הוא נחשב אומן לחימה???

akira

New member
מקבלים ../images/Emo77.gif על זיהוי ../images/Emo132.gif

מצאתי את המקום המקורי בו מופיעה התמונה של הסנסאיי!

2 מסקנות:

א. משהו אצל האמריקאים מקשר לחימה עם מכנסי הסוואה ופריקה ממכוניות עם אקדחים. לא יודע למה. ב. אם מישהו מוכן להוציא עלי חוזה אצל הבחורה שמטפלת בסוס אני אודה לו, אני מוכן אפילו לשים אפסר!

The Champ

New member
האמת שאני מתאמן כבר 7-8

אז יחסית יש לי ניסיון, והשתתפתי בקורסים וכו..., מדריך מוסמך מוינגייט, השתתפתי וזכיתי באליפויות ארציות, ובינ"ל. אז הגיל לא משחק פה תפקיד אלא רק הניסיון, אבל את זה היית אמור לדעת מסטר???סנסיי???אפס??!!

עכשיו ראיתי, מה לעשות? זה עבודה

באמת הייתי צריך להסתכל בכרטיס האישי שלו לפני שהצעתי לו לעבוד קצת. אבל תשמע, למה לא? אולי הוא באמת מנוסה? כמה ילדים בגילו כבר עשו לי חיים קשים מאוד.

תראה, כל אחד וכוס התה שלו. רק רציתי

לוודא שאתה יודע מול מה אתה עומד לפני שיקרה משהו לא נעים, אחרי הכל זה לא נראה טוב כשמבוגר מכה ילד, אפילו אם שניהם לוחמים לצורך העניין. גם אם הוא מנוסה, כל עוד הוא הולך מכות רק בזירה, שילך על זה עד הסוף, בתיאבון. יודע מה, אולי מישהו בקנ"מ שלי (6 שנים) יכול להלחם איתו וזה יראה סביר, ואפילו לא, כי אני מבוגר ממנו בארבע שנים.

אתה יודע מה למדתי? אנשים מנסים להבי

להבין במה אתה מתאמן, כל מה שצריך לעשות זה לקרוא לך שמוק ולקבל תשובה, מה?

machdo

New member
ג´ינג´י חאו היקר

לפי דעתי אתה זה שצריך להתעורר. נכון שבעבר התחרותיות מבחינת הגרייסים בזירות ה-MMA,הייתה יותר קלה(השליטה שלהם הייתה כמעט מוחלטת),אך גם היום הם לא קוטלים קנים,לא הם ולא תלמידיהם. יש לזכור שהם אחראים לא מעט להתפתחות של זירות הMMA,ולהתיעלות של המתחרים שהיו צריכים למצוא תשובות למה שהגרייסים עשו בזירה. אך גם היום הצלחותיהם של הגרייסים לא מבוטלים והם ותלמידיהם ממשיכים לרוב לנצח בתחרויות היוקרתיות ביותר. להלן כמה תזכורות:"הוילר גרייסי" 4 פעמים אלוף עולם בספורט ג´וג´יטסו ואלוף ברזיל במספר אליפויות,אלוף בטורניר "אבו-דאבי"."הויס גרייסי בלתי מנוצח ב-ufc ולמעשה אני יודע רק על הפםד אחד שלו בפרייד,אחרי קרב ארוך קשה ושקול.לגבי "היקסון",רשימת תאריו לא נגמרת:אליפויות ברזיל,ארה´´ב ועולם בספורט ג´וג´טסו, vake tudo,סמבו והאבקות. "הנזו","ראיין","ראלף","רודריגו" ועוד(כלום גרייסים)ממשיכים הם ותלמידיהם להתחרות ולהצליח.נכון שגם מפסידים לעיתים,זה רק טבעי ואנושי. תן כבוד למי שמגיע.ההצלחות של משפחת גרייסי ושל תלמידיהם הרבים בעולם(ולא רק בתחום התחרותי),בהחלט חסרות תקדים(תלמד קצת על ההיסטוריה שלהם ותבין על מה אני מדבר)

