הודעה חסרת תקדים!!!!!!!!!!!!!

Butterflies

New member
אז אל תגיד

שהוא צריך לפרוש. את לא רוצה לקבל מה שיש למייקל להציע כיוםץ אולי זה פחות מהעבר אבל אני רוצה. ואני מקווה שהוא ימשיך לשיר ולגרום לי להיות שמחה.

Marty McFly

New member
חבל...

כי גם השירים באלבום הזה נהדרים!! וזה שהוא (MoonWallker, שלא כותבים את זה ככה...) לא אוהב את התקופה ה"חדשה" של מייקל לא אומר שהוא לא מעריץ... זכותו להביע דעה... אבל לא נראה לי שהוא צריך לומר שמייקל צריך לפרוש, כי זה לא נכון... שמע, מוןוולקר, אולי השירים לא לטעמך האישי, כי לכל אחד יש טעם שונה, אבל זה לא אומר שמייקל צריך לפרוש. אז מה אם זה לא אותו סגנון (ככה אתה אמרת) שהיה לו בשנות ה80 המוקדמות... יש לו סגנון חדש, וזה יפה לא פחות מהקודם...

Butterflies

New member
אני אמרתי שהוא לא מעריץ כי

הוא כל הזמן מתלונן על כולם ועל מייקל. שום דבר לא נאה ולא טוב. בדיוק כמו שהוא לא מרוצה ממך כמנהל. וכמוהו גם אני מביעה דעה. וגם אני חושבת שהדיסק הזה יפה. יש בו יותר מחצי שירים יפים. אני לא יודעת למה הוא נכשל (לפחות למה אומרים ככה) לדעתי הוא בכלל לא נכשל. הוא מצויין כמו קודמיו וניכרת בו השקעה.

slish

New member
להגיד את האמת...

