הוא לא רוצה לבוא...

Rinattt

New member
סטטיסטית ועובדתית אתה טמבל!

כי מי שלא מכיר את העובדות ומרשה לעצמו לדבר מעל הגובה שלו הוא טמבל. טמבל! היית מת לקבל ממני סיפורי סבתא... חבל לי על הזמן... סע לשלום

רינתתת,

רינתתת, 1.אם בא לך לקבל תשובות רק ממי "שמכיר את העובדות", אל תעלי הודעה כזו לפורום, תשלחי אס.אם.אס לגרושך, שהרי הוא ורק הוא יודע את העובדות. 2. לא ראיתי אותך מנפנפת את כל הסוכריות עידוד ששלחו לך אחרים שאין ספק שאינם יודעים את העובדות. 3. תמיד כשמישהו מגיב בכל כך הרבה כעס, אני יודע שאני קרוב. 4. לא סתם התחלתי את תשובתי במילה "סטטיסטית". 5. את ערסית, או שבמקרה נפלטו לך הכותרת, וה"סע לשלום" ? 6. איך היתה המסיבה? לא עדיף להבא לתאם את המועד עם האבא, לטובת הילדה? 7. לילה טוב

Rinattt

New member
אוהבת חכמולוגים...

הפעם אענה לך ולו בכדי להוריד לך מעט את האויר מהסנפירים
1. כתבתי את הירהורי וחששותיי לגבי מחר, לא שאלתי את דעת הפורום. לא כל מי שכותב כאן גם מחפש חיזוקים, התחשק לי לשפוך מה שהציק לי, וזהו... זכותי, לא?
2. רוב אלו שנופפו לשלום אכן יודעים עובדות, חלקם לא והם השכילו (שלא כמוך) להבין שמלחמות לא עושים על חשבון הילדים. ואני לא עשיתי, הודעתי מראש שבועיים, הילדה מחכה בקוצר רוח לכך, זה היה היום הפנוי של הגננת הכי קרוב, גם ככה היום הולדת נדחתה בחודש. 3. לא היה כאן שום כעס אלא חלחלה וסלידה, מה לעשות שאני לא מתה על טמבלים? כל אחד והאהבות שלו
4. אם בסטטיסטיקה עסקינן, יצא שהכללת את רוב הגרושות כמתנכלות לאקס שלהן (79% לדברייך) לא ידעתי שמינה צמח מינתה אותך לסגן, לידיעתך לא כולן כמו גרושתך. (אתה מדבר מתוך כאב והזדהות אה?
) 5. אני לא ערסית, סע לשלום (המפתחות בפנים) לקוח מהגשש החיוור, זה לא מעיד על ערסיות, אבל אכן אני ארסית למי שכוונותיו לפגוע בי או ביקר לי. קראת לי טיפשה אני קראתי לך טמבל, זה הופך אותי לערסית? או שבעצם "על ראש הגנב בוער הכובע"? ואתה הוא הערס... אופססססס עקר בית הוא לא ערס
מה שמזכיר לי בעצם את השירשור שלך בעבר, אני בהחלט מחפשת עזרה במשק הבית 35 ש"ח לשעה משלמים היום?
מעניין איך אתה מנקה שירותים, עם אקונומיקה? 6. המסיבה הייתה מהנה במיוחד, הילדה נהנתה, חן חן על התעניינותך. (בנינו, זה לא מעניין אותך, העיניין הוא לשלוח ארס כלפיי, לא?) המשך תשובה 6 הבנת הנקרא אני מבינה שאין לך, מאחר וכתבתי שידע על כך שבועיים מראש, אם ידע שלא יוכל להגיע למה לא ביקש לדחות הוא? עשיתי מה שיכולתי, נתתי תזכורת... אני לא יכולה לגרור אותו. לא זכור לי שקיללתי וגידפתי אותו על פני הפורום על אחת כמה וכמה לא אעשה זאת ליד הבנות
7. לילה מצויין

סחתיין.