משאדו היקר מאוד, ברצינות

לא רק שאני נותן כבוד לגרייסים אני אפילו התאמנתי, מתאמן ואמשיך להתאמן גם אצלהם במיוחד אצל הנזו שאני פשוט מחבב ומעריך מאוד מקצועית. אבל לא זכור לי שבקרב שלך (אם אני לא טועה זה אתה שעשית פרי פייט טוב באוסישקין, לא?) חיפשת את החליפה של היריב יותר מידי, לא חיפשת גארד בכלל, המאמן שלך צעק כמה פעמים:" לוו קיק תתן לו לוו קיק עד שהוא יתחנן לרדת לריצפה" זה לא בדיוק ג´ו ג´יטסו קלאסי של גרייסי (שהתמחו בהתחלה לרדת לריצפה עדיף לגארד ולבצע משם). גם הגרייסים למדו ולומדים : סתכל על ההטלות של ראיין בפרייד והשימוש בראש, סתכל על הנזו ועבודת הידים והרגליים שלו זה לא ג´ו ג´יטסו קלאסי ובגלל זה הוא כל כך טוב. אבל אין מה להגיד גם ארזים ענקיים מזדקנים, היתרון הטכני כבר לא תמיד אצל המשפחה. אפילו באבו דאבי, אם אתה מכיר, לפעמים מנצח גרייסי או תלמידו ולרוב לא. כמה שאנו מסתכלים על השנתיים האחרונות אנו רואים לצערנו שפחות ופחות יש משקל למשפחה ולג´ו גיטסו קלאסי וטהור. אז מאחר והתעוררתי לפני די הרבה שנים ומאחר ואני באמת מעריך את המאמן שלך אני מקבל את דבריך כחוסר הבנה שהוא באשמתי. עיקר הביקורת שלי לCHAMP היא שהוא לא כל כך יודע כמוך על הרקע הרחב שצריכים היום בMMA , ג´ו ג´יטסו חשוב מאוד אבל גם האבקות, אגרוף, מואי טאי בריחי רגליים של סמבו וכו´ חוץ מזה מזל שגם אתה לא קראת לי אפס. אמנם אני שוקל יותר ממך אבל אני לא בטוח שהיה לי קל מולך

The Champ

New member
האמת שכרגע לשבט גרייסי יש רק בעייה

אחת שקוראים לה-Kazushi Sakuraba. הבחור היפני הזה ניצח 3 ממשפחת גרייסי (אני חושב רוילר,רויס,רנזו ועוד שורה ארוכה של כוכבים...), ואני לא חושב שזה קרה מעולם.... הבחור הזה מתחרה רק בגבולות יפן והוא בלתי מנוצח (זה מה שכתוב באתר).

machado

New member
בוא נדייק,champ

סקורבה הפסיד לווצ´נצ´ין ולמירקו קופ. ניצח את הוילר,מול הויס נילחם שעה וחצי(עם סיבובים),קרב שקול וצמוד למעט הסיבוב האחרון שבו שלט יותר,בסוף הסיבוב החליט הויס לפרוש(מה לעשות סוחב איתו הרבה פגיעות),ועל כן הפסיד טכני אך לא נכנע(ד´´א גם הוילר לא נכנע) מול הנזו,הנזו פשוט נפצע(פריקת כתף)בגלל טעות שהיא יותר באשמתו מאשר טכניקה של סקורבה. כמובן סקורבה לוחם מצוין וכבודו במקומו מונח,אך הוא לא בלתי מנוצח והפסיד בעבר לאנשים שהגרייסים ניצחו. נ.ב לדעתי מול היקסון גרייסי הוא לא היה שורד סיבוב,אך זו רק השערה.