לפעמים מרגיז ומגעיל להכנס לפה!!! תסלחו לי מראש על ההתפרצות!!! אבל מר הליכת ירח: בהחלט זכותך לכתוב וגם להרגיש ש"INVICIBLE" הוא לא אלבום לטעמך! ושאתה לא אוהב את השירים! אבל... אם אתה מחפש את מייקל הישן אז ז-ה ל-א י-ק-ר-ה (בשביל אנשים כמוך המציאו את בריטני ספירס (לדוגמה) שנמצאת בשיא התהילה שלה!!! אז אם אתה מחפש איזה דמות פופולרית וכשרונית ש"כולם אוהבים" אז הינה יש לך!) מי אני? אתה? או כל אדם או עיתונאי? או אמא שלו? שיש לנו את הזכות להגיד לו לפרוש??????????? אז זהו שאין לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מבקש ומתחנן בשביל לשמוע את את מייקל שר עוד מילה אחת!! הקול שלו ואיך שהוא שר זה דבר שהוא בלתי נתפס! הוא פשוט מדהים!!!!! אני מטורף על INVINCIBLE!!!!! הוא אחד האלבומים הכי טובים של מייקל!! זה חומר חדש שמייקל כתב! והוא רק הולך ונהיה טוב יותר!!!!!! (ותאמין לי!! אני לומד מוסיקה!!!) וכמה שנים חכתי עד ששמעתי אותו!!! כשהורדתי את ההשמעה הראשונה של YOU ROCK MY WORLD (באותו יום שהוא יצא לאינטרנט!) קפצתי משמחה כמו פרפר שיוצא אל החופש אחרי שהיה כלוא 6 שנים!!! אז לבוא ולשמוע פה!!! בפורום מייקל ג´קסון כזאת "המלצה"! (שיפרוש?!?) גורמת לי לבכות ולהתרגז! אז... באמת אני רק מבקש שאם יש לךאו לעוד מישהו דברים שלילים בלב... אז אתם לא חייבים להקליד אותם לפורום הזה ולהעציב הרבה ח´ברה פה!! זה מגעיל! ולא חברי! (אני לא אומר למשהו מה להרגיש אני רק מצפה בתור מעריץ של מייקל שנכנס לפורום מייקל.. לא לקבל מטען שלילי עליו כי את זה אני יכול לשמוע אצל אנשים אחרים או לקרוא בעיתון!) ולדעתי יש (מצטער להגיד...) 2 אנשים בולטים שממכם אני מבקש (לנסות קצת להתחשב...) KING OF POP ו... MOONWALKER (ושוב סליחה על ההתפרצות!) אבל לדעתי גם את הדברים שיש לכם להגיד (שרובינו לא הכי נהנים לשמוע כי זה בד"כ קוטל או קוטש את מייקל..SORRY יש דרך אחרת להגיד את הדברים!!! כי אנשים שאוהבים מוסיקה מסויימת או את הדמות ששרה את המוסיקה הזאת... זאת בד"כ דמות שאוהבים!!! ואם אוהבים אז... הדברים שנאמרים (גם אם הם לא טובים או מעוררי הערצה) נאמרים בצורה אחרת! ועדינה הרבה יותר!! ולא נאמרים בנימה מזלזלת (וככה זה לרוב נישמע) ודברים ש"מדליקים" כאן אנשים !!! (וזה המצב!) *עד עכשיו לא עניתי והתיחסתי לדברים שאנשים אמרו כאן שלא היו נראים לי! אבל שמייקל יפרוש??? עם המלצה כזאת ממעריץ??? הוא היה פורש כי אין לו למי לכתוב שירים (מדהימים!) מייקל הוא אחד ויחיד!!! ולכל מי שחושב שהוא 2 OLD??? אז אני יגיד לכם שאני רקדן (ומקווה ללמד שנה הבאה!) ואני בן 22 ואני לא יכול להגיע מבחינה פיזית למה שמייקל מגיע היום!!! הבן אדם הזה הוא מכונה!!! הוא מדהים!!!! הוא כישרוני עד לרמה שאי אפשר לתאר במילים!!! הוא שר ורוקד וכותב ומשחק וכותב צעצים כמו שרק הוא יודע ויכול!!! התנועות שמייקל מבצע היום הן הרבה יותר טובות משל פעם!!!! אפילו ב"מסוכן" הוא לא רקד כמו שהוא רקד ב"היסטורי" ושלא נדבר על כל ההופעות העכשוויות!!! הוא ממציא תנועות! ורוקד! פי 100000000 יותר טוב מ"טרילר" "באד" וכו... הוא מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ורק שתדעו שלמעריצים תמיד יש את הקטע של... "האלבום הקודם היה יותר מוצלח!" וכל מיני כאלה! אבל מייקל הוא בהחלט "יין" - משובח יותר עם השנים!!!! ובעיניין ה"לוק" שלו זה ענינו בלבד!!!! זה הגוף שלו ושיעשה מה שהוא רוצה!!! ושתדעו שהקטע של "החלפת לוק" זה גם בישבילינו המעריצים! כי מייקל רוצה לעניין אותנו ורוצה לתת לנו משהו חדש! והוא בהחלט עושה את זה (בון בון!!!) ולמי שלא נאה... אז... ב-ע-י-ה ש-ל-ו!!!!!!!!!!!! *מקווה שתקראו היטב ולא תתעצבנו! כי זאת לא המטרה!!!!!! רק מקווה שבאמת תתגלה כאן הבנה והתחשבות!!! וכולנו ניפגשים ב25 (עוד שבוע!) בת"א ל"גברים בשחור2 תכינו את הדגלים... או הפוסטרים! אני אברר פרטים! ואודיע! אוהב את כולכם!!! (כן... גם אותך "הליכת ירח"!!! ואותך "מלך הפופ"!!!) ואסיים בחיוך

slish

New member
אני יארגן הכל ואני יודיע!

רק.. תתכוננו מראש! אולי נצטרך לקבוע בסביבות הצוהוריים... כדי לוודא שהכרטיסים אכן יהיו שלנו!! (קחו את זה בחשבון!)

Butterflies

New member
גם אני לא יכולה

אני לא אהיה פה
ובקשר למה שאמרת על הויכוח פה. תרשה לי ללחוץ את ידך!!!!!!!! אתה לא מאמין איך אני מסכימה איתך. שני השמות שהעלית בהחלט בולטים. ראיתי להעלות אותם בעצמי אבל חשבתי שלא צריך ואולי רק לי הם מפריעים. עכשיו כשאמרת את זה אני יודעת שאני צודקת, הם מעצבנים וכל יום יעלו טיעון שלילי נוסף. זה פשוט הגיעה לשלב מסויים שבו זה מגעיל, מחליא ומעצבן. מישהו היה צריך לשים אותם במקום. סוף סוף מישהו עשה את זה. לא יכלתי להגיד את זה במילים יותר יפות משלך.

slish

New member
מקווה שלא יבינו אותי לא נכון!!!

