הודעה חשובה לכולכן...

Skullie Roze

New member
את צודקת.. ../images/Emo14.gif

אבל איך בדיוק כל הבנות יחתמו? [ואני מדברת ידני, כי דרך עצומות זה לא עוזר.] הדרך היחידה זה מפגשפורום.

זהבית 1

New member
בנות חשבתי על

עוד משהו כדי שיגרום לדודו יותר לעזור לנו להגשים חלום חשבתי על להציע לו במכתב שבתמורה אנו מוכנות לעשות משהו למען הקהילה ככה יצא שלא רק נקבל אלא ניתן גם בתמורה מה דעתכן?

Skullie Roze

New member
ואי מעולה!../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif

אפשר לצרף את זה לאחד המכתבים..

shiran123456

New member
כן.. אבל

אני לא חושבת שהם יצליחו אפילו לעזור לנו להגיע אליהם אנחנו הרבה חברי פורום וגם אם.. זה היה בטח רק 2- 3 ילדות.. וזה לא היה פייר.. כי כולנו רוצות ורוצים לראות את הבקסטריט בויז.. אז צריך לחשוב גם על זה...

זהבית 1

New member
אז רגע

אתן רוצות לנסות או לחשוב על דרך אחרת? בנות אני מאמינה שאם נשתף פעולה נצליח אז בואו לא נהיה פסימיות בבקשה נשמה משהו במחשבה שלפחות עשינו משהו

גוגוית

New member
ב"ה אם שיתוף פעולה זה יצליח

רק אם נעבוד ביחד ובצווצ זה יצליח אפילו נכתוב מכתב כללי וכול אחת מכתב וככה דודו טופז יעשה משהו.

תראו...

יאו אני ממש שמחה שלקחתן את העינינים לידיים!! אני חושבת שהרעיון של המכתב יכול להיות ממש מוצלח, ולכל אלה שחושבות שזה לא יצליח, קצת תקווה לא תזיק לאף אחת!! ת'אמת אהבתי הכי הרבה את המכתב הראשון (לא זוכרת מי רשמה אותו אז סליחה חח) אבל אני אשמח להעלות גם את המכתב שלי שאני אנסח יפה בימים הבאים חח. הקטע עם העזרה לקהילה ממש מגניב!! אבל עדיין מכיוון שיש כמה בנות שאומרות שזה באמת יהיה בעיה לדוד להביא את הבקסטריט לפה, ולהטיס את כולנו הוא לא יטיס. אז אני בעד שנמשיך לחשוב על עוד רעיונות מקוריים כמו הרעיון המצויין הזה!!! אולי אפילו אפשר לצלם בוידאו ולשלוח את זה לדודו, זה אפילו יכול להיות יותר מגניב. ואפשר לעשות את זה בפגישה שתהיה בחנוכה וככה דודו והצוות יכלו לראות שיש המון מעריצים וכמובן אפשר להסויף חתימות של אנשים שאוהבים את הבקסטריט וירצו לראות אותם מופיעים בארץ! מחכה לתגובות... 'חזק ואמץ' חח רוני =]

למעלה