הודעה חשובה

k a b o o k

New member
ההודעה לא תימחק.

וכל מי שקילל והתנפל, מראה איזה בוגר הוא. הבנאדם בסה"כ הביע את דעתו, זכותו. הנך יכול להעביר את זה לאחד המנהלים של מאיה: רוברטו בן שושן, אייל מלול. כי היא לא תראה את זה.

Effoliation

New member
ידעתי.../images/Emo34.gif

וטוב שכך. אם משהו צריך להמחק אלה הם ההודעות עם הקללות. הפורום הנזה כבר צריך לגדול קצת

k a b o o k

New member
מסכים ללא ספק../images/Emo45.gif

על הבנות להתנצל על התנהגותן הברברית והלא מכובדת.

נועוW

New member
זכותך לחשוב כך../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

האמת ששמעתי מעוד הרבה שהיא מתנהגת לא יפה למעריצים
אני כבר לא יודעת מה לחשוב

k a b o o k

New member
פשוט שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה..

בייחוד מי שנפגש איתה כבר וחווה את ההתנהגות/אופי שלה.

כל אחד יחייה בדעה שלו הרי אנחנו

יודעים שזה לא נכון.... אם הוא רוצה לחשוב ככה שיחשוב, אם זו דעתו שיבושם לו... כל מי שנפגש עם מאיה אנחנו יודעים שהיא לא כזו, ושהיא נותנת זמן למעריצים שלה, לפחות ברוב הזמן, פשוט יש פעמים שאין לה זמן, או שפשוט אין לה חשק, בוא אני אגלה לך סוד, אפילו שקשה לך להאמין גם מאיה בן אדם. היא לא יכולה לעמוד כל היום כמו תמונה או כמו איזה פוסטר שיצלמו ואחרי כל הופעה לפנות את כל הזמן למעריצים, וגם אם זה יקרה יש המון ילדים שאוהבים אותה אז זה בכל מקרה לא יספיק לה. כשיש לה זמן היא כן נותנת וכן מצטלמת... כמו שאתה יודע אתה גם יכול לתפוס בן אדם ביום רע, יום של לחץ, לך תדע מה עובר עלייה... אז אתה תישאר בדעתך שלך, אנחנו בשלנו...

טוב לא ידעתי שאתם עושים מזה כזה

עניין...אני מתנצלת ואני לא יעשה את זה שוב אוקי? אולי הגזמתי ואתם צודקים כל אחד יביע את דעתו על מאיהה...אני מתנצלת על ההתנהגות שליי... סורייי...
הודיה בוסקילההה

הודיה כנסי כפרה

תמיד יהיו כאלה שמאיה עדיין לא תמצא חן בעינייהם, וכאלה שפשוט לא אוהבים אותה מכל מיני סיבות. ללכת להתווכח איתם זה לא ממש יילך כי לכל אחד הדעה שלו, אבל אני ואת וכולם פה יודעים מי זו מאיה, ויודעים שהיא מתייחסת למעריצים, ואנחנו גם יודעים שלפעמים אין לה זמן, ולפעמים היא עצבנית ( אני יכולה להבין אותה...מרוקאית..) (כמוני..חחחח
) או שלפעמים פשוט אין לה חשק.. אבל את זה אנשים אחרים לא מבינים...הם חושבים שהיא כל היום עומדת כמו עציץ מחכה שיצלמו אותה, וכל פעם שידרשו ממנה חיוך יקבלו, בסופו של דבר היא בסך הכל בן אדם, כמונו כמוה...וצריך להבין גם אותה אז חבל להתווכח עם כאלה....

את צודקתת...נסחפתיי מותקק...

פשוט זה כל כך הכעיס אותי הדברים שהוא אמר עליהה...במיוחד כשהם לא נכוניםםם...רותם אם היית רואה איך היא התייחסה אליי תשאלי את דיקלה! ואת ליאת!!! הייתי איתה שעתיים לבד! והיא זאת שהרגיעה אותי עמדתי להתעלף והיא נתנה לי לשתות מהבקבוק שלה ליטפה חבקה החזיקה לי את היד שעתיים והרגיעה אותיי...אפילו אמא שלי לא הרגיעה אותיי..רק מאיהה... וצחקה איתי וזהה... היא פשוט בנאדם מושלםם...כפרה עליהה...וצריכים להבין אותה גם שלפעמים היא עייפה או אין לה זמן או אין לה חשקק...זה לא אומר שהיא רעה או שהיא לא אוהבת מעריציםם..!