אני דווקא מחבב חוחכמולוגיות. זה עושה לי את זה. {אגב, לו לך היתה עומדת הבנת הנקרא, היית מוצאת בשרשור הראשון שלי אליו את מתייחסת שהיחסים ביני ובין גרושתי מצויינים [אגב, לא מתוך אהבה אחד לשניה, אלא מתוך אהבה ענקית לבננו]} אגב {2}, לו באמת היית מבינה את הנקרא, היית מגלה שאני מחפש בניית שותפות משפחתית מסוג קצת שונה, ולא משרה בנקיון בתים מלוכלכים. אגב {3} לרוב עם אקונומיקה ולעיתים עם רם {אבקה לבנה ומלבינה בריח לימון} אגב {4} באמת התעניינתי בילדה, ובשמחתה ביום הולדתה. אגב {5} שמת לב שגרושך יצא חזיר ? אגב {6} אני קורא את הפורום מזה זמן, ואני חייב לאמר לך, שסתם 'קפצתי' על שירשורך וניצלתי את ההזדמנות לחוות דעתי על היסטוריה ארוכה של שירשורי בנות ותלונותיהן. שמהן אכן עולה התסמונת לה התייחסתי. אני מתנצל על הפגיע בך אם היתה כזו. כוונתי היתה לכלל ולא לפרט. אני דווקא מחבב חוחכמולוגיות. זה עושה לי את זה.

Rinattt

New member
חחחחחחחחחחח

חמור קופץ בראש, פתאום הודעתך השתנתה מקצה לקצה, למה זה לא מפליא אותי? אם הרי באמת לא היית טמבל לא היית כותב כך מלכתחילה... בעיניין השירותים לא אוהבת רם אני אוהבת את החומר 00 לשירותים ואח"כ להשרות באקונומיקה.
בעינייני הזוגיות שלך לא מעניין אותי מה אתה מחפש, פשוט שיחקתי אותה "ראש קטן" כמוך והבנתי מה שאני רוצה להבין, זה בעצם היה להמחיש לך עד כמה הבנתך קלוקלת לגביי השירשור שלי. מה שנקרא פסיכולוגיה הפוכה, רוב הגרושות כאן לא מתלוננות ולא עושות סנקציות לאקס שלהן, כמו שידוע לך למטבע שני צדדים, בטוחה שאם מישהי נוהגת כך זה כי אין לה ברירה, ואם מישהי עושה זאת בכדי להכנס למלחמות מיותרות זה לא עיניין שלי, אם היא תשאל אענה את דעתי ולא כמוך אתקוף. פעם הבאה נצל הזדמנות ופתח שירשור לא על חשבון שירשור אחר, אישית, אותי לא מעניין הסטטיסטיקות שהבאת. "שמת לב שגרושך יצא חזיר?" וואו ואיך פתאום נהפכו היוצרות? איך הגעת למסקנה זו? החלטת פשוט להשתמש בשכל הישר? גאה בך!!! קבל ח"ח (חיזוק חיובי) לא פגעת בי, פגעת בעצמך, מסימן שאלה יציב הפכת בשניה לסימן שאלה מתנדנד
< שים לב גם לתגובות אחרות שהגיבו לך ולתגובותייך שהשתנו > תודה על התעניינותך הכנה בבתי היפה, חסוך ממני להבא את דאגתך אליה, מן הסתם גם האקס שלי "דואג לה" וצביעות- לא עושה לי את זה! כדאי שתפנים דבר מה: אומרים שלטנגו צריך שניים, צריך שניים גם למלחמה וגם לשלום. הווה אומר שיחסך עם גרושתך הטובים הם לזכותה גם, יחסיי לא כ"כ גרועים עם האקס, אבל הוא זה שלא משתף פעולה ומתרחק, אני זו שמקרבת, ואני זו שמתעלה על עצמי בשביל ה"שלום". וכותבים חכמולוגיות לא חוחכמולוגיות
בהצלחה במשק הבית וכל טוב

החמורה {אתון} היא הקופצת בראש

שוב שלום, הגרוש שלך יצא חזיר כבר בהודעתי הראשונה אליך, ומכאן שהודעתי לא השתנתה מקצה לקצה. אכן חוכמולוגיות, אני מחבב. אבל לא אגרסיביות כמוך. המשיכי לרחוץ בנקיון כפייך אם זה עושה לך טוב. לו הייתי אני-הוא, גם אני הייתי עושה מאמץ להתרחק ממך על כל נסיון שלך להתקרב. טוב, לא יכול להמשיך לכתוב, מתפוצץ מצחוק..{למקרא "פגעת בעצמך"...} לגבי גרושתי, הרי שאת צודקת. היא אחלה בחורה ואחלה אמא ! יום טוב