אני אמרתי את מה שעל ליבי ולא אחרת! אני לא מתכוון לפגוע באף אחד!!!! חס וחלילה!!! פשוט הפריע לי מאוד העיניין הזה!!! (וזה ממש לא! נובע משינאה!) מקווה שאנשים יקבלו את הדברים בפרורופוציה שהיא צריכה ואמורה להיות!! ובתיקווה להבנה והפנמה!

Butterflies

New member
גם אני חושבת ככה

אני לא רוצה לפגוע באף אחד אבל זה מעצבן אז עדיף שלא יעלו את נושאים האלה יותר. בישביל לחסוך כעס מיותר ומריבות.

KING OF POP

New member
דברי הוצאו מהקשרן

לא אמרתי שמייקל צריך לפרוש... שאלתי באירוניה מהי אותה ידיעה שתזעזע את עולם המוזיקה, והתשובה כמובן היא שמייקל יפרוש. בחיים אני לא רוצה שהוא יפרוש!!

slish

New member
הפעם הדגש היה דווקה לא עליך...

אני כתבתי הרגשה יותר כללית... מקווה שתבין/נו ולא תפגעו כי זאת לא המטרה אלה ההפך לגלות יותר אהבה אכפתיות והתחשבות כלפי חברי הפורום או המועדון מעריצים MJ ISRAEL FAN CLUB עדיין לא נרשמת! אתה בא למפגש השני? ל"גברים בשחור 2" אני מביא איתי טפסים כדי שמי שלא נרשם יוכל להרשם! תבואו!!!! יהיה סבבה!!!!!

KING OF POP

New member
אני רוצה לראות תסרט

אבל איפה בדיוק המפגש הזה ? ובאיזה תאריך?

Butterflies

New member
אתה בכלל

אל תגיב להודעות שלי. אני דיסלקטית נכון? אל תפנה אליי יותר. לך תמצא לך מישהו ברמה שלך. ושתידע כן..........אני כועסת.

KING OF POP

New member
חחח ילדה קטנה

שתדעי לכתוב SPEACHLESS נכון, אז תקבלי סוכריה! כותבים עם S ולא C י´אבלה מה את כועסת אפשר לחשוב.

Butterflies

New member
טעיתי אז מה

בגלל זה אני ילדה קטנה? תתלה אותי כבר למה לא? אני מזה מלאת כעס היום ואתה גרמת לי להתפוצץ. אז לא תגיד "אפשר לחשוב". אני יודעת מצויין איך כותבים את זה. בא לי לטעות. יש לך בעיות עם זה. תשמור את התגובות שלך לעצמך. מובן? יופי.........תיראה מה עשית. אני מתפוצצת כבר מרוב כעס. שאני המתלוננים: moonwalker ו- king of pop הרסו לי את היום. כל הכבוד.

Butterflies

New member
אני הבנתי

אתה חולה נפש!! משוגע. אני לא מתקשרת עם אנשים מהסוג שלך. אתה יכול לקראו לי איך שאתה רוצה. כי זה ממש לא מזיז לי. אנשים משוגעים לא יבינו אז מה הטעם. אני לא אתאמץ מצדי אתה יכול ללכת ל..... תמצא את עצמך קודם.. אל תפנה אליי כי אני לא אגיב. אז חבל, כי אני לא מדברת עם אנשים כמוך. זהו הוצאתי כמעט הכל.......

dancing machine

New member
בונא

king of pop אתה חתיכת חרא...... לא רציתי להגיד את זה עד עכשיו אבל נמאס!!!!!!!! תשמור תתגובות שלך לעצמך!!!!! סעמעמעמק!!!!!!!!!!!!!!!!! butterflies כולה עשתה שגיאת כתיב קטנה........ כאילו שזה לא קורה לך כל הודעה שניה..... תרגיע כבר!!!!!!!!!!!!!! י-א-ל-ל-ה!!!!!!!!! איך עיצבנת אותי!

Butterflies

New member
באמת

אני סך הכל עשיתי שגיעה קטנה. הוא תקף כמו לא יודעת מה. ועוד אסור לי להגן על עצמי?! איזה........

למעלה