הודעה לשםאנילא

mador 26

New member
הודעה לשםאנילא

מלבד מה שציטטת ממה שכתבתי לך על זכויותי בארץ הזאת,כתבתי שם עוד כמה דברים, שלא מתאים לך להציג אותם. (למשל, פלישת 5 צבאות ערב) וגם לא ענית לשאלתי, מה אתה עשיתה למען הארץ הזאת ולמען עם ישראל... הלעג והזלזול שלך רק מדגישים עד כמה המוסריות שלך קלוקלת וירודה. עם התשובות וההערות שטוטיות שלך, אתה מציג את עצמך כ"מורה הדור" וכטיפש מתנשא, ונגוע בשגעון גדלות, ושמלבד ידיעותיך המוגבלות מאוד בעינייני דת, הנך בור ועם הארץ שלא יודע אפילו את ההיסטורה של חבל ארץ זה, וחוזר שוב ושוב על המנטרה שלך, שהערבים היו כאן קודם. חבל מאד שאיש כמוך עומד כאן בחזית הפורום הזה, חסר תודעה דתית אמיתית וחסר סובלנות, תוך שינאה תהומית לאלה שדעתם שונה משלך. (קראתי את ההתכתבויות שלך עם "אוסננוש", בחורה דתית), אין זו דרכה של היהדות, אפילו לא החרדית, אלא של רפי שכל פנאטיים כמוך, החושב שבגלל אמונתו הוא יותר טוב ויותר צודק מאחרים. ההפך הוא נכון, דרכה של היהדות היא להצטנע ולקרב. אז... תזכה לשפיות !!!

מהוני

New member
השמילה הזה רק עושה שירות רע לחרדים

ושם רע,ממש לא הייתי רוצה להתקל בו בסמטה חשוכה או מוארת,אחי לא כל החרדים והדתיים כאלו ,אל תקח קשה.

מהוני

New member
אתה מחפש עם מי לריב

,שום טיעון משכנע אין לך,חוץ מלכתבאני יודע ואתם אפסים,אז חפש לך משהוא שיקשיב לאדם כוחני כמוך,לא בא לי לשחק את המשחק שלך,

כרמליקו

New member
צודקקקקקקקקקקק!‏

האיש עם ידע תורני אפסי,‏ אין לו שום מקור לדבריו,‏ כל דבר הוא שמע או שאומר כתוב כך וכך,‏ כנראה הוא מושפע מאמנון יצחק.

מהוני

New member
הוא בטוח שהוא ספר תורה מהלך

רק נשאר שכולם ישתחוו לו אפיים ארצה

שםאנילא

New member
אני שירתתי ואני משרת להזכירך (סניליות) אני לא

אני שירתתי ואני משרת להזכירך (סניליות) אני לא חרדי...זו כבר אולי הפעם החמישית שאני אומר לך אבל מה שלא נכנס לא נכנס אצלך... אתה פשוט עיור מילים...מה שאתה רוצה אתה קורא ובכל זאת מעוות... לידיעתך קווי 48 עדיין חיים וקיימים כך שבלי ספר התורה אין לך זכות קיום כאן בארץ... אין לך שום הוכחה שהארץ כאן שלך... כבשת אותה מהערבים ולכן קןראים לזה כיבוש... אתה צריך להתביש שאני צריך להביא לך הוכחות מלוחמי הלח"י האצל וההגנה שמעידים שהם היו נלחמים מתוך בתי הערבים והירדנים כאן בארץ ובפרט בירושלים... אז איזו מדינה בדיוק שלך? מה שכבשת אתה מחויב להחזיר... שוב חמוד...קוראים לזה כיבוש....ובלי התורה אתה בדרך לאירופה בחזרה...אין א"י...נתקעת...רות...סוף...

שםאנילא

New member

mador 26

New member
זה שאתה כן או לא חרדי, לו מעניין אותי.

