הוא לא רוצה לבוא...

מזל טוב לגברת הצעירה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

חומד את עשית את המאמץ וגם הודעת לו יותר מזה את לא יכולה לעשות עבורה, תתחילי להתרגל, אנחנו יכולות רק לנסות, לפעמים מצליח לפעמים לא, קשה מאוד האכזבות הללו של הילדים, הכאב הזה צובט , אבל אי אפשר לעטוף אותם בצמר גפן תמידי, גם לדאבוני, הם יצטרכו לדעת בסוף בדיוק מי הוא האבא שלהם ומה הוא מוכן לעשות עבורם. אני הייתי מתזכרת אותו גם היום שוב, כדי שלא יוכל לומר לילדה שלא הודעת לו. בכל אופן שתהיה יום הולדת מקסימה והמון המון מזל טוב לאם ולבת

danny88

New member
אויי כמה רוע...

אחלה אתם הגברת אמרה את שלה ואתם בלי להבין ישר חורצים משפט אולי ורק אוליי באמת קשה לו?? אבל הכי קל זה לזרוע רוע.. ועוד משהו גברת נכבדה.. לך מותר לחגוג מתי שבא לך?? לפי צרכי הזמן שלך ולא אסור .אהה כן הבנתי הילדה אצלי אז אני יעשה מה שבא לי האב לא נחשב כאן.. ואחרי זה... איזה אב רע ... נו שויןן אמרתי כמה רוע יש כאן .??

Rinattt

New member
לזרוע רוע?

תגיד איש רשע שכמותך קראת מה שכתבתי בכלל? את כל השירשור? ועדיין הגעת למסקנה כזו? כמה רוע יש בך... לפניי שבועיים הודעתי לו והסכים!!! והזכרתי לו ופתאום לא יכול, אז מה? לדחות את היום הולדת ולאכזב את הילדה? היא נהנתה גם בלעדיו!

דני88

אני חושבת, שלפני שאתה קובע שרינת תי תי תי תי (יש 4 תי בניק שלה
) היא רעה, כדאי היה לדעת את העובדות. בהמשך אומנם היא הסבירה את הרקע, ותסכים איתי שזה לא תקין מבחינת האבא,נכון? פשוט, צריך לנסות ולדמיין מצב שנגיד האמא לא עומדת בהסדרי הראיה "ומתעלמת" מילדיה, אז עזוב את ההורה המשמורן במקרה הזה, מה עם הילדים????? איך הם מרגישים עם זה. האב,נחשב, בהחלט נחשב, אבל כדי שיהיה הוגן להחשיב אותו, הוא צריך למלא את החלק היחסי והקטן בהורות ובאחריות שלו כלפיי הילדים שלו גם אחרי שהוא מתגרש מאמא שלהם. ילדים זוכרים כשאחד ההורים לא מגיע לאירועים שלהם, ילדים זוכרים הכל ומפנימים, אבל אז גם משלמים את המחיר לצערם בהתנהגויות שליליות, ואורח חיים לא בריא נפשית ו/או ריגשית בעתיד. מישהו צריך לתת את הדעת על זה,לא? אז לא צריך לשפוט ולקבוע עובדות, כשלא יודעים את כל המצב.

Rinattt

New member
חחח סופיה,

אני עוד הסברתי לו למטה אם תקראי והוא ענה שעדיין אני הרעה, את מבינה? אני לא יכולה לקחת אחריות על חסרי הבנת הנקרא
אז פשוט הפסקתי להגיב לו... את ה"יציב" הייתי חייבת להוכיח לו שהוא "מתנדנד"
אחלה ספורט לאצבעות

יקירתי ../images/Emo65.gif

אני מחזיקה אצבעות שתתבדי והוא אכן יפתיע את כולכן ויבוא... למה שלא תנסי שוחד - תבטיחי לו מקום של כבוד...?! והכי חשוב - המון המון מזל טוב! נישוקים וחיבוקים!

הכי חשוב

שהיא היתה מרוצה... מיום ההולדת, מהעוגה, מההפתעות... עיזבי שטויות....שימרי תמיד על זכותו לדעת, שתפי ככל שניתן. יבחר לבוא, להשתתף...אחל'ה...יבחר שלא...כואב , אבל לא שווה לכעוס. ש ח ר ר י!!!! רינתי...אנשים לא משתנים - זו עובדה!!

Rinattt

New member
לא יודעת לירזי...

נוווו, סיפרתי לך שפעם בכלל לא רצה לראות אותן, והנה היום הוא משתדל, למרות שרוב הזמן "אין לו כוח" ראית כמה אני עושה בכדי שיקח אותן, ומתי שהוא רוצה הוא לוקח אותן, לא עושה לו סצינות ולא כלום. היא נהנתה, בזכותך נשמה, העוגה יצאה טעימה והיא התפארה בה ובך
אוהבתותך

הוא לא יבוא

אבל את תבואי, וחשוב שתהיי שם בשבילה ואני בטוחה שתעשי זאת, והיא תגדל כמו כולנו עם כמה צלקות ילדות זה חלק מהחיים. זה חלק מהגדילה. תהיי חזקה עבורה ויחד תעברו את זה.. בהצלחה והמון מזל טוב

Rinattt

New member
עברה היום הולדת בשמחה גדולה ../images/Emo65.gif

והיא התרגשה הקטנה, ונהנתה
צבט בלב כשאחת הילדות בגן שאלה איפה אבא שלה, עניתי בחיוך שהוא עובד. תודה לכם על העידוד והברכות
ולאלו שטוענים וחושבים ש"אני לא בסדר" גם לכם תודה, על שגרמתם לי להבין שאני הכי בסדר
עניתם על התשובה מבלי לדעת את כל הסיפור לעומקו, דבר שמעיד על טיפשות לשמה, כשקראתי את תגובתכם הבנתי עד כמה אני בסדר כי דבר ואפילו פסיק ממה שכתבתם אינו נכון לגביי ודרכיי. חן חן לכם יועצי אחיתופל

