הוא נחשב אומן לחימה???

The Champ

New member
הוא נחשב אומן לחימה???

תראו את הסרט הקצר ותחליטו, לדעתי הוא יותר טוב מכמה עסקנים בארץ.....

The Champ

New member
ג´יו-ג´יטסו המקור של האומנויות

היפניות. לדעתי ג´יו-ג´יטסו זו האומנות לחימה הטובה ביותר ללחימה בשטח מוגבל ויש פה לינק לסרט שמראה אומן בפעולה..(הוא קצת ארוך 11.1מגה, למי שיש סבלנות, שווה).

אתה טועה ג´ינג´יטסו זה המקור!!!

ביפם העתיקה, הלוחמים היפמים האכזריים ביותר למדו ג´ינג´יטסו! סנסאיי מושיקו גרוזנברג דאן 27! הוא הסוקה, הרנשי, הסנשו פנשה והדוקטור היחיד לרפואה אפידמיולוגית טיבטית המכיר את אומנות הג´ינג´יטסו. הוא למד אותה לפני כשלושים שנה באדו, בירתה העתיקה של יפן (אבל לא של יפם). אם אתה לא מאמין הנה ציטוט מספרו האקדמי של דון דרייגר : "ג´ינג´יטסו קדם לג´וג´יטסו בהרבה, אשכרה" בגלל קטלניות השיטה והעובדה שהטכניקה הרוחנית היחידה בה היא שיהוק לאחר אכילת האויב, מלמדים אותה כיום במסגרת הרחבה והאנושית של ק.צ.מ.מ.מ (קפוג´יטשרדות צ,ואן מגע מלא מלא). שיטה מעולה הכוללת קרב מדע ישראלי, קפוארה, צ,י קונג, וכמובן ג´יג´יטסו. שורשי הג´וג´יטסו שהיא הגרסה הספורטיבית של ג´ינג´יטסו ידועים אצלנו. כיום אנו מלמדים אותם רק לבנות יפניות. בתמונה שיהאן קובי כהן מאלפי מנשה עילית מלמד ג´וג´יטסו.

השיטה הטובה ביותר וסופגניות דליקות

אתה כתבת: ג´יו-ג´יטסו המקור של האומנויות היפניות. לדעתי ג´יו-ג´יטסו זו האומנות לחימה הטובה ביותר ללחימה בשטח מוגבל ויש פה לינק לסרט שמראה אומן בפעולה..(הוא קצת ארוך 11.1מגה, למי שיש סבלנות, שווה). ואני עונה: לא נכון !!! קראטה הכי טוב, בעצם קרב מגע ! לא, מגן.. אה.... אולי נינג´יצו. אוי שכחתי אמרה לי סבתה שלי שמתאמנת בבית אבות בטאי צ´י שהטאי צ´י הוא הוא הטוב ביותר ללחימה בשטח מוגבל. איזה יופי ! עכשיו יחזור הדיון המרתק על מי הכי טוב. בעצם מה זה שטח מוגבל? אני חושב שבעיר רחובות בה אני גר היא שטח מוגבל. אז אולי תבוא ללמד כאן ג´יו ג´יצו? או שעדיף שתלמד אריק שרון ואת מיצנע ג´יו ג´יצו ואז לא יהיה צורך בבחירות הללו. מי שינצח יוכיח שהוא מסוגל לנהל את המדינה המוגבלת שלנו... שבוע טוב וזהירות מהסופגניות. אגב, בדקתי, שימו פתיל באורך חמישה ס"מ בסופגניה והשמן שבה יספיק לה לבעור ולהאיר ולחמם את הבית עד ליום האחרון של חנוכה.

j i m m y

New member
ארליך? ? אתה מרחובות ??

גם אני ! אל תגיד לי שיש ג´וג´יטסו ברחובות.. כי זה לא יהיה פייר
אתה יודע כמה זמן אני מחפש ללמוד ג´וג´יטסו ברחובות ?!? תחזור אלי בבקשה באישי..

The Champ

New member
התחכמויות נחמדות אבל

אתם יכולים לנסות יותר .....שקצת יצחיק גם.. ודבר שני אני כותב בעניין מקצועי ורצה לקבל חוות דעת רציניות לדיון, זה כ"כ קשה???

מה דעתך, בתור התחלה, לשים סימן

שאלה באיזה מקום? כדי שנדע, ככה, על מה אתה מנסה לדבר? ולשתי שאלותיך, "הוא אומן לחימה???" ו-"זה כ"כ קשה???": לא יודע, ולא. עוד משהו?

The Champ

New member
אם ראית את הסרט היית יכול לענות על

השאלה הראשונה. והשאלה השנייה היא אני אפרש לך אותה ממה שמשתמע בהודעה השנייה (שמסתבר שגם שם לא ראית את הסרט,וספק אם קראת את כולה..) השאלה היא- לאור ההצלחה של הג´יו-ג´יטסו בכל המסגרות של הקרבות PRIDE,UFC,VALE TUDO וכו... האם זה לא נכון להסיק שהיא האומנות לחימה הכי יעילה בשטח מוגבל לפחות??? דבר שני עוקצנות זולה זה לא ממש קשה לכתוב אבל תשובה לעניין זה כבר סיפור שלם

בהחלט. זו האומנות הכי טובה חוץ מקצמ

חוץ מקצממ, וחשבתי שכבר ענו לך על זה.

