הודעה חשובה

הודעה חשובה

קודם כל מאוד חשוב שההודעה תעבור למאיה!!!!!!!!לא לסנן!!! לא סתם התאמצתי בשביל להיכנס לפורום הזה... מאיה תשני דחוף את הגישה שלך מזה הדו פרצופיות שבין מסכי הטלוויזיה לבין המציאות ואני רואה אותך אחרי ההופעות...פשוט גועל נפש ...אנשים מנסים לדבר איתך ולפנות אלייך ואת מפנה להם את הגב לפנים ואפילו לא מתייחסת.... זה שאת מפורסמת לא עושה ממך כלום ובטח שלא יותר טובה מאנשים אחרים שכופלים אותך בקול ובמראה(לא שיש לך כזה מראה) מה שהתחלתי להגיד זה שאם תמשיכי ככה אני לא משאיר לך הרבה זמן בתהחילה...אם כבר עלית על הגל אז תנצלי אותו לטובה...תלמדי מסלבריטאים אחרים שיודעים להעריך אנשים!! חלק מהם היו איתך בפסטיגל ..שפשוט יודעים להעריך מעריצים ואנשים בכלל ולא לתפוס מעצמם כאילו הם הכי "דה בסט שבעולם"...קחי את זה עמוק לתשומת ליבך!טנקס!ביי נ.ב - שזה יגיע אליההה !

תקשיב מאיה לא יכולה לענות לכל

המעריצים יש לה המון מעריצים שירצו אותה אז מה היא תחכה עד שכולם יעברו זה קצת חוצפה למה מי אתה שבכלל תדבר אלייה ככה הא מי אתה?!?!?! ואני מקווה שאף אחד לא יעביר את זה למאיה... ואגב מאיה נשמה טהורה

../images/Emo12.gif

קודם כל... זה לא יגיע אליה ! שנית... מאיה מתייחסת מאוד יפה למעריצים שלה אחרי ההופעה <לפחות אליי> ואני לא חושבת שמאיה לא מתייחסת יפה אחרי ההופעות בקשר לעוד מה שכתבת...אתה נראה יותר טוב? מממ...לא חושבת ממממ...אז תירגע

תשמע אותי טוב חתיכת אידיוטט...!

זה לא יגיע למאיהה..! ואנחנו לא פורום הודעות אם אתה רוצה להגיד לה משו תגיד לה את זה לא לנו! דבר שני זה פורום של מ=א=י=ה ב=ו=ס=ק=י=ל=ה ה=מ=ל=כ=ה ! ואנחנו אוהבים את המושלמת הזו לפחות אני ואני לא יסכים שתכנס ככה ותקלל ותגיד עליה דברים כאלה מי אתה בכלל תגיד לי?!!??! ויש מקרים שהיא לא לכולם מתייחסת כי אין לה זמןן...יש לה עוד הופעות! פעם היא גם איחרה להופעות רק כדי לרדת למעריצים לחלק חתימות ולהצטלם!!! אז תעשה טובה מאיה לא תלמד מאפ'חד ותעוף מפה לפני שאני יתעצבן באמתת.!!! מאיה את החיים שלייי אוהבת אותך מ=ו=ש=ל=מ=ת יפה שלייייי..!! הודיה בוסקילה

ואנחנו כן מסננים אותך בגלל זה

ההודעה לא תגיע למאיהה..!! בייי חתיכת מטומטם! תתעופף מ=פ=ה! ואני מזהירה אותך שובב...שלא תעז להכנס לפה כדי לקלל את מאיהה..אחרת אני לא אחראיתת למה שיקרה לךךךךך..!!!!!

חחח כהה מרוקאית בדםםם..חח

וחוץ מזה ברור שאני יהיה עצבניתת..אני עצבנית בדרך כלל אבל במיוחד במיוחד כמתעסקים אם אהובתייי מאיוש החיים שליי..!
חחחחח

חח כפרה שלי אין לך מה להוציא את האנ

רגיות על אוויר חח הוא בשבילי אוויר רק עניתי לו ומעכשיו הוא אוויר תעני לא ותמשיכי בשלך

נוי יפה שלי עכשיו ת'אמתת...