The Champ

New member
מהלינק שאני נתתי אפשר גם להוריד

את הקרב שלו נגד הויס (אם אני לא טועה), ושם המאמן של גרייסי זרק את המגבת... תגובה כזו לא קוראת כמעט לגרייסי ועוד בנוכחות הסבא גרייסי.. אומנם היה קרב ארוך כ-5-6- סיבובים. אבל בכל מקרה לנצח 3 גרייסי, אומנם לא ניצחון נקי.. אבל זה ראוי בהחלט לכבוד, מה עוד שאף גרייסי לא ניצח אותו. הנזו פרק את המרפק כאשר סקורבה עשה עליו ברי והנזו ניסה להתובב, גם את זה ניתן לראות בוידאו. איפה אתה מתאמן הייתי מעוניין לבוא ולראות/ללמוד??

machado

New member
תשובה לשאלתך champ.אני מתאמן אצל

דוד בנימין ג´וג´יטסו ברזילאי(משלבים גם עמידה של קיקבוקס). הדגש באימונים זה על vake tudo וספורט ג´וג´יטסו. מועדוננו נוטל חלק בליגה הישראלית לאומנויות לחימה וסמינרים של מורים מחו´´ל(בתקווה יגיע בעתיד גם הויס גרייסי) האימונים מתקיימים בכרמיאל,עכו וחיפה. אם אתה מעונין בפרטים נוספים צור קשר בטלפון 054825667.

machado

New member
ג´נג´י חאן.טוב כמה דברים

ראשית אין ספק שבשביל MMA(ובכלל)חשוב לשלב דברים נוספים כמו אגרוף,האבקות וכו. גם באקדמיות גרייסי משלבים לא מעט אגרוף ומויי טאי. חשוב לזכור שהג´וג´יטסו הבראזילאי כולל גם אגרוף וקצת בעיטות,אך העקרון המנחה הבולט והעיקרי,זה בהחלט קרקע.(קיימים גם הרבה טכניקות בריח בעמידה) עכשיו,בתור אדם שמתעדכן בצורה מאוד אובססיבית(ואולי אף פאנאטית)בכל מה שקורה בזירות ה-MMA,vale tudo,ושאר מיני ירקות,אני יכול להגיד לך שאומנם הפסדים הם גם מנת חלקם של הגרייסים ותלמידיהם(מה לעשות אי אפשר כל הזמן רק לנצח),אך לרוב הם עדיין מנצחים וקוצרים הצלחות חשובות,ומאזנים חסרי תקדים(כן כן גם בימים אלו),בארועים חשובים ויוקרתיים(כולל "אבו-דאבי") דרך אגב לא צריך תמיד להיות מקום ראשון בשביל להגדיר הצלחה,גם שני ושלישי מדי פעם זה מכובד. בקשר לקרב שלי נגד כאמאל ונוס:הסיבה שנשארתי בדקות הראשונות בעמידה,זה בגלל ש"הלך" לי טוב ויתרוני היה ברור.המאמן שלי אמר לי,שבמידה ואגלה יתרון בעמידה,להמשיך ולהתיש אותו ולא למהר לקרקע. אני יכול להגיד לך שאני מעדיף קרקע(ולראיה,כשהוא הוריד אותי לרצפה ונכנס לגארד שלי,לא מיהרתי להתרומם ורוב הקרב הייתי במאונט,מאונט גב(במצבי חניקה שבאימונים מזמן אני מסיים כך קרב,אך בגלל העייפות,הזיעה,התרגשות והנחישות שלו הוא לא דפק(למרות שאין תירוץ,הוא היה צריך לדפוק וזו נקודה לרעתי) דבר אחרון,אני מאוד סקרן לדעת מי אתה(תלמיד של הנזו?אתה לא במקרה אורן לוין)ואיפה ראית את הקרב שלי.ואם במקרה אתה לא מי שאני חושב,אשמח גם לדעת במה אתה מתאמן היום.

למעלה