הודעה לשםאנילא

mador 26

New member
מעניין ש"כמה מכאן" כל כל קשיי הבנה,

שלא מבינים עברית פשוטה. אז על איזו שאלה לא הבנת את התשובה שכתבתי כבר כמה פעמים?

שםאנילא

New member
אמרתי לך שאתה תקוע בלופ...הסבירו לך וגם אני

אמרתי לך שאתה תקוע בלופ...הסבירו לך וגם אני שאינך יכול להשתמש בטיעון של חזקה על הארץ עקב זה שנלחמת והקמת מדינה... לא סתם קיים המושג קווי 48 ו67...אלו קוים עדינים שמסבירים היכן אתה היית והיכן הם היו... ערבי זה לא עשב שוטה שצומח פתאום...הם היו כאן לפני שבאת מאירופה ומשאר ארצות... סה"כ היה כאן מיעוט יהודי וכל השאר ערבי בין התקופות אז מה לא מובן? באיזה טענה אתה רוצה את הארץ? כמו שהחזירו את גוש קטיף, חצי האי סיני, חלקים מחברון... אין לך שום אסמכתא כלשהיא על הארץ ואת זה העולם יודע... המילים כמו נלחמתי כאן, באתי מהשואה, אין לי ארץ אחרת לא עובדות על חברי האו"ם וכל ערביי העולם...וזה בקושי מדגדג ל"חברה" שלנו אמריקה... וכל העולם קורא לך כובש...אז תבין באיזה עמדה... התורה היא האסמכתא היחידה של עם ישראל לזכאותו על הארץ היות ו7 העממים כבר לא קיימים...ואתה (אני מקוה) ההוכחה לכך שרק היהודים נשארו מאז...7 העממים נכחדו מזמן... ועל זה שנלחמת תקבל צל"ש...מעבר לזה נאדה...

mador 26

New member
יש לך טענה לא הגיונית

"אמרתי לך שאתה תקוע בלופ..." אז אמרת, ערך אמירותיך כקליפת בשום, אפילו פחות. אני אדבר עכשיו בשפה שלך המדגישים את הכשלים הלוגיים שלך : 1. אז אם אתה טוען: "כל העולם קורא לך כובש" אז מה חושב כל העולם עליך שאתה צדיק גדול? 2. על לטענתך " התורה היא האסמכתא היחידה של עם ישראל לזכאותו על הארץ" גם אלה שלא מאמינים כמוך הם חלק מאותו עם ישראל, מאמינים או לא, אף אחד לא הסמיך אותך לזרוק אותנו לכל הרוחות. אין כל חשיבות אם 7 העממים קיימים או לא. 3 אז תראה לכל העולם את התורה כהוכחה על המשכנתא ששילמת על בעלות של הארץ הזאת. דבר שכביכול מתיר לך את גזל הפלסטינאים המסכנים, הרי יתגלגלו מצחוק.יגידו שנפלת על הראש... וגם כיצד תוכיח שאתה צאצא של אותו עם ישראל, אולי אבותיך הצטרפו ליהודים, באיזה שלב בהיסטוריה ?גם יגידו לך: ערבי זה לא עשב שוטה שצומח פתאום... הם היו כאן לפניך !!!

שםאנילא

New member
רק טיפש משתמש באסמכתא שאינו מאמין בה ואם

רק טיפש משתמש באסמכתא שאינו מאמין בה ואם הוא אינו מאמין בה אז השאר לא יקבלו ממנו... וזה לשונך: 2. על לטענתך " התורה היא האסמכתא היחידה של עם ישראל לזכאותו על הארץ" גם אלה שלא מאמינים כמוך הם חלק מאותו עם ישראל, מאמינים או לא, אף אחד לא הסמיך אותך לזרוק אותנו לכל הרוחות. זה שבחרת לא להאמין זו בעיה שלך...אולם תחיה לפי הכללים של התורה ותוכל גם לבחור להיות גר תושב... עדיין לא הסברת לנו כאן איך יש לך חזקה על הארץ... רק שבגלל שנתקעת עברת לסגנון אחר שבו אתה מחזיק בתורה כאסמכתא אך אינך מאמין בה... אתה חושב לפעמים לפני שאתה כותב או מביע דעה? הלופ כל כך סיבב אותך כך שעכשיו אתה משתמש בטיעון שלי ומקודם גם טענת שאין אלוקים... אשמח אם תסביר לי איך נולד האדם הראשון...או הקוף הראשון לשיטתך...שבטח תאמר לי שבאת מהם... לגבי דבריך בטענה 3: האו"ם קבע על סמך התנ"ך את מושבך כאן ובגלל זה אתה כאן כי האו"ם לא ידע שיש כסילים שכביכול "אינם מאמינים" בתנ"ך.... פאשטס? לגבי דבריך בטענה 1: צריך להיות טיפש כשעושים השואה בשאלה כמו שלך...וכי מה קשור צדיק לשאלה?! איני נחשב לכובש כשאני מחזיק בתנ"ך היות ויש לי בעלות על הארץ כבר 3000 שנה בערך...כמובן למי שהוא יהודי ולא מתחזה וכך לקחתי את מה ששלי...וכאן נכנסים 7 העממים שלקחנו את האדמות שלהם על פי צו הקב"ה שהוא הבעלים של העולם וכמו כן אין שום שריד מעממים אלו שיבוא לטעון כנגדנו... הבנת עכשיו למה אתה כובש?
עכשיו תלך שוב ותתיעץ ותחזור עם תובנות מדהימות חדשות בגלל זה יש הפרש בזמני המענה שלך... נתקעת שוב... שהקב"ה יזכה אותך להכיר ולהבין מה זה שבת אמיתית ומה זה תורת אמת...לא התורה שנמצאת ברחוב...

mador 26

New member
את מסלף את דברי במזיד ובכוונה

הנה הכזב והשקר הגס והמתועב שלך, מה שכתבת מילה במילה : "רק שבגלל שנתקעת עברת לסגנון אחר שבו אתה מחזיק בתורה כאסמכתא אך אינך מאמין בה..." הטענה : " התורה היא האסמכתא היחידה של עם ישראל לזכאותו על הארץ" היא טענה שלך, לא שלי ואיני מאמין בה. אבל *אתה* מאמין בה, ולפי כך, כיוון שגם הלא מאמינים הם יהודים אז אתה (לא אני) אמור להאמין, שלפי אמונתך הארץ נתנה ליהודים כולם, דהיינו *לכל היהודים* גם לאלה שלא מאמינים. סגנונך מעיד על מוסר אישי ירוד וקלוקל, למרות היותך דתי. דבר שמוריד את ערכך ואמינותך לשפל. אז אתה משקר, כדי לצאת צודק. אך בטפשותך התגלתה חרפתך. בושה וחרפה !

שםאנילא

New member
שבת שלום לך...בן של מלך...במוצ"ש תן תשובה ../images/Emo4.gif

אם יש לך כזה דבר בכלל

mador 26

New member
כבר קיבלת כמה פעמים תשובה מלאה

אבל אתה רוצה תשובה אחרת .

שםאנילא

New member
היכן שהיית...איני מכיר...אני כאן בארץ הקודש כ

כי אני יהודי מאמין בתורה ובהקב"ה... לך אין זכות להיות כאן לדבריך..

למעלה