוהב להיות חבר של מי שאין לו חברים. עמיר בניון השיר ניתן להורדה באתר והורדתו מותנת בקיום מצוות כגון: הנחת תפילין, צדקה, או הזמנת דיסק של אריאל מהאתר שלו חג שמח.

מירבי ת

New member
אולי הפעם , ורק הפעם - זה לא ממש מדויק....

שנים אני קוראת בפורום. כובת פחות. הסכמתי עד עכשיו עם כל אמירה של עמיר וכל מה שכתב בפורום היה נכון ויציב. אבל הפעם זה קצת לזרא לי- אולי בצדק אין לו חברים , למר זילבר. הוא משלם מחיר על אמירות שאינן קשורות לחיי אמת ונאמנות לו וליוצרו. כל האמירות על המוסיקה שלו - נכונות. מדובר באומן גדול. אבל , בדומה לעמיר , אי אפשר להפריד את המוסיקה מהאדם. כששמעתי וקראתי כמה מהתבטאויותיו , הבאתי לינק לדוג' קלה יחסית, ודי בשיטוט ברשת כדי להבין במה מדובר, קשה לי לשמוע אותו גם כאומן וברור לי למה גלי צה"ל וגלגל"צ , לאור ההתבטאויות כנגד חיילים וצה"ל ונגד הדמוקרטיה (מה שעמיר , אגב , מגן בחירוף נפש-מעולם לא שמעתי התבטאות של עמיר כנגד צה"ל וחייליו למרות שאין לי ספק שגם הוא לא ממש מרוצה מפינוי היישובים) החליטו לסנן אותו... אני אוהבת את השירים ,לא אוהבת את האדם שנהיה אריאל , וככל שהוא יותר קיצוני כך קשה לעשות הפרדה. להשתלחויות חסרות רסן יש מחיר. קל וחומר בנושאים עדינים כ"כ. אז לטעמי אריאל משלם,ובצדק. אלו סתם הרהורי ליבי , אין לי כוונה להתווכח עליהם או להפוך אותם לרב שיח. לינק לדוג': http://www.nrg.co.il/online/5/ART/987/054.html

liormm2

New member
מירבי אני מסכים איתך מאוד! ואריאל זילבר

אני פשוט מתעצב לשמוע את המוזיקה שלו... הצלצול שלי היה פעם .."ואיך שלא...." אהבתי תבנאדם.. יש לי את הדיסק הראשון שלו אבל מה ניהיה ממנו? התמיכה ביגאל עמיר.. שהוא טוען כתמיכה "בצדק" פשוט מטריפה אותי.. פשוט נטרפה עליו דעתו.. אני לא יוריד וגם לא ישמע את השיר.. את הבדידות זילבר הביא על עצמו עם הדעות ההזויות שלו.. כל כך עצוב... חלאס להתעסק כבר בג'אנק.. רוצים מוזיקה טובה.. אני לא מאמין..

קיצוניות היא דבר רע

וכשנכנסתי ללינק שלך לא יכולתי להמשיך לקרוא אחרי הכותרת:"כשאני רואה חיילים נהיה לי רע","אני מבין את יגאל עמיר" מי שאומר דברים כאלה הוא פשוט פסיכי ומטורף על כל הראש.

1גרייס

New member
בדיוק בגלל אנשים כמוך יש להמשיך..לנצח. את מי?

לפי הנימה אני מבינה שאנו במלחמה. לנצח את מי? "אנשים כמוך"..איזה סוג אנשים הם כמוני, הטובים נגד הרעים? השחורים נגד הלבנים? הדתיים נגד החילונים? כמה אפשר להשפריץ כעס, לגלוג, שנאה ועוד להאמין שאני בסדר וזאת האמת שלי? תעזוב... שאריאל זילבר יריב עם מי שהוא רוצה...מה אכפת לך ומה אכפת לנו? עזוב אותנו, לא מעניין. תפנה את האור ואת האנרגייה לכיוון הטוב, הרגוע, השליו...זאת השאיפה, לא? זה שאני לא חושב כמוך זה לא אומר שאני הרע ואתה הטוב. אנשים כמוך...נו באמת.

הדסי 26

New member
לנצר יענו פוראבר.... :)

ואנשים כמוך הם אנשים שעדיין לא התעוררו ורוצים לנוח על זרי הדפנה כשהמדינה בלהבות (תרתי משמע !!) מועדים לשמחה, :)

משה חפץ

New member
אחי היקר והאהוב!

מיום ליום אני מגלה כמה אמיתי אתה ולא משנה בעיני מי זה מוצא חן או לא! כמו תמיד זה שוב אתה שזועק את זעקת הלא נשמעים ושוב אני הקטן מצטרף לקריאתך הענקית לתמוך באדם גדול שקשה לי להאמין שנכתבו עליו הדברים שנכתבו אפילו שאלו אנשים שאנו מכירים. זכותו של אריאל זילבר לומר את דעתו בלי שישתיקו אותו בדיוק כמו שלא משתיקים את שטרנהל או את א.ב. יהושע וחבריהם. בואו נפסיק להתחסד על חשבון אחרים ביום שישתיקו את גברי לוי ששונא את המתנחלים כי לדעתו הם מזיקים למדינה אסכים איתכם שיש להשתיק גם את אריאל זילבר! חג שמח ואמיתי ללא התחסדות.

SoPrAbOs

New member
"והורדתו מותנת בקיום מצוות..."

"הורדתו מותנת בקיום מצוות כגון: הנחת תפילין, צדקה, או הזמנת דיסק של אריאל מהאתר שלו" אלוקים ישמור מה זה?! די כבר

1גרייס

New member
מן הסתם..

ממש לא חסר פסיק! זה או זה או זה. קניית הדיסק של אריאל זילבר היא על אותו משקל של המצווה.. שזה אומר... מצווה שווה ערך לקניית הדיסק. ממש לא חסר פסיק.

תובבא

New member
את ממש מחפשת בקטנות, אה?

את לא חייבת להסכים עם כל דבר שעמיר עושה, מה הלחץ??

odery

New member
ולמה שהיא לא תהיה שקולה כמצווה?

ישנן 8 מעלות בצדקה לפי הרמבם.לתת ליהודי להתפרנס בכבוד היא המעלה הגבוהה ביותר.שנזכה תמיד להיות בצד הנותן.מועדים לשמחה.

משה חפץ

New member
דוקא נראה לי שכן

משום שהיום מחרימים את אריאל יש סיכוי שקניית דיסק שלו כמוה כמצות צדקה...

למעלה