הודעה חסרת תקדים!!!!!!!!!!!!!

לי כהן

New member
הודעה חסרת תקדים!!!!!!!!!!!!!

בעוד מספר ימים,תתפרסם פרשה חסרת תקדים שקשורה במייקל ג´קסון. אני משוכנע שהידיעה תכה בהלם את כל תעשיית המוזיקה בעולם. זו אחת הטרגדיות שאי פעם חווה עולם הבידור מאז קיומו. תעקבו אחרי העיתונים הראשיים.כי זה עומד להיות בעמוד הראשי. יש צנזורה על הידיעה. חכו ותראו

eranmc

New member
ליייייי חסר לך שאתה עובד עלינו!!!!!

יוווווו אני במתחחחחחחחחחחח

לי כהן

New member
יקיריי..תתעלמו מההודעה הזו.

מצטער. ידי היתה קלה על המקלדת.... ביי

eranmc

New member
אממממ

אתה עושה את זה סתם בשביל צומת לב או שבאמת יקרה משהו?

slish

New member
מאיזה מקור שמעת???

סליחה אם אני סקפטי אבל כל מעריץ של מייקל חייב לבדוק אם המקור מספיק אמין ואם התוכן אכן נכון כי כיודע העיתונות יודעת לא לפרגן לו! אפילו להשמיץ ולבזות אותו! גם כששמעתי שהוא התחתן קודם כל לא האמנתי ורק אחרי שראיתי הוכחות אמיתיות רק אז האמנתי! אז מאיפה הידיעה??? ואם את יודעת אם הכתבה היא מהצד שמייקל הוא בסדר מוטולה הוא הבעיה? או... ההפך! שהדברים מוצגים מצד סוני? אז מאיזה מקור? ולאיזה צד?

eranmc

New member
תראו...

שום דבר רציני לא יכול לזעזע את תעשיית המוזיקה היום ככה שאני גם בספק בדבריו. אבל בואו נחכה אולי הוא צודק.

../images/Emo12.gif

Moonwallker

New member
אולי באמת עדיף שמייקל

יפרוש כי חוץ מ You Are not alone History Dance mix מ 1993 מייקל סתם מושך את ההישגים שלו מהעבר כנראה שפרישה זו ההחלטה הכי טובה בשביל מייקל אם כבר זה מזכיר לי את פרינס הוא פרש בשיא עוד בשנות ה 30 שלו ופרינס לא הפך לבדיחה שעליה מייקל הפך(נו אז יש שטוענים שהוא הומו-אז מה הוא יצא עם השחקניות הקולנוע הכי יפות כמו מישל פייפר ועוד...)ועם כבר פרינס. שאלו כאן בפורום פעם בן כמה פרינס אז הוא בגיל של מייקל הוא נולד ביוני 1958 ודרך אגב את השיר Bad מייקל רצה לעשות כדואט עם פרינס אבל פריס סירב אך למרות זאת אומרים שהם ביחד רשמו את הפסקול עבור באטמן 1

Butterflies

New member
אני לא חושבת ככה

מייקל לא צריך לפרוש. מה שהוא עושה זה בישבילנו. כולם ראו כמה אנשים ומעריצי קמו לתחיה כשיצא הדיסק אחריו שקט רב.הפורום הזה קם לתחיה כי מייקל חזר. הוא גורם להמון אנשים שמחה ואושר ואני לא חושבת שבגלל מילים כמו שלך הוא צריך לפרוש. אז מה שהוא כבר לא בגיל של הזמרים של היום. למייקל יש המון מעריצים מסביב לעולם וכולם אוהבים אותו על מה שהוא עושה ותומכים בו. ולגבי מה שאומרים בטלויזיה ובעיתונים וכאלה: שהוא זקן והוא צריך לפרוש וזמנו עבר, אלה סתם שטויות. אנשים כאלה רק מחפשים איפה לפגוע בו. איפה להרוס, לצחוק ולרדת עליו. זה תמיד היה גם כשהיה צעיר תמיד מצאו עליו משהו לחצוק עליו. שקרים מגעילים. זה תמיד היה וזה תמיד יהיה. זה לא ישתנה והוא לא צריך לפרוש עכשיו כי אז זה יראה שהוא ניכנע לסוני ולכל האנשים שיורדים עליו בכתבות כי אז יחשבו שהוא בעצם מסכים איתם. הוא תמיד ישאר היחיד בשבילי. הוא לא צריך לפרוש הוא יכול לתת עוד המון וכשיגמר המשבר כולכם תיראו.

אוף!

מתי תבין שמייקל לא כמו כולם?! מתי תבין שמייקל לא יפרוש בגלל שמישהו אחר פרששששששש?! מייקל שונה מכל זמר אחר! פרינס פרש בעיה שלו! ככה אתה רוצה שיפרוש? למה אתה רוצה שיפרוש?! למה לעזאזל??! אוווווווווף! איזה מעצבן זה!

