הודעה חסרת תקדים!!!!!!!!!!!!!

KING OF POP

New member
זה בצחוק י´סתומה

תרגעי כבר. גם כן אישה... מקומך במטבח ולא בפורום.

ilovem

New member
say what?!

אם לא הייתי בטוחה שאתה צוחק, הייתי מאוד מאוד מתעצבנת מכל (היו יורת מאחת) ההערות השוביניסטיות המגעילות הללו!!!

Marty McFly

New member
היי!

עוד הערה כזאת, ותוגבל! שמע, גם ככה אני מתאפק לא להגביל אותך... כל שניה אתה יורד על מייקל... אז אם תמשיך לרדת על אנשים גם, אז אני כבר לא אתאפק... ואני גם אדאג שמעיין (אתה מכיר את מנהלת מדונה) תעשה דבר דומה... אז כדאי לך להרגע...

Butterflies

New member
חתיכת זבל

קודם כל אני לא סתומה ואני לא מתנהגת כמו תינוקת היחיד שמתנהג ככה זה אתה. אתה תחיל להימאס עליי מאוד כדי לך להירגע תלמד לשלוט בעצמך. ומי אתה שתגיד לי מה לעשות? אתה לא אלוהים ואין לך זכות דיבור לכל מה שקשור אליי. אז כדי שתסתום כבר את הפה המלוכלך שלך. אומר בצחוק וממשיך להוסיף את החרא שלו. זה בהחלט אדם משוגע. למה אתה חושב שאני אאמין לך שזה בצחוק אחריי מה שאמרת עליי? יורד ויורד ומקקל אותי ובסוף זה "בצחוק". אידיוט אחד אל תגיב אפילו להודעה הזאת. כי נמאסת עליי. דניאל תגיד לו.. בטח קראת מה היה פה אתמול וזה ממש לא ניראה לי בצחוק.

Marty McFly

New member
שמעי...

הדרך הכי טובה זה להתעלם... אז פעם הבאה - אוקי?? פעם הבאה תתעלמי... וגם פעם הבאה הוא יוגבל, אז לא יהיה טעם שתתעלמי, אבל בכל זאת...

Butterflies

New member
אבל מה זה

הוא עשה מהומה בגלל שגיעת כתיב. תראה מה הוא אומר. מה הוא מתערב בכלל? את לא יכולה להתעלם מזה. שלא ידבר אליי ןעליי ואז אני אתעלם וזה יגמר..

לא הורגת...

או שכן
סתם

ilovem

New member
wow!

אני כל כך שאיבדתי אתכם לפני...אהה....עשר הודעות! איך הגעתם לאיפה שהגעתם? מה נסגר בסוף?!

Art Of Madness

New member
סליחה???????????

איפה אתה חושב שאתה נמצא ? בשוק?? מה זה כל הקללות האלה? ומה זה אישה במטבח? תתחיל להרגיע את עצמך עם כל ההערות שלך ומהר... כל הריב לא הגבתי כי לא רציתי להתערב בריב בין שניכם, אבל מה זה ההתנהגות הזו??? אנא ממך, תחסוך מאיתנו את ההערבות השנונות שלך, כי הן לא מבטאות בדיוק.. בוא נאמר.. חוכמה?

למעלה