הי champ אולי תתעורר כבר!!!

לא כולם כאן אנשים רוחניים!!! יש כאלה שיודעים איזה מאתיים שיטות לעבור את הגארד ולשבור את הברך תוך כדי. אז אותם אנשים מסוימים, שאכן מתאמנים בקצ.מ.מ.מ או בכל שיטה אחרת מסתכלים כיום על הנוף של המנצחים בתחרויות MMA למינהן מפרייד דרך UFC ואפילו באבו דאבי ורואים שקרנו של הג´ו ג´יטסו הברזילאי עדיין מאירה אבל כבר לא קורנת. מכל עבר מגיעים אנשים שלמדו את הסוד (ותכף אגיד מהו, לדעתי) ומנצחים את אנשי הג´ו ג´יטסו, אפילו את גרייסי שבסרט. לידיעתך חלק מהמעברים שמראה הדודן הצעיר בסרט מופיעים בקלטות מתקדמות של מוריירה וחלק אצל מריו ספרי. אז מה קרה כאן? התעוררת מאוחר, לפני 10 שנים שלטו אנשי הג´וגיטסו בכל זירות ה MMA מאז כולם למדו את הטכניקות שלהם ואפילו מצאו בהן חסרים! למשל עבודת הטייקדאון הטובה יותר של האבקות מערבית בסגנון חופשי, עבודת הידיים המעולה של האגרוף המערבי וכמובן החופשיות והבעיטות של מואייטאי. אז מה? ג´ו ג´יטסו סגנון מעולה וכיף לתרגל את הספורט הזה (כי אם יש בו תחרויות הוא גם ספורט) אז תתרגל עם חברים, ותתרגל שאת אמריקה כבר גילו האינדיאנים איזה מלאן שנים לפני קולומבוס. גרייסי מפסידים עכשיו מכל עבר, הנזו הגדול, היקסון, הויס כולם כולם מפסידים, אפילו שניצחו מלא שנים. יש כאן גם שיעור ולא בג´וג´י גטמה, שיעור קצת יותר חשוב: "always someone better" פט מוריטה אה שכחתי, הסוד: לתרגל קרבות אימון דומים לסיטואציה הקרבית.

The Champ

New member
זה מעניין שאתה אומר שהם מפסידים

אבל אני בדקתי את האתר של PRIDE לדוגמא וגרייסי ניצחו שם בכמה טורנירים האחרונים שהם השתתפו, אז אתה צריך לבדוק את הדברים שלך... דבר שני אם אתה לוקח את כל אלה שניצחו ובודק כמה מהם למדו ג´יו-ג´יטסו אני חושב שתגיע בערך ל-90% פלוס מינוס. ודבר אחרון גם מי שכבר ניצח את מתחרה שהתמחה בג´יו-ג´יטסו אני מבטיח לך שגם הוא למד בעברו ג´יו-ג´יטסו, לפחות לפרק זמן קצר ע"מ להתגונן מפני זה. אז אני חושב שהסוד עדיין מוגן, וגם הסוד שלך לא נכון כ"כ.....

הסוד שלי עוד יותר מוגן!!!

הסוד שלי הוא צ,י שזה כמו צ´י אבל עוד יותר חזק, מהיר, הרסני ועמיד בפני שינויי טמפרטורות. אם תבדוק באתר הסודי של ק.צ.מ.מ.מ תראה אותי מנצח באליפות העולם בצ,י!!! רק אל תשכח לשים משקפי שמש כשאתה מסתכל. הסרטון קצרצר, אבל שווה את זה! האתר המדעי הסודי שלנו www.kishkushbalabush.org האתר מוגן סיסמה ואם תרצה להיכנס תצטרך רק להקליד: אני לומד אומנות לחימה רק מעט זמן ולכן אני צעיר.

הסרטון של אליפות העולם בצ,י!!!

אני מנצח באליפות העולם בצ,י! אם אוכל רק להוסיף כמה מילים אגיד רק שללא המורה שלי סנסאיי מושיקו גרוזנברג לא הייתי מגיע למעמד כזה. אני רוצה להודות גם לחברי לקבוצה ובעיקר לשיהאן בטיטו ממנזר אנטיפטרוס על הסבלנות הבלתי נלאית שלו וכמובן לשיהאן קובי מאלפי מנשה עילית. אין, אין כמו ק.צ.מ.מ.מ!!!

איך אפשר בלי? תביט על היעילות תביט

שיזכה לבריאות ואריכות ימים כמה שכבר למדנו ממנו: סנסאיי דר מושיקו גרוזנברג!!!

למעלה