הודעה חשובה

zulti

New member
הודעה חשובה

לאחר שיחה עם גלובוס גרופ, המפיצים של פראמאונט בארץ, התבשרתי כי החברה האמריקאית החליטה שלא להוציא את נמסיס לאקרנים בארץ. הבעתי את האכזבה הגדולה מההחלטה, ובקרוב ננסה לגבש מחאה קצת יותר מאורגנת בניסיון נואש לשנות את ההחלטה. פרטים בהמשך... דובי זולטי יו"ר סטארבייס 972

JaDa

New member
חייבים לעשות משהו

חייבים לעשות משהו כדי להקרין את הסרט בארץ!!!

Bufreak

New member
The who whating how with huh?!

למה? איך? למה? נצא לרחובות עם שלטים? חייבים לעשות משהו!

CommandeRiker

New member
אפשר...

לבקש מהם שיפתחו רק אולם 1 . כלומר יעשו רק הקרנה אחת או שתיים של הסרט בארץ או משהו כזה... או שאפשר לשלוח מכתבים באינטנסיביות...

bewiched

New member
ברצינות???? זה נוראאאאאררררר../images/Emo46.gif

אז מה אפשר לעשות? הרי לא נשב סתם בחיבוק ידיים נכון?

vulcan20MM

New member
אז שלא יקרינו לי זה לא מזיז!

יש לי טלוויזיה 43אינט'ש וDVD,והיום אני מפרמט את הקבצים שהורדתי,כך שאני יוכל לראות ב-DVD. אפשר לומר שאתם נדפקתם!!... באסה...

vulcan20MM

New member
תשובה:

ארוך מאוד מאוד,קיצר אני מצצרף לך מדריכים בלינקים:

אנחנו נדפקנו???

תיזהר חבוב, נראה לי שבסוף אתה תידפק, אני ארדוף אותך עד שאגלה איפה אתה גר ואלך להשתלט לך על הבית ואראה את הסרט אצלך ! ראה הוזהרת! ולגבי מה עושים-אני בעד ללכת לסקול את מי שגרם לכך שזה לא ישודר,מי בא? ובנימה רצינית יותר-מקרה הכי גרוע נראה לי נארגן הקרנה פרטית אצל אחד מאיתנו (אני מנדבת טלוויזיה 50 אינץ'
מי אמר שהגודל לא קובע volcan20MM ? ) צריך רק שהסרט יגיע אליה איכשהו...

Iris Carmon

New member
לי גם יש!

אמא שלי הורידה ממש ממש מזמן אז זה לא באיכות הכי מעולה (כי האדיוט שצילם את זה שכח לא לזוז בהתחלה של הסרט אבל זה נהיה טוב בסוף) וזה על די וי די אם באמת נתארגן לראות את זה אצל מישהו אין לי בעיה להביא את זה אם אני אוכל לבוא...

Lu Tze

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

מה עושים? מה עושים? מה עושים? מה עושים? מה עושים? מה עושים? מה עושים? מה עושים? אה! מבררים אם ליו"ר של גלובוס גרופ יש משפחה, חוטפים אותם ומציעים שוחד! או שמקרינים את נמסיס בארץ (ונותנים לי 10% מהרווחים) או שנבקש מקיו להפוך אותם ליתושים!

TOMPARIS

New member
אין דיוידי ריף לנמסיס

משום מה לא הוציא גירסת דיוידי סקריננר לנמסיס. לשר הטבעות שני הצריחים ולג'ימס בונד הוציאו דיוידי סקריינר שבועיים אחרי ההקרנה אך נמסיס בכלל לא טרחו. הגרסה הכי טובה שיש עד כה זו של vhs. ודי וי די רגיל של הסרט יצא רק עוד חצי שנה

vulcan20MM

New member
יש לי רעיון ענק!!!!!!!!!!!!!!

יום שיש הבא כולם באים אליי.. אני גר בקיסריה כך שזה יתאים לכולם,קיצר אני יוריד את המחשב לסלון ויחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות TV-OUT ואז כולנו נוכל לראות באיכות גבוה וביחד!

נריה_ה

New member
בגלל חוסר ההצלחה של הסרט בארה"ב?

זה לא סופי ולא רישמי, נכון? אפשר לעשות משהו, לא?

למעלה