הודעה חשובה לכולכן...

Skullie Roze

New member
כל הרעיונות נפלאים!../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

על גבי הפורום לא יצא ממש הרבה [מנסיון..] מה דעתכם שניקח את הרעיונות ונחשוב על זה טוב טוב בבית של הדר [
]? ככה נוכל גם ליישם אותם.. [מישו אמר בוקסר?
]

אביבא

New member
צודקת שניצל ../images/Emo99.gif ../images/Emo103.gif

על גבי הפורום לא יצא שום דבר.... אבל אצל הדר נוכל לאסוף חתימות,להצטלם בוידיאו,ואולי אפילו לנסח מכתב ביחד. זה ממש יעזור

זהבית 1

New member
המכתב שלי

כתבתי גם מכתב תגידו לי מה דעתך ואני שמחה שכולנו לוקחים חלק בזה מה שחשוב זה השיתוף פעולה החזק שיהיה למען זה אני מאמינה שנצליח עם שיתוף פעולה יאללה בנות לא להתייאש כי עוד נצליח

Shiri from the block

Active member
נחמד ביותר../images/Emo113.gif והאופטימיות שמסתובבת פה עושה כל כך טוב על הלב../images/Emo99.gif

shiran123456

New member
זה טוב אבל..

המכתב ממש יפה לדעתי..
אבל כתבת שאנחנו רק בנות יכול להיות שיש גם בנים... וגם צריך לציין בקסטריט בויז ולא BSB לדעתי...

אחלה מכתב!!

הוא מממש יפה.. רק זהבית יש כמה דברים שצריך לתקן, תעבירי עליו שוב. אהבתי מאוד ;]

MaiEgan

New member
../images/Emo41.gifיש לי רעיון מעולה כולן כנסו../images/Emo41.gif

אני חושבת שצריך לבחור מכתב אחד ואז כל אחת מהפורום תדפיס את זה בבית וכל אחת תשלח את זה לכתובת של התוכנית ככה שהם יקבלו את אותו מכתב הרבה פעמים אולי יהיה לזה אפקט יותר גדול שיראו שהרבה פונים באותה בקשה...

MaiEgan

New member
שידרגתי את המכתב של אתי :

שלום דודו, על מנת להגשים חלום צריך להלחם בכל כוחותינו ולא להפסיק להאבק, אתה יודע זאת יותר מכולם, במשך שנים נאבקת ולחמת למען חלומות של אנשים אחרים, עזרת להם להגשים את החלומות הכי גדולים ופרועים שלהם ותמיד תמכת ועמדת לצידם גם כשלפעמים המצב נראה חסר תקווה, תמיד השתדלת לגרום לאנשים אחרים טיפת אושר, רגעי או אפילו נצחי. אנחנו פונות אליך מלאות תקווה שאולי אתה תוכל לתת יד להגשמת החלום שלנו. אנחנו פורום בקסטריט בויז מחכות בציפייה כבר 12 שנים שהבקסטריט בויז יגיעו להופעה בארצנו. 12 שנים של הערצה, אהבה, ציפייה, אכזבה אך תמיד נשארה קצת תקווה... אנחנו חבורה מגוונת של בנות מכל קצוות הארץ, מגילאים 10 עד 25 וכולנו מאוחדות בבקשה, בבקשה עזור לנו ליצור קשר עם הבקסטריט בויז או מנהליהם כדי שידעו כמה אנחנו רוצים שהם יבואו להופעה בארץ שלנו, אנחנו שנים מחכות שהם יבואו, הם הספיקו להופיע בכל קצוות העולם ורק על ארצנו הקטנטונת והמקסימה הם פסחו. אנחנו מבקשות שתמלא את ליבנו בקצת תקווה שאולי יום יבוא והחלום הכי גדול פרוע ומדהים יתגשם, והבקסטריט בויז יבואו להופיע בארץ, חשבנו כבר על כל האפשרויות, הפצנו עצומות, פנינו למארגני הופעות כמו שוקי וויס פעם אחר פעם ולא קיבלנו תשובה ואף לא התייחסות, אנחנו יודעות בוודאות שחברי הלהקה בעצמם הביעו רצון להגיע לפה אך הם כפופים למנהלי חברת התקליטים. אז דודו...לפעמים חלומות מתגשים? בתודה ותקווה, חברי פורום 302 בתפוז אנשים.

Shiri from the block

Active member
פשש אהבתי../images/Emo113.gif לדעתי צריך להדפיס את זה ובמפגש פורום שכל אחת תחתום על זה ואז נשלח לו../images/Emo11.gif אהבתי את הרעיון גם לצלם בוידיאו, זה יכול להיות מגניב, אבל תחשבו שעד המפגש פורום יש עוד חודש שלם..

MaiEgan

New member
עדיף לא וידאו

כי רוב הבנות מהפורום לא באות למפגשים...

poster girl

New member
אפשר להחליט

שכולן פשוט ישלחו את החתימה שלהן לתא דואר של מי שתשלח את המכתב, וכך יהיו את כל החתימות......?

למעלה