הודעה לכולם

ו ר ד ב

New member
כי קיבלתי הערה בונה שלא מומלץ...

להיכנס לחילוקי דעות (זאת בטח המילה שהתכוונת) באמצע שרשור שבא לשתף אותכם במשהו משמח, במיוחד שאת ענית שלא לעניין שנשאל בכלל... אז זה קצת לרדת לרמה מיבחנתי בכל אופן , העתק - הדבק במיוחד בשבילך: חילוקי דעות? ו ר ד ב 100823972 √ לגבי השינוי/הוספה ההפקה היא זאת שפנתה אליי בנוגע לאבי, וזה כי היא מאוד מרוצה מניהול שלי... אז לי נשאר רק להיות מאוד מוחמאת!
ולך ולאחרים או לבחור לקבל את זה או לסבול בהנאה... ובכל זאת זכותך ודעתך

avishayk

New member
פה באמת חצית קווים אדומים

ת'אמת אני לא מכיר אותך, וכנראה שטוב שכך, ובאמת בדרך כלל אני לא כותב כאן בפורום, אבל הפעם באמת כתבת דברים שלא צריכים להכתב. אני נכנס להרבה פורומים באתר "תפוז", גם של אמנים / יוצרים אחרים, וגם פורומים מקצועיים, ולא נתקלתי במנהלת פורום כדוגמת ורד בריגה שמנהלת את הפורום הזה במסירות מזה כ-שלוש שנים. כל עדכון הכי קטן, כל זיק של מידע, היא דואגת להודיע לנו, לשתף אותנו. הפורום "חי" והרבה בזכותה. אני משוכנע ואני לא צריך פידבקים מאחרים על כך, שהפורום הזה קיים הרבה ואני לא אגזים אם רק בזכותה. סוף שבוע נעים.

גולן52

New member
מעניין

מעניין שתמיד כשאני נכנס לפורום אחרי תקופה מסוימת אני נתקל בשרשור מריבה מכוער,שאיכשהו מתקשר למנהלת הפורום. למה?? אולי יש דברים במה שנאמר ויש צורך לעשות בדק בית? אני נמצא הרבה זמן בפורום ולא מסכים עם האמירה ש"הפורום חי והרבה בזכותה... הפורום הזה קיים הרבה ואני לא אגזים אם רק בזכותה." לפחות בכמה חודשים האחרונים תגובותיה של המנהלת הן מועטות ביותר ונכתבות כאילו לצאת ידי חובה. וכאשר הן יותר משתי הודעות בשרשור זה לרוב באחד מהשרשורים המבזים שנזכרו בשרשור המריבה בתחתית העמוד. ואתה אבישי ה
,קצת לא אובייקטיבי,מעבר לכך שהשתתפת בחלק מהשרשורים שהזכרתי,מי אתה שתקבע ותזלזל בשאר חברי הפורום שעדיין כותבים פה. רק שתדע שחברי הפורום הם אלו שמחיים את הפורום ומקיימים אותו וממש לא להפך. לילה טוב.

ו ר ד ב

New member
גולן...

אני תוהה למה כל השרשורים שבהם את משתתף, והנה ההוכחה לכך שאפילו ההודעה הראשונה שלך נעשתה בתוך שרשור מריבה! מה זה אומר עלייך? שאתה סתם מנסה להדליק? שאולי אתה בעצם מישהו אחר? האמת שזה לא מעניין אותי, רק לידע כללי השרשור לא נפתח על מנת לחוות את דעתכם בנוגע לניהולי "הכושל" אלא לשמוע את דעתכם על השינוי המבורך הזה... לכן לפעם הבאה הודעות שיכפישו את שמי או אדם אחר מהפורום יוסרו ללא הודעה מוקדמת ולא אהסס לנקוט באמצעים נוספים אם צריך... עד אז המשך יום טוב לכולם

גולן52

New member
ורד...

אני רואה שאת חזק בקטע של לנבור בארכיון הפורום,אז אולי תנברי עוד קצת ותזכרי בימים עברו כשהיה כיף להכנס לפה והיו פה הרבה אנשים שמשום מה כבר אינם... ואולי הסיבה שאני מופיע בכמה שרשורי מריבה היא שאלו בערך השרשורים היחדים בזמן האחרון?? אם התכוונת להרתיע ב"נקיטת אמצעים נוספים" את לא מאיימת, לא עשיתי שום דבר לא בסדר חוץ מלהביע את דעתי,גם אם היא לא נראית לך,והרי זו מטרתו של פורום לא? באשר לרמיזות כאילו אני מישהו אחר, איזו פראנויה, יכול להיות שהסיטואציה מוכרת לך אז את מעלה אותה? אני לא מאמין בהתחזות,אין לי ממה לחשוש,זו דעתי ואני אומר מה שאני חושב... לילה טוב לכולם ובעזרת השם יתברך יבואו עלינו ימים טובים מלאים בבשורות טובות.

