הוא תפס אותי על חם.....

עינב37

New member
אסביר שוב...

נתחיל בזה שאני גומרת !!!! שאף אחד פה לא יתחיל לרחם עליי
אבל... בפעם המדוברת הזו לא גמרתי כי...לא עזרתי לעצמי וכן זייפתי כי... בעצם לא ממש יודעת למה

עינב37

New member
ואליכן הבנות....

לא מאמינה שלא זייפתן אורגזמה אי פעם, זה קורה במשפחות הכי טובות לא?

jane34

New member
עכשיו באמת לכלכת אותה

מה זאת אורמת את לא מאמינה? למה לזייף? עשוה רושם שאת מאד פתוחה אז מה הבעיה שלך להגיד לו -לא גמרתי בוא עזור לי לגמור כי אם לא אני אגמור אותך!!!!! איתך ובלעדייך.....חרמנות על הבוקר

ורד 3

New member
רבות הדרכים ל............

גמור אותו !!! נקח למשל השראה מ......... שרון סטון -אינסטינקט בסיסי אומה טרומן - KILL BILL 1+2 גלן קלוז - חיזור גורלי

jane34

New member
ורד יםפה שלי

שכחת את הגירסה המרוקאית? צלק צלק חסל ונגמר הראש נערף עכשיו לחפש איפה לזרוק את החולירע שאני לא אגמור????????????????????

עינב37

New member
חחחח אגמור אותו...

בהזדמנות. עכשיו ברצינות לרגע... אף פעם לא ??? מעריכה! מוקירה! ומצדיעה לך !

יערית

New member
איך אפשר לזייף באימאשלכן?

איך אפשר ,זה לא רק הרעידות בגוף והגניחות, יש הרבה סממנים לאורגזמה,איך אפשר כאילו לגמור ולא גמרת?מה זה נותן לך? יערית ממשיכה להיות משוחררת!

עינב37

New member
אפשר אפשר...

לרגע מתנתקת מהנכון או לא נכון לזייף אבל בהחלט אפשר! ומה זה נותן לי .... הממממ בטח לא הנאה

יערית

New member
אם זה לא היה אינטרנט

הייתי אומרת לך "יש דרכים רבות לעשות את זה גם יחד"{באקט הזה שדיברת עליו},אבל זה אינטרנט אז לא אומר לך
ונ.ב לא חייבים לגמור ,לא חייבים בכל פעם אורגזמה!יש כ"כ הרבה כייף גם במסביב.

אפשר לזייף...

אפשר לזייף רק כהגבר מרוכז כל כך בעצמו.. אצל גברים כאלה, זה שהאשה גומרת זה תוצאת לוואי של האורגזמה שלהם.. אגב, עם גברים כאלה אין צורך לזייף, ממילא הוא לא ישים לב לכלום..

romiki

New member
אני פעם זייפתי לויברטור

והוא בכלל לא הרגיש חשבתי שזה מקרופון שרתי את התקוה (שיעמוד), עם מנגינה של סלסה זה היה זיוף זיוף

למעלה