ההיסתוריה כפי שאתה מציג אותה היא שיקרית. אז אם אתה רוצה לקבוע עובדות היסטוריות, תלמד את כל המצב שבו היינו בשנת 48, אתה מציג לפי נוחיותך רק את הטענה שבפי הערבים, שגזלנו מהם את ארצם. המנדט הבריטי, בשמו הרשמי המלא (בעברית): המנדט הבריטי מטעם חבר הלאומים על פלשתינה (א"י), הוא מנדט חבר הלאומים (ייפוי כוח) שהוענק לבריטניה על ידי חבר הלאומים. מכוחו שלטו הבריטים בארץ ישראל (פלשתינה) בין השנים 1922 ל-1948. לערבים לא היתה כאן אף פעם ריבונות והשם "העם הפלסטיני "צץ" רק בשנת .1948 אין לתורה שום קשר לזכותי על ארץ ישראל, יהודים דתיים ולא דתיים, שאפו במשך דורות רבים לחזור לארץ ישראל, הגשימו חלום, לא חיכו לביאת המשיח או לנס, והקימו את מדינת ישראל אחרי השואה, (מושג, שלגביך אין שום משמעות) על פי החלטת האומות המאוחדות שהחליפה את "חבר הלאומים" וקבעה את חלוקתה של פלסטין בין בערבים והיהדים, שישבו בה. רוב אומות העולם הכירו בהחלטה זאת, מלבדדך ומלבד ערצות ערב, שפלשו אליה כדי לכבוש אותה ומה לעשות, ניצחנו אותם, ובמלחמה, כמו במלחמה, האויב בורח , או מגורש, וזה מה שקרה גם לאותם פלסטינאים שהם עד היום בחזקת "פליטים". לפני כן, נגד היהודים באירופה (ולא רק) התנהלה מלחמת השמד, וברחנו לארץ ישראל. ישראל הציאה לשלם פיצויים לפליטים שעזבו כאן רכוש, אך מנהיגיהם העדיפו לשמר אותם כפליטים, כקלף מיקוח פוליטי, עובדה שאחרי יותר מששים שנה הפליטים על צאצאיהם, חיים עד היום במחנות פליטים, בארצות ערב השכנות, ללא זכיות אזרח. לעומת זאת, הערבים שנשארו בארץ, מצבם הכלכלי הרבה יותר טוב, מרוב תושבי ארצות ערב. גם לא הגבת כלל (כמובן) וגם לא תגיב על הידיעה שכתבתי לך, על הגזל של הרכוש היהודי בארצות ערב השונות, כי מבחינתך זה בסדר. אם אתה טוען שאלוהים (כביכול) נתן את הארץ הזאת ליהודים, ובזכות זה אתה יושב כאן ובזכות זה (לפי אמונתך) מותר לך לגזול את אדמתם של הערבים, הרי גם מוצאינו מהעם היהודי, כמוך, בהבדל אחד, אנחנו לא מאמינים באלוהים. אז אתה לקחת לעצמך ברוב יהירותך וחוצפתך, את הזכות לעשות "סלקציה" בין יהודים, כפי שעשה הפושע " מנגלה" בעת הגעת הטנספורטים עם היהודים למחנה הריכוז "אושוויץ", ולפי ההיגיון שלך, צריך לגרש אותנו בחזרה לאירופה. בוא ספר לנו כיצד בדיוק אתה רוצה לבצע זאת מעשית, אילו היית בשלטון ? או אולי תעשה לנו מה שעשו ליהודים באינקוויזיציה בספרד ? או מה שעשו הגרמנים ליהודים בשואה, כדי "לטהר" את העם היחודי מכופרים ? יש לך ממי ללמוד !... אתה שיכור משגעון גדלות ומביא חרפה ליהדות, לכל היהדות גם בפורום הזה. .

mador 26

New member
אינך במעמד לתת לי הוראות

עניתי לך ולא אחזור על כך שוב

למעלה