הוא רציני?

אשרת

New member
לא שופכת כלום.

בסך הכל מזכירה לך נשכחות, ולשפני שאתה תוקף את שינוי, תסתכל על מפח הנפש שהמפלגה שלך גורמת לך , למרות כל ההתלהבות שהיתה לך. החיים קשים. אז זהו, שאתה כן חושב שחיי העני חשובים יותר מחיי העשיר, משום שאתה בכל דרך אפשרית מנסה לפגוע באלו שכן מתפרנסים ואינם נסמכים על שולחנותיהם של אחרים.

אשרת

New member
אגב...

מומלץ שתקרא את הטוקבים ב-ynet על ההצעה הזאת של פרץ. לכמה מהם יש רעיונות די מעניינים מאיפה יש להוריד לפני ששוב פעם מטלים מיסים על תושבי המדינה.

גם לי יש כמה רעיונות מאיפה אפשר

להוריד. הבעיה שלא אני ולא הטוקבקיסטים לא מחליטים על דברים כאלה. הממשלה והכנסת מחליטים ואנחנו לא יכולים לעשות שום דבר בעניין.

ואגב אני מסכים איתך בהחלט

לגבי מה שהצעת לגבי תקציב הקשר עם הבוחר, כי זה הכל חוץ מקשר עם הבוחר, וזו גניבה לאור יום מקופת המדינה. כך שאני מסכים איתך בהחלט שצריך לבטל לחלוטין את התקציב הזה שלא מעט ח"כים לאורך השנים עשו בו שימוש לרעה.
אבל הדבר האחרון שצריך לעשות זה לפגוע שוב בעניים ובחלשים ולהפיל עליהם גם מימון המלחמה הזאת ונזקיה הרבים. זה הדבר האחרון שממשלה אחראית ושקולה צריכה לעשות.

snift

New member
אולי לא שמת לב, אבל זה כבר קרה..

למה את חושבת שכולם רצים ודורשים שיכירו בהם כ"ישובי קו העימות"? (למרות שזה לא ממש ככה) שדרות וסביבתה קיבלו לאורך שנתיים האחרונות מספר "חבילות כלכליות" שכללו כולן הפחתה של המיסים(כרגע עומד על הנחה של 13% במס הכנסה), אפשר לראות נתונים פה. גם לא מעט מתושבי הצפון קיבלו הטבות כאלו ואחרות. מטולה ואפילו נהריה נהנות מהטבה זהה. מה שאומר שבפועל תושבי תל-אביב והמרכז כבר משלמים הרבה יותר מס מאשר הגרים בדרום בארץ ו/או בצפונה. השכר הממוצע במשק עומד על כ- 7,023. לפי שכר זה, תושב שדרות/נהריה משלם 913 שקלים בכל חודש פחות ממקבילו במרכז. חסכון של 10,956 בשנה.

snift

New member
מספר דברים:

1. אני ממש לא תל אביבי, במקור אני מישוב שהיתה לו הנחה לא קטנה במס. תל אביב היא כנראה העיר היחידה בארץ שאני מתנגד בתוקף למגורים בה, מה שיוצא טוב בשבילי כי אשתי (החייפאית) שונאת את תל אביב. 2. משהו ממה שכתבתי היה לא נכון? איזה בועה בראש שלך, כמי שלא גר באיזור מיוחד, אני משלם יותר מ- 1,300 ש"ח מס יותר מאשר אילו הייתי גר באיזורים המקבלים הטבות במס. יש לך השגות על המציאות - אתה מוזמן להציג אותן, אבל בנתיים מי שחי בבועה זה אתה.

אשרת

New member
במקום לפוצץ מסטיק ולהיות שחצן.

מומלץ שתסדוק את העובדות. כי בנתיים סניפט צדק בכל מה שהוא אמר.

אכן מהפכה חברתית: גזל פיצויי מלחמה

וגם מס. אם שר הביטחון היה לוחם ולא אפסנאי, המלחמה הייתה נגמרת מהר יותר, זול יותר, עם פחות פגיעות אזרחיות משני הצדדים ועם תוצרות כמו פירוק החזבללה

vinney

Well-known member
באמת?

תפשפש אחורה, שרי בטחון כולם היו לוחמים. האם מישהו מהם דאג לפרק את החיזבאללה?

טשאפק

New member
די לשטות הזו כבר

שרי הבטחון האחרונים מאז ארנס היו כולם קצינים בכירים במיל'. ראינו איך הם היטיבו לטפל בחיזבאללה. טמטום בהתגלמותו לחשוב שאילו מופז למשל היה שר הבטחון כעת, העניינים היו נראים אחרת.

gershon17

New member
ברור שהם היו נראים אחרת

עמיר פרץ נכנס לכל מסיבת עיתונאים מהדלת.

ערב רב

New member
למסיבת העיתונאים המשפילה

בה הודיע על מעברו לקדימה, הוא נכנס דרך החלון ("משיקולי אבטחה")..

טשאפק

New member
זו בדיוק הגישה שהייתה צריכה

להיות במלחמה - תמיד לתקוף מכיוון לא צפוי.

gershon17

New member
רואה? ואתה אמרת

שאם מופז היה שר בטחון הכל היה נראה אותו הדבר. פחחחחח....

gershon17

New member
אולי תפסיקי לעודד אותו?

הוא כבר שנה לא מצליח למצוא את ה-Enter במקלדת שלו, מה שמסתדר מצויין עם שאר הכישורים הקוגניטיביים שלו (ממתיק - קראתי לך עכשיו אידיוט). לא נמאס לך להסביר לו שאת כן מכירה אנשים בחיפה? הוא לא יפנים, הוא לא יבין, הוא לא ימצא את ה-Enter (עכשיו שוב קראתי לך אידיוט). כשאת מעודדת אותו ככה, זה רק גורם לו לכתוב בעוד פורומים. זה רק עניין של זמן עד שהוא שוב יעריץ את אופיר פז פינס.

למעלה