אוהבת חכמולוגים...
הפעם אענה לך ולו בכדי להוריד לך מעט את האויר מהסנפירים
1. כתבתי את הירהורי וחששותיי לגבי מחר, לא שאלתי את דעת הפורום. לא כל מי שכותב כאן גם מחפש חיזוקים, התחשק לי לשפוך מה שהציק לי, וזהו... זכותי, לא?
2. רוב אלו שנופפו לשלום אכן יודעים עובדות, חלקם לא והם השכילו (שלא כמוך) להבין שמלחמות לא עושים על חשבון הילדים. ואני לא עשיתי, הודעתי מראש שבועיים, הילדה מחכה בקוצר רוח לכך, זה היה היום הפנוי של הגננת הכי קרוב, גם ככה היום הולדת נדחתה בחודש. 3. לא היה כאן שום כעס אלא חלחלה וסלידה, מה לעשות שאני לא מתה על טמבלים? כל אחד והאהבות שלו
4. אם בסטטיסטיקה עסקינן, יצא שהכללת את רוב הגרושות כמתנכלות לאקס שלהן (79% לדברייך) לא ידעתי שמינה צמח מינתה אותך לסגן, לידיעתך לא כולן כמו גרושתך. (אתה מדבר מתוך כאב והזדהות אה?
) 5. אני לא ערסית, סע לשלום (המפתחות בפנים) לקוח מהגשש החיוור, זה לא מעיד על ערסיות, אבל אכן אני ארסית למי שכוונותיו לפגוע בי או ביקר לי. קראת לי טיפשה אני קראתי לך טמבל, זה הופך אותי לערסית? או שבעצם "על ראש הגנב בוער הכובע"? ואתה הוא הערס... אופססססס עקר בית הוא לא ערס
מה שמזכיר לי בעצם את השירשור שלך בעבר, אני בהחלט מחפשת עזרה במשק הבית 35 ש"ח לשעה משלמים היום?
מעניין איך אתה מנקה שירותים, עם אקונומיקה? 6. המסיבה הייתה מהנה במיוחד, הילדה נהנתה, חן חן על התעניינותך. (בנינו, זה לא מעניין אותך, העיניין הוא לשלוח ארס כלפיי, לא?) המשך תשובה 6 הבנת הנקרא אני מבינה שאין לך, מאחר וכתבתי שידע על כך שבועיים מראש, אם ידע שלא יוכל להגיע למה לא ביקש לדחות הוא? עשיתי מה שיכולתי, נתתי תזכורת... אני לא יכולה לגרור אותו. לא זכור לי שקיללתי וגידפתי אותו על פני הפורום על אחת כמה וכמה לא אעשה זאת ליד הבנות
7. לילה מצויין