הוא תפס אותי על חם.....

עינב37

New member
ומה רע בזה ???

לפתוח כרטיס רק בשביל לספר, כן הרי אפשר לחשוב שפורום גרושים גרושות נטול סקס חחחח אפילו את עצמי הצלחתי להצחיק. כל אחד והסיבות שלו לפתיחת כרטיס, לא ככה? ויש כבוד

Rinattt

New member
גם זייפת וגם נתפסת?

משתתפת בצערך. ותודה על השיתוף והכנות... בהחלט מוסיף לידע הכללי

רות 2

New member
ב90% מהמקרים הבעיה היא לא הזיוף

אלה אי היכולת לגמור מהאקט המשותף אלה ... לבד וכל אחת ודרכה שלה ... .... הוא , הוא משלא הבעיה לרב.... אלה אותה בחורה שלא ... ממש מכוונת.. אותו לפוזה הנכונה או לקצב הנכון לה שלא נותנת מקום לאגואיזם הטיבעי שלה .. .. פשוט עסוקה ב"איך היא ניראת עם הרגליים הפסוקות שלה" או .. עסוקה בלחשוב כמה חשוב לה שהוא יהנה באמונה שאקט מסוג זה ..מקשר אותו גם ..נפשית.. ועסוקה בלעשות מה שהיא טובה בזה .. להיאנח ... מותייק ככה לא גומרים ..

עינב37

New member
בדיוק הכוונה שלי...

אי היכולת לגמור מהאקט המשותף הסברת את זה מצוין... תודה

הסוכן64

New member
אולי תחליפי אותו באחד משופר יותר?

אז אולי לא תזייפי אורגזמות

עgלגולה

New member
ולמה לזייף ?כדי לגרום לאגו של מישהו

להרגיש טוב ? ומה אתך? הביטי פנימה ואחר כך במראה...אה,וגם לקרוא את האותיות הקטנות אלה עם המסך המרצד....אני עשיתי את זה וזה הצליח...

למה נשים מזייפות אורגזמה ?

כי הן חושבות שאיכפת לנו . עינב , חאלס שטויות , כאשר אישה עומדת לגמור , הנרתיק שלה מתכווץ , איך בדיוק את מזייפת את זה ? האמיני לי , בתור גבר , שאני יודע מתי האישה שאיתי מזייפת או לא . וכאשר היא מזייפת , לא נעים לי להגיד לה " זה בסדר , אני יודע שזייפת " , אלא ממשיך את המשחק שלה , כי היא חושבת שאיכפת לי . שלא תביני אותי לא נכון , בהחלט איכפת לי שיהיה לה טוב . איכפת לי מאוד . אבל קצת הגזימו עם "אלוהי האורגזמה " . אז מה קרה ? גם אני לא גומר כל פעם . זה אומר שלא נהנתי ? אז נמשיך את המשחק , את תמשיכי לזייף כאילו שאיכפת לנו ואנחנו נמשיך להראות לכן שאנחנו לא יודעים להבחין שזייפתן .

עgלגולה

New member
יש לי חדשות ....כן . ניתן לזייף

אורגזמה ובהצלחה !!! נשים שמודעות לגופן וליכולתן לשלוט בשרירי גופן יכולות לעשות זאת וחבל. אשה שמזייפת אורגזמה מפסידה את עוצמת החוויה...אבל כנראה אין לכולנו את יכולת ההכלה העצמית במידה כזאת שנאמין שמגיע לנו ובאמת ! אם תיכנס לאתרי התיירות בתאילנד תוכל לראות איך נשים מעיפות חיצים ומה לא, באמצעות שרירי הנרתיק יש לך מידע חדש בדוק .......

מה לעשות

ואני לא מזדיין עם תאילנדיות. ומי שלא חווה אורגזמה , יהיה זה גבר או אישה , לא מפסיד כלום . אורגזמה זה כיף , אורגזמה משחררת , מה שתרצי , אבל ישנם כל מיני טיפוסים בחיים . יש את אלה שחייבים להגיע למקום בכדי להנות ממנו אבל כל הדרך ממהרים ועצבניים . ( אפשר לראות את זה בקלות בעת טיולים לחו"ל ) , ויש את אלה שנהנים מהדרך ולא קרה כלום אם לא הגיעו ליעד . כל אחד עם מה שטוב לו .