טל טל 20

New member
לא נתפס לי דבר אחד

ממש אני לא מבינה, למה תמיד יש הרגשה שמחפשים כאן אשמים? לשם מה אנחנו נכנסים לפורום? למצוא אשמים? להתלונן? למצוא תמיד את הדברים שאין,שחסר? את השלילי? למה??? הדבר העיקרי שנועד שכולנו סביבו הוא עמיר כולנו כאן על נושא משותף, אז מה בעצם מחפשים?????? לעורר פרובוקציות לחינם? למצוא תמיד את הרע? "למצוא מנהלת /מנהל בנוסף? על שום מה??? ורד עושה מעל ומעבר ,כל פיסת מידע שיש לה דואגת לעדכן אותנו אז מה הבעיה??.. אף אחד לא מכריח שום אדם להכנס לפורום בעל כורחו,זה מה שיש. אם למישהו זה לא נראה שלא יכנס ויעשה את החשבון שלו, או שיפתח פורום משלו וינסה בעצמו ל"נהל" אותו. אי אפשר לשנות את המצב הקיים,או שמקבלים את המצב הנתון ומשלימים איתו או שלא נכנסים ( לא כדי לריב!!!) לא ברורה לי הסיבה לכל השנאת חינם שרובצת כאן. על שנאת חינם נחרב בית המקדש (נקודה למחשבה) ושמתי לב לדבר שיותר גורם לי להצדיק את טענתי: שיש דיון בפורום במקום להגיב למשהו עינייני בפורום חלק גדול מהכותבים בכלל לא מגיבים ~ זכותו של כל אדם לכתוב בפורום וכמובן להגיד דעותיו אבל תכלס בשביל מה אנחנו פה? לחפש את הדברים שאין ? או להתחבר ולנסות להיות חלק מהפורום?
אוחח אנשים... מילה טובה לא הרגה אף אחד מאיתנו,גם פירגון ועידוד למישהי שטורחת ועושה בשביל הפורום הזה. בשורות טובות,סופ"ש נעים,רק בריאות!

mk42

New member
אשרייך צודקת!!!

בס"ד את באמת צודקת!!!!! חברה אל תחפשו מה רע ומה לא טוב כי בכל דבר יש רע חפשו ת'דברים הטובים ותתפחו אותם........... ורד עושה עבודה מעולה!!!!

אחלה מהלך

גם ככה אנכנו אוהבים ומדברים על שינהם אז ככה השם יותר ייצג את תוכן הפורום

רון98

New member
רעיון לא מוצלח

נכון שאוהבים את אבי, אבל מזה פה- אח מביא אח? הפורום פה הוא נועד לאוהבי עמיר בניון וזה שאבי, זמר גדול ככל שיהיה, אח שלו זה לא אמור לשנות לגבי הפורום.

פשוט וברור שבעד ....

בתורה נאמר:"הוא משה ואהרן" ולא נאמר "הם" משום שהיו אחים מאוחדים וכך גם עמיר ואברהם. שני יוצרים שיצאו מבטן אחת וראוי לנו בכלל לעודד דבר נעין זה. אשריכם ובמיוחד לכול מי שטורח בדברים באהבה...

פזית 1

New member
אני בעד.. אבל רק להתחלה...

כמומבן שאני בעד לצרף את אבי!!!! מצד אחד אני חושבת שזהו מקומו הטבעי של אבי אך מאידך אני חושבת שאולי מהטוב שאנו רוצים לאבי אנו למעשה נגרום נזק מכך שתמיד אבי יהיה תחת כיפתו של עמיר. אולי לשם ההתחלה באמת אבי יצטרף אל פורום של עמיר ולאט לאט הוא יפרוש כנף ובע"ה יתברך הוא יעוף עצמאית ללא עזרה... ויפתח פורום משל עצמו... בקיצר, דעותיי חלוקות ולא הצלחתי לגבש עם עצמי דיעה אחת ואם אנוכי היה מצטרף בטח הייתה לו דיעה משלו...למרות שהתחבטתי עם עצמי ואף התווכחתי ודשתי שוב ושוב בסוגייה...
.

גולן52

New member
יש משהו בדברייך

יש משהו בדברייך,גם אני חושב שאם הוא ימשיך להיות תחת כנפי אחיו הוא תמיד ישאר ה"אח של",מגיע לו יותר מזה. בכל מקרה,אני מאחל לו בהצלחה מכל הלב. אשריך.

רפי35

New member
אני נגד ! (יש הסבר)

כתבתי למעלה בדיוק אותו דבר אבל מעיון בתגובות שנוספו אני מבין שאבי צריך פורום משלו בלי תקופת מעבר שהרי אין דבר יותר קבוע מהזמני, זה שאנחנו גם ככה מדברים עליו לא נותן סיבה לצרף אותו אלא לפתוח לו פורום כי גם לשם אנחנו נגיע כדי לדבר עליו אבל שם הוא יהיה העיקר ולא התוסף.. כמו שמגיעים פה אנשים לכל מקום להופעה כך הם ידיעו לכל כתובת אינטרנט כדי להתעדכן ולשתף. אבי כבר לא מוכר כאח של... אז תנו לו את הכבוד בפורום משלו. סופ"ש נפלא, רפי.

chen88

New member
זה רעיון מצויין

גם ככה מדברים פה גם על אבי והוא חלק מעמיר

די כבר עזבו את ורד!!!מי שלא טוב לו שלא יכנס..

מי שלא טוב לא שלא יכנס לפורום הזה..אף אחד לא חייב להיכנס לפה ולרשום פה...מי שהפורום הזה לא לרמה שלו שלא יכנס....

אני נגד..

אני מעריך את עמיר, אני מעריך את ההפקה עם כל הרצון הטוב, אני מעריך גם את אבי, אבללללל אני פה רק בגלל עמיר ולא בגלל עמיר ואבי. דבר כזה לא יגרום לי לא להיכנס לפה או כל מיני כאלה פשוט זוהי דעתי הכנה.

למעלה