הוא רציני?

תמיר1991

New member
אני לא מכיר את המנהל בניק asafz8,

אבל שמעתי פעם שהוא מחיפה...
אז לא, אתה לא היחיד... לצערנו
תמיר.

אשרת

New member
יש פה עוד מחיפה ../images/Emo13.gif

ומאזור הצפון. אבל עזוב, ניתן לו לחשוב שהוא היחיד משם.

תמיר1991

New member
בוא תסביר לי בבקשה, איך חצי מיליון

איש יכולים לעזוב עיר של 290,000 איש?
תמיר.

תמיר1991

New member
דיברת על העיר../images/Emo26.gif

"איך זה לראות את העיר השלישית בגודלה בישראל שהיתה עד לפני מעט יותר מחודש עיר שוקקת חיים, הופכת לעיר רפאים שחצי מיליון מתושבי העיר קמים ועוזבים אותה." קרא טוב יותר מה אתה כותב להבא... תמיר.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif

רצוי מאוד שההעלאה למרכז תהיה גבוהה יותר. אנחנו סובלים פחות, וברובנו, עשירים יותר, מתושבי הדרום. תמיר.

אשרת

New member
אתה חכם על חשבון אלו שעובדים.

סובלים פחות? הפיגועים שהיו לכם? מישהו הוריד לכם שם מיסים, או שעליית המיסים פסחה על תושבי ת"א והסביבה? האם זה היה כך גם בזמן מלחמת המפרץ? אם צריכה להיות העלה במיסים זה צריך להיות אצל כולם. גם כך, אלו שהם יותר מבוססים משלמים יותר.

על חשיבה כמו שלך צריך לעשות דוקטורט

נשבע לך אשרת. קודם טענת שהעניים לא רוצים לעבוד ובגלל זה מגיע להם לסבול ולא צריך לעזור להם, ועכשיו את רומזת שתושבי חיפה והצפון לא רוצים לעבוד ובגלל זה לא צריך לעזור להם. כך שבאמת שאני לא מבין את צורת המחשבה שלך. כי לא משנה מה יהיה ואיפה, תמיד יוצא שאת זאת שסובלת הכי הרבה מכולם.

אשרת

New member
על החשיבה שלי צריך לעשות

דוקטורט? הייתי משיבה לך משהו, אבל זה לא יהיה יפה. אני מבקשת ממך שתתן לי לינק בו אני אמרתי בצורה מפורשת שתושבי הצפון לא רוצים לעבוד ולכן אין לעזור להם. אם אתה לא מביא לינק לזה, תוך 120 דקות, ההודעה שלך תמחק. ואם יש לך בעיות בהבנת הנקרא שלך, תתחיל לעבוד על זה.

אשרת

New member
אתה אמרת שאני אמרתי.

אני לא רמזתי בשום צורה שהיא שלא צריך לעזור לעסקים אשר נפגעו באזור הצפון. אני גם אמרתי שזאת שטות מוחלטת שהמדינה לא הכריזה על מלחמה ובכך היא דופקת את אנשי הצפון. שלא תעז להכניס לי מילים לתוך הפה, או לעוות את מה שאני אמרתי.

תמיר1991

New member
אני חכם על חשבון אבא שלי, שהעלאה

במסים שלו תפגע ישירות בי ובמותרות שלי - ככה שאני לא "חכם על חשבון" אף אחד, ומוכן לספוג את הנזק גם מכיסי. אבל זה כבר ויכוח אחר, זכותך לחשוב איך שתרצי, זכותי לחשוב איך שארצה - בלאו הכי הממשלה הזו תעשה מה בראש שלה... תמיר.

אשרת

New member
אמרת משפט נכון.

אבל גם להיות חכם על המשכורת של אבא שלך זאת לא חוכמה גדולה. ולמה דווקא לתושבי הצפון אתה כן מוכן לספוג, ולעומת זאת לאלו שבדרום לא? למה ממתיק סוד לא דואג לתושבים בדרום אשר חיים כמה חודשים כבר תחת הקאסמים שלהם? אה?

תמיר1991

New member
אני דואג גם לדרומיים -

אבל אל תשלי את עצמך, המצב בצפון דורש בהרבה ודורש פתרון מיידית, בעוד את זה בדרום צריך לפתור גם מיידית, אבל זה הצפוני קודם לו בהרבה, ועלה בהרבה פחות זמן בהרבה יותר חיי אדם, נפגעים ונזק לרכוש. תמיר.

אשרת

New member
למה בדרום לא נהרגו מקאסמים?

רכוש לא נפגע מהקאסמים? אתם שוכחים דבר אחד, הקאסמים היו פה עוד לפני מה שקורה עכשיו בצפון. הפסקת האש בצפון כנראה קרובה מתמיד , ולכן המצב שם הוא יחסית זמנית. בעוד שבדרום.. הירי כמה זמן הוא כבר מתבצע?

אשרת

New member
fכן.

ולא רק את ההיקף, אלא גם את משך התקופה שכל אחד מהם סופג ואת היחס שהוא מקבל מצה"ל.

מה שאנחנו חטפנו בתוך חודש

לא חטפה כל המדינה ב10 שנים. אבל עזוב אותך היא חיה בבועה וטוב לה שם, אז למה לפוצץ לה את הבועה? שתישאר בתוכה.

למעלה