אני מאוד אוהב את מייקל ג´קסון אהבתי אותו מאוד מגיל 7 עד 11 ובשנה וחצי האחרונות עוד פעם התחלתי לאהוב אותו. (לא ששנאתי אותו פשוט מ 93 עד 99 בכלל לא הקשבתי MTV ולצערי הפופלריות של מייקל ירדה אז לא שמעתי עליו בכלל ולא הכרתי אז לא את Blood on the Dance floor ןלא את History הזמר היחידי שידעתי עליו משהו בתקופה ההיא היה וויל סמית) עכשיו אני רוצה באמת אבל באמת הייתי רוצה שמייקל גם היום יהיה הזמר הכי טוב בעולם אבל אני יודע שהוא כבר לא יכול לעשות זאת ולא מסיבות מקצועיות- רק בגלל דברים כמו פרשת התעללות המינית ושאר דברים שקשורים למייקל ג´קסון בחייו הפרטיים ולא למוסיקה. מייקל ג´קסון עיבד הרבה מהקרדיט שהיה לו הוא הפך לבדיחה בעיני הציבור. הדור החדש כבר לא מכיר בו כאומן אלא כסתם חייזר(וזה באמת מאוד מעציב). זה לא שאני אוהב את מייקל רק כשהוא מצליח וכשהוא נופל אז אני לא אוהב אותו. אני אוהב את מייקל עד 93 כי זאת התקופה שאהבתי אותו כשהייתי קטן. אני לא אוהב כל כך את History למרות שהאלבום הוא מאוד הצליח והוא מכר 15 מליון עותקים. ומה זה השטויות האלה שאתם אומרים שאני צריך לאהוב כאלה כמו בריטני ספירס-אני שונא אותה ואת כל מוסיקת הפופ. מייקל ג´קסון הוא זמר הפופ היחידי שאני אוהב. אני רוצה שמייקל ג´קסון יפרוש כי אני רוצה שמייקל ג´קסון יזכר כזמר הגדול ביותר בכל הזמנים וכי אני באמת רוצה שהוא ירגיש בעצמו את זה. ושהוא יהרוס לעצמו את מה שהוא השיג ויכשל שוב ושוב בסוף הקריירה שלו.
באמת?! וואי..אני אשכרה מתרגשת.....איך אני שמחה שנרשמת! תפרסם את האתר לכל המעריצים שאתה מכיר שיהיה מגניב, שיכירו את כולם... מזמן לא דיברנו.....תקשר, כתוב, משהו! או שאתה עסוק אני מניחה?