בדיוק...שמעי קטע שהיה לי איתה

כשהיה את הפסטיגל, אז הלכתי ביום שישי לרוממה לחכות לה, וזאת הייתה ההופעה הראשונה. אני מחכה מחכה, פתאום אני קולטת וואן לבנה גדולה...( זה הרכב הלבן שהם מגיעים איתו)...האוטו עוצר ואני במדרגות למעלה מסתכלת עוד שנייה מתעלפת, אני רואה את מויאל, רוני, אגם, סקעת, ולא זוכרת עוד מי היה שם הם ירדו ואז גם מאיה ירדה. היא הייתה עם כובע כזה ומשקפי שמש.. אני על המדרגות וזה מחכה שיעלו ובינתיים מה זה בוכה... אז כזה מאיה הגיעה אליי אני כזה קוראת לה מאיה...והיא עושה לי " למה את בוכה"???? בקול החמוד הזה שלה...היא אומרת לי " אל תבכי מאמי זהו אני פה "...והיא עלתה איתי למעלה לאוהל הלבן וישבה איתי איזה רבע שעה 20 דקות כי היא הייתה צריכה להיכנס להתארגן.. והיא קראה את המכתב שרשמתי לה, ודיברה איתי ונישקה אותי...ואמאא היא הייתה כזאת חמודה אני מתה... ואת זוכרת בהופעה בביאליק???...שהיינו אני את ליאת דיקלה.. אז כשהלכנו אלייה לגדר ראינו שהאוטו שלה בא והיא הייתה בתוך הסוכה והתלבשה אז אני כזה קוראת לה מאיה...אז היא אמרה אני מתלבשת ובאה.. וכשהיא יצאה מה זה התחלתי לבכות אז היא הגיעה לגדר וכזה עושה לי בקול המאמי הזה שלה כזה בצחוק.." כל פעם שאת רואה אותי את בוכה, אני לא אבוא אלייך יותר.."...חחח וחייכה כזה, וכל הזמן הזה שהיא עמדה בגדר ודיברה איתנו היא החזיקה לי את היד ונישקה לי אותה.. אלוהים אני כל כך אוהבת אותה אין היא פשוט מושלמת...אני חולה עלייה... אבל אנשים חיים ממה שהם שומעים מעיתונים ורכילויות...אז תני להם...

אני כל פעם שפגשתי אותה בכיתי והיא

תמיד אומרת לי למה את בוכה והיא אומרת שתמיד שאני באה אליה אז אני בוכה איזה מאמי והיא תמיד מבקשת שיביאו לי מים איזה חמודה מאיה מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על הכל..!

כה גם אנייי היית צריכה לראות איזה ב

כי מסכנה ים של דמעות עשיתי לה שםם...כל פעם שאני רואה אותה אני בוכההה זה לא יאמן פשוטט.. והיא כל פעם אומרת לי"עוד פעם את בוכה" , "די תפסיקי הינה איתך איתך" , "אני בנאדם כמוך" אז אמרתי לה את לא בנאדם את אלוהיםםם שליי, את החיים שליי ככהה... וכמו שסיפרתי לך חיבקה נשקה החזיקה לי ת'יד שעתיים נתנה לי לשתות מהבקבוק שלי צחקה איתי דיברה איתי כאילו אני חברה שלה!!! כפרה עליההה... מאיהה את ה=ח=י=י=ם שלייי אני מטורפת עליךךךך יפהה שליי תודה=>19.5,11.5,26.4

הודיה בואי נגיד שאני לא אסחף כמוך

אני ממש ממש אוהבת את מאיה, ובוכה כל פעם שאני רואה אותה, אבל אני ממש לא אגיד לה את האלוהים שלי.... כאילו תחשבי זה עדיין מראה איזה אדם אתה במילים שאתה אומר, אני יודעת שאני לא רוצה להציג את עצמי לפני מאיה כמטורפת או כאיזה מעריצה חולה.... אבל זאת בחירה שלך איך את מציגה את עצמך...

RaZiK4

New member
אף פעם לא ראיתי אותה מתנהגת

למעריצים אז אין לי זכות בכלל להתייחס להודעה הזאת. אם מה שאתה אומר זה נכון-יישר כוח [
]

למעלה