לפעמים אין ברירה

הבחור כל כך משתדל וכל כך מתאמץ וכל כך רוצה שיהיה לך טוב. את כבר קולטת שאיתו, מה לעשות, זה לא ילך, או לחילופין, רק הפעם איתו זה לא ילך. אבל הוא ממשיך וממשיך וממשיך ואת לא רוצה לבאס אותו ומצד שני, כבר כואב לך האמאמא של ה.... מרוב המאמצים שלו והשלב של ההנאה כבר דיי מאחוריך. כאן נכנס הזיוף, גם אם הוא יודע שזה זיוף, לא אכפת לו, לרוב הוא לא יודע. ככה באה מנוחה ליגע. יש גברים שאין בררה איתם, אם את לא גומרת, הוא חושב שזה אשמתו (למרות שלפעמים זאת באמת אשמתו - כמה שתנסי להדריך אותו מה עושה לך את זה, הוא פשוט לא קולט). אם הוא חושב שזה אשמתו הוא נלחץ, בפעם הבאה זה כבר יפגום לו בביצועים מהלחץ שלו. בסך הכל אנחנו מתחשבות ורוצות לטובתכם. (לפעמים את כל כך מבסוטית שסוף סוף נגמר שממש לא אכפת לך שלא הייתה לך אורגזמה). ורק לידיעה, נשים, למרות היותן כולן נשים, עדין שונות אחת מהשניה, אחת מתכווץ לה הנרתיק לפני שהיא גומרת, לאחרות יש כיווצים בנרתיק אחרי שהן גומרות. לחלק יש גמירה עם משהו שדי דומה לשפיכה של גברים, לחלק אין ועוד אי אילו הבדלים. אם גבר מסתמך על אלו בשביל לדעת אם אישה גומרת או מזייפת אז הוא באמת לא מבין הרבה. בכל מקרה, את רוב הסימנים האלו מאוד קל לזייף.

על כיווצים לעומת נוזלים

יש הבדל בין כיווץ לבין הנוזלים . יש כאלה שיוצא להם כמות כזו קטנה של נוזל , שבקושי מרגישים . יש כאלה שזה יוצא בצורה יותר משמעותית ויש כאלה , לא יצא לי לראות בחיים אבל ראיתי בסרטים , שיוצא להם משהו הדומה למזרקה של אגם ביום של לחץ מים מוגבר . אבל כיווץ ? לא נתקלתי בפעם אחת ויחידה בו לא לווה תהליך האורגזמה בכיווץ . לפני , אחרי , מה שתרצי , אבל כיווץ היה . אין כיווץ ? אין אורגזמה - הולכים לקיבוץ . ודרך אגב , צונחת רחם , פתאום בנושא האורגזמה זה כן אשמתנו ? אולי תחליטו ? שיוויון בעבודה ? מקובל . שיוויון בהכנסות ? מקובל גם . שיוויון בנטל בבית ? אחלה מקובל שבעולם . נשים יכולות הכל לבד , טוב יותר מגברים ? יאללה , שיהיה , בסדר . פתאום , בנושא אורגזמה , האחריות , הופ , עוברת לגבר . לא חביבתי , המשיכי את הקו . אתן גדולות , אתן חזקות , אתן מוצלחות , אתן לא זקוקות לאף אחד , אתן תדאגו לאורגזמה שלכן .

פיספסת שם כמה מילים

או שאולי סתם בעיה בהבנת הנקרא (או לחילופין, קראת והבנת מה שרצית במקום מה שאני רציתי). כתבתי "לפעמים" הכוונה היא לא שזה אשמתכם אלא שלפעמים זאת אשמתכם, מה שאומר שלפעמים זאת לא אשמתכם. קפיש? כיווץ, לי אישית, הכי קל לזייף אם יש בזה צורך (להזכירך - לא תמיד יש צורך, לפעמים זה בא טבעית). גם את הקו שלי פיספסת, ולא ממש זכור לי שהכנסתי את דעותי באשר לשוויון בין נשים וגברים למה שכתבתי, לא זכור לי שכתבתי אם אני זקוקה או לא זקוקה לאף אחד או שטענתי שאנחנו הנשים מוצלחות או לא. אל חשש ואל דאגה, לאורגזמה שלי אני דואגת, גם בעזרתי שלי וגם בעזרת הגבר שלי. לא חייב לקחת אישית כל מה שכותבים על גברים אלא אם כן רואה את עצמך כחלק מההכללה הגסה.

d a n i e l s 5

New member
כל מילה מלימיליאן......

רק תוהה האם לתובנה הזאת הגעת רק כש....צנח לך הרחם או הרבה לפני :) בהחלט מסכימה עם הדברים שלך, וגם מסכימה עם הדברים שלו, באמת שלפעמים הדרך אל "הפיסגה" היא גם סוג של אורגזמה. כל אחת/אחד והאורגזמה שלו/שלה.....

למעלה