עוד הערה כזאת, ותוגבל! שמע, גם ככה אני מתאפק לא להגביל אותך... כל שניה אתה יורד על מייקל... אז אם תמשיך לרדת על אנשים גם, אז אני כבר לא אתאפק... ואני גם אדאג שמעיין (אתה מכיר את מנהלת מדונה) תעשה דבר דומה... אז כדאי לך להרגע...
קודם כל אני לא סתומה ואני לא מתנהגת כמו תינוקת היחיד שמתנהג ככה זה אתה. אתה תחיל להימאס עליי מאוד כדי לך להירגע תלמד לשלוט בעצמך. ומי אתה שתגיד לי מה לעשות? אתה לא אלוהים ואין לך זכות דיבור לכל מה שקשור אליי. אז כדי שתסתום כבר את הפה המלוכלך שלך. אומר בצחוק וממשיך להוסיף את החרא שלו. זה בהחלט אדם משוגע. למה אתה חושב שאני אאמין לך שזה בצחוק אחריי מה שאמרת עליי? יורד ויורד ומקקל אותי ובסוף זה "בצחוק". אידיוט אחד אל תגיב אפילו להודעה הזאת. כי נמאסת עליי. דניאל תגיד לו.. בטח קראת מה היה פה אתמול וזה ממש לא ניראה לי בצחוק.
איפה אתה חושב שאתה נמצא ? בשוק?? מה זה כל הקללות האלה? ומה זה אישה במטבח? תתחיל להרגיע את עצמך עם כל ההערות שלך ומהר... כל הריב לא הגבתי כי לא רציתי להתערב בריב בין שניכם, אבל מה זה ההתנהגות הזו??? אנא ממך, תחסוך מאיתנו את ההערבות השנונות שלך, כי הן לא מבטאות בדיוק.. בוא נאמר.. חוכמה?