Moonwallker

New member
מייקל צריך לפרוש כי

כי ככל שהוא יותר מושך וממשיך עם המעורבות שלו כיום במוסיקה הוא מוריד יותר ויותר ממעמדן כהזמר הגדול ביותר בכל הזמנים והוא הופך לבדיחה אחת גדולה. מייקל עם השירים שהוא כיום מוציא פוגע בקלאסיקות שהוא הוציא בעבר: Billie Jean Beat it Smooth Criminal ועוד כל השירים שהוא מוציא מאז תקופת Dangerous (חוץ מ You are not alone Blood on the Dance floor History Dance mix( הם שירים שלא מתקרבים ברמה שלהם ובאיכות שלהם לשיריו הקודמים. מאז 93 שלושת השירים האלה הם השירים היחידים שבהם מייקל הראה סגנון חדש עד 93 כל שיר של מייקל היה סיגנון משלו ובכל קליפ של מייקל זה כאילו הופיע זמר אחר(וזה לא בגלל הניתוחים הפלסטיים-פשוט בכל קליפ נראה היה שזה אומן שונה-שום קליפ לא היה נראה דומה לקודם) Invincible באמת אלבום חלש הוא נשמע כמו אוסף R&B אחד גדול. אין שום שיר שמזכיר את מייקל ג´קסון הישן ברור שאומן צריך לחדש בכל אלבום שלו את סיגנונו אבל באלבום Invincible מייקל חזר מאות צעדים אחורה.

Butterflies

New member
סליחה

אבל מה שאתה אומר לא הגיוני בכלל. הוא צריך לפרוש כי הוא מוריד מהמעמד שלו? איזה שטויות!!!! הוא לא צריך לפרוש הוא נותן תקווה ואנשים אוהבים אותו. יש כל כך המון מעריצים בעולם שאוהבים אותו למרות הכל והוא לא צריך לאכזב אותם רק בגלל המילים שלך אותו המילים של עיתונאים, וכתבות כאלה באינטרנט. המון אנשים שונאים את מייקל. זה מוכר וזה ידוע. הוא לא צריך לפרוש בגללם. שילכו לעזעזל, שיתפוצצו, אבל מייקל לא צריך להקשיב להם ולעשות מה שהצד שלהם אומר. הוא לא צריך להכנע להם. אז די מספיק כבר עם הפרישה הזאת
ככל שאתה אומר את זה יותר זה גורם יותר להאמין שאתה בכלל לא מעריץ. מה אתה רוצה מננו בכלל. שום דבר לא טוב. מייקל מנסה לעשות את הטוב בישבילנו. להילחם עם סוני כדי שניזכה לקנות עוד דיסקים שלו, ואתה רק מתלונן והורס. לא מאמין במייקל. אולי עדיף שאתה תפרוש מהפורום הזה ותחסוך את כל הבלאגן והטענות המגוחחות שלך. אני מצטערת אבל ממש הרגזת אותי עכשיו. ושים לב שזה רק אתה.

Moonwallker

New member
אני אוהב את מייקל ג´קסון אבל

אני אוהב את מייקל ג´קסון איך שהוא היה עד 93 אני אהבתי אותו עוד ליפני שעליתי לארץ. אבל מאז 93 זה לא אותו מייקל ג´קסון מאז 93 המוסיקה של מייקל ג´קסון נימצאת רק במקום שני אחרי כל השערוריות וה Wacko Jacko Stories פשוט ההצלחה עלתה למייקל ג´קסון לראש בהתחלה הוא שינה את צבע עורו אחרי זה הוא התחיל עם ההתנהגות המוזרה כמו לבישת המכסיכות בפומבי והבקשות להזרמת חמצו נקי לחדר שלו. והעצוב מכל שהוא הרס במו ידי את הפנים שלו מייקל ג´קסון כבר 9 שנים מעבר לשיא

Butterflies

New member
אז אתה לא מעיץ אמיתי כי

לא מעריץ אימיתי. בזמן של משבר בחייו של מייקל אתה נוטש אותו כי הוא כבר הוא לא נראה לך. כי הוא לא חתיך כמו בעבר. כי הדיסק לא מצליח. מעריץ צריך להיות נאמן בכל משבר ובכל מצב שיקרה. אתה אתה תקוע בעבר, אוהב את המייקל של העבר. אתה יכול לאהוב אותו (את המייקל שבעבר) אבל אתה לא יכול לשפוט אותו על מעשיו היום. אין לך זכות כזאת. יש לנו מזל שמייקל אף פעם לא ידע מה אומרים עליו מעריצים בפורום הזה. פשוט בושה. ועוד אתם קוראים לעצמכם מעריצים. אם הוא היה רואה אולי הוא באמת היה כבר פורש כי הוא היה רואה שאין טעם להמשיך להלחם כי המעריצים האחרונים נטשו אותו. ומה שהוא עשה עד עכשיו היה לשווא. אז תחשוב על זה רגע..ואז תיראה אם מה שאתה אומר זה נכון. זה פשוט מעצבן כל כך שאתה משנה את יחסך אליו כי המראה שלו ומצבו השתנה. תחשוב על זה ואז תענה.. בחוכמה!

Moonwallker

New member
אז אני לא מעריץ

אני כשהייתי קטן אהבתי אותו והיום אני אוהב את המוסיקה שלו שאהבתי כשהייתי קטן מה אני יכול לעשות שהמוסיקה שמייקל עכשיו ממיצר היא לא לטעמי אני מרגיד שסתם ביזבזתי 90 שקל על הדיסק Invincible מאוד התאכזבתי מהדיסק

למעלה