הודעה חשובה לכולכן...

LadyMe

New member
הודעה חשובה לכולכן...

טוב תראו, דיברתי עם זהבית ארוכות אחרי הדברים שכתבתי לכן בשרשור על בואם (המסרב לבוא) של בקסטריט לארץ והחלטנו משהו. חשבנו וחשבנו מה נוכל לעשות בכדי להביא אותם לכאן, אין ממש אופציות לצערינו הרב כי ממקורות שלי ניסו הכל ולא הלך. אז חשבנו מה לעשות וחלטנו דבר כזה... מאחר ולרובינו אין יותר מידי אמצעים להגיע להופעה של בקסטריט ובטח שלא לפגוש אותם חשבנו על פתרון נהדר! מכירות את דודו טופז?
אז ככה...מאחר והוא מן מגשים חלומות שכזה ויש לו קשרים מכאן עד אנטרטיקה בערך, לפי דעתי, הוא יכול לעזור לנו בהגשמת החלום הזה...אבל, בשביל להגיע אליו אנחנו צריכות לנסח מכתב יפה, מרגש וקולע (וקצר)ולחתום בשם כולן ולשלוח לשם ולקוות לטוב. החלטנו דבר כזה..זהבית כבר ניסחה מכתב משלה, עכשיו אני אתן גם לכן ליזום...כל אחת שחושבת שהיא יכולה לנסח מכתב טוב ומספק שתעשה זאת ותעלה אותו כאן בשרשור הזה, מבין כל המכתבים אנחנו נבחר אחד שלדעת הבנות בפורום (וגם הבנים:))הוא המכתב שמנוסח הכי יפה, הכי מרגש והכי קולע שיביא אותנו למטרה שקיווינו להגיע אליה. כל מי שבעד/נגד שתכתוב את דעתה כאן, ומי שמעוניינת יכולה לנסח מכתב מעכשיו ולהעלות אותו כאן. מקווה שהכל יעבוד לטובה, בהצלחה לנו!

זהבית 1

New member
בהצלחה

שיהיה לנו בנות לא להתייאש ולחשוב שלילי לפחות לדעת שאנו עושים משהו

elivnat

New member
טוב, זה מכתב שחיברתי בדקות האחרונות

מקווה שתאהבו...

LadyMe

New member
תיקון טעות קטנטנה...

אני התכוונתי שהוא יעזור לנו (לפחות לבנות בפורום הזה) להגיע אליהם, כי את זה הוא יכול לעשות...אני לא ממש בטוחה אם הוא יכול להביא אותם לכאן למרות כל הקשרים שיש לו, הלוואי והוא יכול אבל לא חושבת שזה אפשרי. מקווה שהבנת

M a r i a n22

New member
קראתי את המכתב ובאמת מעניין אותי

לדעת אם באמת איי פעם נשלחה עצומה למשרד הפקות גדול כל פעם אוספים חתימות האם הן הגיעו לאנשהו?

אביבא

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo103.gif

המכתב פשוט מדהים! יש לך יכולת מדהימה בכתיבה ידעת את זה? אני בטוחה שהוא יקרא את זה ומקווה שהוא יעשה עם זה משהו! אני אופטימית לגמרי! ומלאת תקווה שהם יבואו לארץ!
-אוהבת-
אביבא

נשמע טוב וקולע בול למטרה שלנו

הלוואי שזה יצליח והם יבואו לארץ
ובינתיים אפשר "להתנחם" שאמינם יגיע בקיץ הזה (2006) לארץ
ואני מקווה להיות שם ...

M a r i a n22

New member
מצטערת להיות פסימית אבל

חלומות מסוג זה הוא ואחרים כדוגמתו מגשימים בדרך כלל לילדים עם מחלות. כמו שכבר אמרתי לפני הדרך הכי הכי טובה להביא אותם לארץ זה לאסוף חתימות ולשלוח לשוקי וייס שהוא האחראי על הבאת כל האומנים הגדולים לארץ. מכיוון שכבר אספו מיליון פעם חתימות לא איכפת לי שמי שאספה אותן תשלח אליי ואני אאתר את הכתובת של שוקי וייס ואשלח לו אותן. המייל שלי [email protected]

chenwest

New member
שוקי וייס אטום../images/Emo122.gifלגמרי!!!

כבר ניסינו *פורום ווסט* הרבה פעמים לפנות אליו שיביא את ווסט לארץ,אין תקווה

elena20

New member
../images/Emo13.gifרעיון מצוין!!!

פשוט צריך להסביר שרובנו מעריצות אותם כבר 10 שנים!!! אה ודרך אגב שלחתי לדודו מכתב לפני איזה 5 או 6 שנים ולא יצא מזה כלום
אבל עכשיו כולנו נכתוב לו מקווה שנצליח לרגש אותו!

יואו רעיון מעולה! אולי כן נצליח!!!!

אבל אנחנו חייבות עם המכתב גם לשלוח עצומה, כדי שיראו שזה לא רק ילדה 1 או שתיים

למעלה