מה זה לא מעצבן אותך? אני מתה מרוב עצבים כשמתעסקים עם מאיהה אפילו לחברות שלי אני נותת כאפה וכאלה חח...זה נראה אולי מוגזם אבל אני ממש אוהבת אותהה...ומי הוא שיבוא ויקלל אותה האאא?<! שאני לא יביא לו איזה בעיטה לפניםם..!! אהה אופס שכחתי במילא הפנים שלו עקומות פחחחחחחחחחחחחח ושלא תעז לקלל את מאיה אידיוטט! אחרת תכיר אותיי.. נויוש חח זה צעצבןן..אותיייייי

הודייה ממי אל תבזבזי ת'אנרגייות שלך

על אוויר תוציאי את העצבים שלך את כולם עליו פעם אחת וזהו מעכשיו הוא אוויר בשבילך טוב ממי ככה תעשי את בעדי ממי??

ןאגב הדרוש עוזרי עלתה ואווו דיקוש ב

טח מאושרתת דיקוש אני כבר מיתגעגעת

עדיף שתסתמי את הפה המסריח שלך ומהר!

אף אחד לא קילל אותה אלו דברים אמיתים ..זוהי אמת לאמיתה אני רואה בעיניים!! היא פשוט חותכת לאנשים ב פ נ י ם אם היא הייתה מלכה כמו שאתם מגדירים אותה שתלמד מסלב אחרים והאיומים המסכנים האלה ממש לא מזזים לי

תירגעוו

למה להתנפל ככה על הבנאדם? הוא לא קילל אותה רק אמר שהיא לא מתייחסת יפה לאחרים ולא נראית כל כך טוב אני הגבתי לו בזה שאני חושבת שהוא לא נראה יותר טוב ממנה ! למה לריב? למה לקלל? תירגעו

תגובה

אהה זה כאן פונים אליה המאיה שלכם?! תקשיבי ותקשיבי טוב אני לא איכנס עד לפה בשביל להגיד את הדברים האלה.... זה שאתם המריצים הכי נחשבים שלה ובונים לה אתר ופורום אז מן הסתם שתקבלו ממה יחס..שלדעתי מזוייף!!! ואיפה אני רושם לה הודעה שתיקרא?! ביייייי

Effoliation

New member
הלו תרגעו../images/Emo34.gif

נוי והודיה תתחילו להרגיע. זה שאני לא סובלת את רוני זה אומר שאני מגעילה ואדיוטית ומכוערת ובלעבלע (ככה המעריצים שלה צריכים לחשוב עליי?). לא! אז זהו. אני חושבת שהוא יכול להיע את הדעה שלו פורום מאיה בוסקילה הוא לא רק למעריצים אלא הוא פוום שנועד לדבר עליה ויש הודעות שהן קצת מוגזמות אבל הוא הביע דעה בצורה יחסית סבירה ואני חושבת שאתן סתם מגזימות תספרו עד 10. ובנוגע אלייך, אמא שלי הלכה למאיה אחרי שהיא חיכתה לה כל ההופעה ליד המדרגות ומאיה פשוט חתמה לה אחרי שאמא שלי חסמה לה את הדרך, והלכה למרות שעוד מלא אנשים רצו שהיא תחתום להם. מאז אמא שלי קוראת לה סנובית. אותי אישית זה מעצבן אבל יש משהו במה שאתה אומר. מאיה, חבל

סוריי...אתם צודקים קצת הגזמתיי..אבל

זה כ"כ מעצבן אותי שמדברים ככה על מאיה במיוחד כשזה לא נכון!! ומי הוא בכלל שיגיד עליה ככה...וזה בכלל לא נכוןן...! סורי...אני ישתדל להירגע פעם הבאהה... הודיה בוסקילה

Effoliation

New member
אוקע אני אומרת שהוא צודק../images/Emo34.gif

מי אני בכלל? מה את רוצה ממנו? הוא היה בהופעות והיא התייחסה אליו מגעיל אז מה זאת אומרת מי הוא בכלל? בן אדם כמוני וכמוך. זה שאת מעריצה את מאיה בוסקילה לא אומר שאת כן מישהו והוא "מי הוא בכלל".. פאק.

תקשיבו נאווה ונוי הוא אמר שהיא לא

מיתייכסת יפה ותאמיני לי שלכולם היא באמת מיתייכסת יפה ואגב אם האו חושב ככה הוא לא חייב להגיד את זה בפורום שכל כך אוהב את מאיוש נכון??

למעלה