הוא תפס אותי על חם.....

עם

ההתכווצויות בנרתיק אי אפשר להתווכח.
בוודאי שאפשר לקלוט אישה שלא הגיעה לאורגזמה. (כשקשובים אליה) לויודעת ....לפעמים בא לי רק לשיר למקרופון... לפעמים בא לי לראות אותו מתפתל...רק אותו.
ופשוט לא בא לי על אורגזמתי יחידתי המורגשת על הכלי שלו באופן שאינו נותן מקום לטעות... ת'אמת? ורק? לא מבזבזת אנרגיות ועוד על זיופים?!אע אע.

romiki

New member
אם תפס אותך מזייפת...זה דווקא אומר

שהוא גבר גבר...כי : 1. הוא זיהה זיוף, משמע מכיר איך זה בלי זיוף 2. זייפת למענו, משמע חשוב לך שיחשוב שהגעת 3. אמר לך שזייפת, משמע לא עשה עצמו חושב אחרת ואת בובה יש לך ללמוד כמה דברים...למשל : 1. לדעת לפנטז כדי להגיע במקרה וההוא לא עושה לך את זה 2. לדעת לזייף "אמיתי" (במקרה ועדיין לא הגעת) כדי שלא ירגיש 3. עדיף שתראי שנהנית בלי לגמור, מאשר לא נהנית עם לגמור ושיהיה לך בהצלחה בפעם הבאה (אם, וחס וחלילה זה יקרה שוב).

חה

א. עוד לא ייצרו את ה"גבר" שידע להבחין. ב. עוד לא נולדה האישה שמעולם לא זייפה לכאן או לכאן אפילו בקטנה. ג. חוצמזה...זיוף יכול להביא את הדבר האמיתי כשמתאמנים עליו הרבה. "גמרת?", "לא, לא גמרתי היום, אבל היה לי נורא נעים להתגפף איתך, וסתם כך, תודה, שהזעת עליי, שפירקת לי ת'אגן, שמינגלת אותי על הציר המרכזי ש'ך, שהאצת בי, ששאלת אותי מיליון פעם אם אתה ה"גבר" אתה הוא הוא, אתה המלך..."

עינב37

New member
וכמעט כשחשבתי שנגמר הדיון....

מתעוררת וקוראת את התגובה שלך
ככה על הבוקר מסקנות כאלו ???. נדמה לי שבמשפט הזה נסיים ויש לומר בחיוך גדול מאוזן לאוזן.

למעלה