הודעה חשובה

חבר'ה כנסו כולםם זה דחוףףף...!!!

אין אני פשוט לא יכולההה יותררר! אני כ"כ מתגעגעת למאיההה
למישו יש מושג מתי יש הופעה שלההה? בבקשההה תעדכנוו פשוט לא נעים לי להתקשר כ"כ הרבה פעמים לאייל ולהציק לוו...כי הוא עסוקקק..!!! תגיבו על זההה... הודיה בוסקילההה..

Effoliation כל כבוד תגובה לעניין

נכון את צודקת אנילא עשיתי מעצמי מלך ולא כלום כולנו בני אדם אהבתי את התגובה שלך!!!

רותם חולה על מאיוש שלום לך...

יש לך תגובה מעניינת ומאופקת... כמו שצריך אז אני אענה לך.. האמת לא רציתי בכלל להיצטלם איתה והייתי באירוע שלא היה עלייה שום לחץ זה היה אירוע השקה שבכלל לא קשור אלייה .. לאחר האירוע היא יצאה אף אחד לא רדף אחריה ולא רצה ממנה כלום היו איזה כמה בנות שבסך הכל רצו לצלם אותה היא אמרה להם משהו לא יפה..לא משנה מה...ועשתה תנועה עם השיער לאחר מכן חבר שלי ניסה בצורה מנומסת לגשת אלייה היא קלטה ..הוא נתן לה מחמאה והיא פשוט חתכה לו בפנים ! חוסר נימוס מוחלט! אגו מנופח ! וסנוביות יתרה! היא הסתובב וצחקה עליו אז זוהי הסיבה לזעם והמרירות ואין לכם כל צורך להגן עלייה בצורה כזו ולשמש לה כסנגוריה ... זה לא שבאתי אליכם בטענות פשוט חשבתי שהיא קוראת פה הודעת!! ביי יום טוב

הודעה אחרונה! אני טס!

רק שרציתי שכולם ידעו שלפני 3-4 חודשיים הייתי חולה על הזמרת הזאת... עד שהגעתי להופעות שלה..אכזבה... ביי ...תהנו

לפינקי המפנקק...תכנס רגע

תקשיב אולי הגזמתי בתגובה שליי...פשוט אנלא סובלת אנשים שמלכלכים על מאיהה...אולי יש לך סיבה ומותר לך להגיד מה שאתה רוצה עליהה...אני הגבתי ביהירות בלי לחשוב כי הייתי כולי עצבניתת... אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את מאיהה...ות'אמת לא נראה לי שהיא עשתה ת'דברים האלהה...אני מכירה אותה ועוד המון ילדים פהה... ומאיה תקשיב..מאיה באירוע בקונגרסים בכתה..כי לא נתנו לה ללמוד שיר שהיא אמורה לשיר בעל פהה...והיא לא ידעה מה לעשות.. כשאייל התקרב אליה היא לא רצתה כזה לענות וזהה...רצתה להיות לבד...וכשאני התקרבתי שאלתי אותה "מאיה למה את בוכה"? בפרצוף עצוב כזה...והיא אמרה לי לשבת לידה וסיפרה לי הכל... אתה מבין? את הסוכן שלה היא לא רצתה לדבר איתו...אבל איתי כן! ואני רק מעריצה שלההה..!! (מטורפת שלה) אז אני מכירה אותה והיא בנאדם מקסים ..פשוט נשמה טהורהה... אז הייה לי קשה להאמין למה שאתה כותבב...זה פשוט נראתה לי מישי אחרתת...לא מאיהה... אולי אתה צודק..אבל לא יודעתת..זו דעה שלך.. בכל מקרה אני מתנצלת על הקללות שקיללתי אותך... הודיה בוסקילההה

זה בסדר

לא נעלבתי או משהו כזה.... את מכירה אותה בהרבה יותר טוב ממני ומקרוב אז בטוח שיש משהו במה שאת אומרת!! המשך יום טוב ....

למעלה