הודעה לכולם

drumsking

New member
יוגב שתינו יודעים שזאת דעתך בגלל ש...(המשך)

הרעיון הזה הוא הרעיון של ורד אז בוא נעזוב את המריבות הטיפשיות האלו אחי

ו ר ד ב

New member
אוקיי, נכבד את דעתך... זה בטוח

אבל לדעתי תסתכל על זה מזווית שונה של: "מה רע בזה שאח רוצה לעזור?"

חס וחלילה רע

יש פה המון צדדים טובים אבל אני הגעתי כי זה פורום של עמיר. אבל אני באמת רוצה ומייחל לאבי הצלחה עם הדיסק ושיפרוץ ושיפויע ושיעשה.. לא יקרה כלום אם זה יהיה אבי ועמיר. לכן הנגד שלי הוא לא נגד כל כך חזק..

chen88

New member
אפשר לדעת מה הבעיה ולמה אתה מגיב לי?

כאילו אמרתי משהו רע......אמרתי שזה רעיון מצויין ואני בעד...

חן לא התכוונתי אלייך ולא התכוונתי לפגוע בך.

התכוונתי לכל אלה שיוצאים כל הזמן נגד ורד ולא משנה מה היא עושה וזה לא יהיה טוב להם..כנראה בטעות הוספתי את ההודעה בתוך התגובה שלך...סליחה אם נפגעת או משהו אחר......

ורד שלום זאת חן

אני כותבת בשם המשתמש של אחי בגלל ששם המשתמש שלי חסום ברצוני להתנצל על הודעתי שמוציאה את דיבתך רעה טרם בדקתי את העובדות איתך על כן אינני מבקשת שתחזירי אותי לפורום כל שברצוני הוא להתנצל ולהודות בטעותי הייתי צריכה לברר איתך קודם ולא להאמין לשמועות שאינן מבוססות דיין אני מבקשת את סליחתך יומטוב חן חפץ! חן חפץ המקורית

ו ר ד ב

New member
הסרתי את החסימה...

וכמו שרשמתי במסר מחלתי לך מראש וזה בסדר!
יום טוב

2112

New member
ברוך הבא אבי ....

ברור שבעד אבי יוצר ענק חבל שאנשים לא יודעים להעריך דברים טובים באמת שיהיה לו בהצלחה ...כל הכבוד על ההחלטה הנבונה.

ובאותה הזדמנות אביע דעתי על האיחוד

אבי בניון לדעתי הוא יוצר מוסיקה ענק....גאווה למוסיקה הישראלית...והדבר היחיד שמנע ממנו להמריא לגבהים עד כה (לדעתי כמובן)הוא יחוסו המשפחתי. לכן אולי בשביל ההתחלה(הרצה אינטרנטית כזו) הרעיון סביר,לא יותר מזה...אבל זמר ב-LEVEL של אבי ראוי וצריך פינה משלו שתהיה רק שלו.

למעלה