הודעה לכולם

ו ר ד ב

New member
הודעה לכולם../images/Emo9.gif

בקרוב מאוד "פורום עמיר בניון" ישנה את שמו בהחלטה משותפת עם ההפקה... לפורום "עמיר ואבי בניון" זאת מכיוון שאנחנו אוהבים את שניהם את היצירה מאוד - ולאבי יש מקום של כבוד אצלנו! לאחר שינוי השם מגיע אבי לאירוח בווידאו צ'ט, יענה על שאלות הגולשים, ידבר על "אברהם" ועל פרוייקטים עתידיים אשמח לשמוע את דעתכם...

ו ר ד ב

New member
אז זהו...

שאם לא יהיה מספיק צפיות/הודעות בפורום זאת ממש לא חוכמה... אבי יחסית חדש בתחום וצריך לקחת את כל ההשלכות של זה! אבי כך קבענו כולנו וההפקה רק חיזקה את זה עם הבקשה לשנות את שם הפורום אבי הוא חלק בלתי נפרד מעמיר - ועמיר הוא חלק בלתי נפרד מאבי. מהבחינה הזאת הכי קל זה לפתוח פורום חדש, זה לא המקרה כאן שמבקשים לא לעשות את ההפרדה.

יואב ח

New member
ברור!!! רעיון מצוין!

אבי הרוויח את זכותו לציון בכותרת הפורום. בכל מקרה הוא עולה לדיון פה לא מעט ואהוב מאוד!

mk42

New member
כל הכבוד!!!

בס"ד באמת נכון לשנות את השם..... אבי זמר מדהים!! וואי אני מחכה לוידאו צ'ט..........

כל הכבוד..החלטה מעולה..לאבי מגיע גם המון כבוד

רק אם אפשר ורד שאבי יעלה לוידאו צט תעדכנו (מתי שזה לא יהיה)..תודה מראש....

ו ר ד ב

New member
בוודאי שנעדכן...

כמה ימים לפני יהיה שרשור שתוכלו לשאול שאלות וכדומה... ומה שאבי יעשה בין היתר באירוח הוא לענות על השאלות שלכם
אשרייך!

ו ר ד ב

New member
מיותר לציין שאני בעד...

ואני חושבת שזה רעיון גדול, גם כדי לעזור לאבי להתקדם (מה שיקרה בכל מקרה) אנחנו הקהל שבאמת מחבק את אבי בכל יצירה שלו... "נבל עשור" עוסקת בעמיר ואבי, אנחנו פורום רשמי שיקושר לאתר של "נבל עשור" אז פורום "עמיר ואבי בניון" נראה הרבה יותר יצוגי לדעתי

רפי35

New member
אני הייתי מחלק את זה ל 2....

בתור התחלה זה מצויין לצרף לכאן את אבי יוסיף גם לו גם לנו אבל בעתיד (למשל כשהוא ייצא לסיבוב הופעות משלו) צריך להפריד את זה ל 2 פורומים נפרדים כי לדעתי גם הוא וגם אנחנו רוצים שיכירו אותו בתור מי שהוא ולא בתור אח של.. בשביל הדחיפה הראשונית זה מצויין ההפרדה תהיה חייבת לבוא כדי שהוא יהיה מוכר כאבי בניון ולא כאח של עמיר. רק חיוכים אושר ובריאות, רפי.

drumsking

New member
רעיון מצוין ...חשבתי על להציע אותו בפורום

לפני כמה שבועות

טל טל 20

New member
../images/Emo45.gif אני בעד ברור !

ואשריי מי שחשב על הרעיון הגדול הזה. מגיע לו בהחלט !

ברור שבעד ../images/Emo45.gif זה הכי טבעי שבעולם

הוא אח של ..... בדיוק כמו שעמיר אח של .......... אני מבין תרעיון שיכירו אותו לבד אבל אני חושב שגם מבחינת עמיר הלבד הוא גם יחד עם אבי אז הצעד מבורך יאללה בשעה טובה

yuval775

New member
אני בעד../images/Emo127.gif בתנאי....

אני בעד אבל ההפקה צריכה לשנות הרבה דברים מאוד חשובים בפורום הזה, כאילו לדעתי הם צריכים לשנות או להוסיף מישהו להנהלת הפורום מנהל או מנהלת שאין להם כאלה בעיות אישיות עם אנשים מהפורום (אני לא זוכרת איך קוראים למילה הזו
).

למעלה