היי רינת

שמחה לשמוע שהיה טוב וכייף. המון מזל טוב לך. חושבת שאולי את חכמה ממני כשפסלת את אשר הצעתי אתמול. עובדה שהכל התנהל כשורה. תני לו... הוא יצטרך לתת על כך את הדין וחשבון מולן בבוא היום. את תמשיכי להיות שם בשבילן. רובנסית

danny88

New member
כן רועעע

כן גבירתי הצעירה.. המון רוע... ראי תגובתך אליי..ואלה ששופטים בשמיעת צד אחד. אולי ורק אולי יש שני צדדים למטבע..האים הכל ברור.? האים הכל ידוע??האם השבנו מהראש?? או רק מהלב.??

Rinattt

New member
אם היית משכיל ולו במעט...

היית קורא את כל השירשור ולא פונה אלי בצורה שכזו. כשאמרו לי להשתמש בילדה כמעין מניפולציה הגבתי שאין מצב! זו לא דרכי! הסברתי שהודעתי מראש שבועיים לפני, והסברתי גם שתשובתו תמיד אבל תמיד "בסדר\נראה כבר\אולי\לא יודע" אף פעם אין לו תשובה חד משמעית. היית קורא שגם במשך שנתיים הוא מיעט לראות אותם, במשך 3 שנים שאנו לא חיים יחד מתוכם 3 לילות לנו אצלו (ולא שלושתן). (גם אצלך זה ככה? שאתה כ"כ מזדהה עם האקס שלי?) אם היית משכיל ולו במעט היית יודע שמלחמות לעולם לא עושים על חשבון הילדים, היית גם קורא שמעולם עוד לפני שהתגרשנו לא נקף אצבע בגידולן. ואני תוהה, אני הרעה? אתה הוא הרע שמבלי לדעת מהו הסיפור בכלל, מבלי לקרוא הכל, מבלי להפנים את תגובותיי לאנשים הגבת לי בצורה בוטה ורעה. הבנות שלי למרות הכל אוהבות אותו, כי הן לא יודעות כלום! אני לא מסיתה אותן! מה היית עושה אתה במקומי? הבא ונחכימה מהאדון המבוגר... זה שאתה גדול ממני ב27 שנה לא עושה אותך לחכם יותר. 3 שנים שהוא לא מקיים הסדרי ראיה ואני נלחמת בשיניים שיראה אותן, אף פעם לא אמרתי לו "לא" כשביקש לראות אותן. אפילו אם זה היה אחת לחודשיים\שלוש. ואת השיחות שלי איתו אני עושה רק איתו ולא לידן. מה אתה היית עושה אם ילדייך היו בחזקתך, ובוכים שרוצים את אמא שלהם והיא לא רוצה לבוא? שוטטטטט עם תשובתך מיסטר יודע הכל...

danny88

New member
פעם אחרונה ודיי

כן גבירתי את רעה ..איך אני יודע?? ובכן.. זה עיסוקי.. לקטלג אנשים לפי מה שהם כותבים.. חשבת אולי ..שמרוב שאת תוקפנית ומישתלחת...''הוא'' פשוט בורח מד' אמותייך גם אם זה על חשבון הילדות??גם אם זה פוגע בהן??? תחשבי... תחשבי שינוי אל תחשבי קסח..אולי ..רק אולי תצליח גם עם האקס ובאשר אליי?? הבנות שלי גדלו אצלי עד שפרחו מהקן..למה?? כי לא הייתי רע לא לאמא שלהן לא להן ולא לסביבה.. קל?? זה ממש לא היה..אבל זאת הדרך היחידה לתת מקום בחייהן גם לאב וגם לאם.. ובסוף בסוף..שיהיה לך הכי אחלה בעולם למרות הכל.. לאף אחד\ת לא מגיע רע

תגובתי אליך

לאחר שקראתי את כל מה שנכתב כאן תרשה לי להגיב לך אתה צודק שלמטבע יש צדדים ולא יודעים מה תגובתו של האב. אך לא צריך לשפוט כרגע את האמא במצב שבו היא נמצאת, היא בסך הכל שפכה את אשר על ליבה ואנו צריכים לעודד אותה. אני מקווה שהאב יגיע ליום ההולדת לחגוג לבתו מזל טוב לילדה עד 120

vered 37

New member
../images/Emo20.gif ליפה בנשים

סורי על ה-DELAY בתגובה שלי אלייך. האמת שנאמרו כאן כל כך הרבה דברים....רינתוש ואני אומרת... שתמשיכי לחגוג לקטנה שלך ימי הולדת בשמחה ובאושר איתו ובלעדיו.. ילדים מסתגלים מהר לכל מצב..ולא שוכחים... הבחירה היא שלו ..יגיע ירוויח ..לא יגיע ההפסד כולו שלו.. ובנימה זו המון מזל טוב לבתך ולך..
אושר שלווה שקט...ורק טוב.

Rinattt

New member
ואני חשבתי שרק אני בדיליי ../images/Emo6.gif

תודה על המחמאה והרכות יקירתי
חגגנו והיה מהנה ביותר. ואני מתכוונת להמשיך להזמין אותו לשאר ימי ההולדת (
עד 120 להן), וכמובן שגם בעתיד אם לא ירצה להגיע אנחנו נמשיך בחגיגה, איתו או בלעדיו.

Rinattt

New member
הרכות=הברכות ../images/Emo13.gif

זה מה שקורה כשנשברת ציפורן

למעלה