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אני רק מקרבת בינו לבין הבנות, ביני לבינו הוא זה שמנסה להתקרב, מה שנחמד שאם זה היה יום הולדתי הוא היה בא אם היה מוזמן. אתה לא מתפוצץ מצחוק, קוראת אותך ומחייכת, כשמישהו כועס אני מרגישה שאני קרובה וצודקת
(מוכר לך אה?) אני לא אגרסיבית, בעצם כן... למי שנוהג כך כלפיי, אכן יום מצויין יש לי, מקווה שימשיך כך
כל טוב לך נדנד אה כן, לי דווקא לא נמאס להתכתב איתך
חיוך וצחוק הוא מנת חלקי

מחייך

אבל רק בזכות האייקונים.. "לטנגו צריכים שניים".{גרושך ואת} מוכר לך, אה? {הייתי חייב}. טוב, ביי

Rinattt

New member
ידעתי שאתה מת עליי ../images/Emo6.gif

< חותמת שאתה צוחק עכשיו >

Rinattt

New member
'צטערת המינהלת ../images/Emo9.gif

יש כאלו שטמבל עבורם זו מחמאה
סתם סתם סתםםםםםםם הנה אני מפסיקה
< ילדה טובה שכמותי
>

בוקר טוב לך ../images/Emo13.gif

היה כאן כבר פעם שרשור בסגנון, ובכלל נושא החגיגות הוא קצת פרובלמטי. אכתוב לך את דעתי ולא ממש בטוח שתקבלי אותו. אצלנו הבעיה נפתרה בכך שהמסיבות בגן היו ללא ההורים כלל. (לכל הילדים) אבל... לבן היו שלוש מסיבות. אחת עם הגרושה. שניה בצהרונית עם החברים. שלישית במקדונלד איתי עם משפחתי ועם חבריו. כנ"ל עם הקטנה (בגיל הגן). כאן בעצם אני מנסה להסביר את הבעיה בכל התמונה: לפני שנה ושנתיים עשינו את המסיבות יחד. אפילו חגגנו יחד אצלה בבית עם כל המשפחה (שלי ושלה). היה "כאילו" מאוד יפה ושמח. אבל זה היה נורא ב "כאילו כזה" אני הרגשתי מאוד לא נוח. לא שאני שונא את משפחתה (רק קצת...חחחח...) אבל זה היה לא אמיתי ורוצה להגיד לך שזה רק בלבל את הילדים. למרות שהם קטנים ואנחנו חושבים שהם לא מבינים, אז הם כן ! אח"כ באו כל מיני שאלות... "אבא אם כבר היית יחד איתנו במסיבה בבית של אמא, אז אולי תבוא גם בימים שאנחנו איתך באמצע השבוע..." אם זה היה תלוי בילד, אז גם את הסופ"ש היה מומלץ לבלות יחד. בכלל, מבחינתו אנחנו גם צריכים לנסוע לאילת ולחו"ל כולנו יחד. בקיצר, אני כבר מתברבר... מה שאני אומר זה שאני בעד הפרדה גם בימי ההולדת וגם בחגים ובמועדים. משתדל את המסיבות בבית הספר ובגן להתחלק איתה. אם אני חושב על זה, אז גם כשהיינו נשואים התחלקנו במסיבות. במסיבת חנוכה האחרונה הייתי עם הקטנה במסיבה ורוב ההורים שלחו נציג אחד. אולי אנחנו קצת רגישים מידי? אני יודע שמדובר במסיבת יומהולדת וזה ארוע חשוב לכל הדעות. אבל תמיד אפשר להסביר שאבא יעשה מסיבה ואמא תעשה מסיבה וגם בגן מסיבה... וואלה, מה רע? שלוש מסיבות... הלוואי עלי. שיהיה שבוע טוב בכל מקרה. ולא להתעצבן.

Rinattt

New member
תן לי קצת אופטימיות...

אני זקוקה לזה עכשיו, לחזור מיום הולדת ומיום עבודה לחוץ ולקרוא שחורצים את דיני כאילו אני הרעה והם לא מבינים שאני נלחמת על כל שניה שיראה אותן, שהן אוהבות אותו למרות ואע"פ שהתעלם מהן שנתיים שלימות, שפניתי לעו"ס למשפחה שלו ולאיפה לא בכדי שיראה אותן שלא תהיה להן נפש פצועה, שבכדי שיתן לי ללכת מהרוע שלו שגרם לי להרבה כאב המון המון כאב נאלצתי לוותר על כל הרכוש ולצאת בלי כלום, ואני הרעה? אני? למה? כי נמאס לי לסבול כבר? הלוואי ומה שהצעת היה מתאים, איך אפשר לבקש מאדם כזה שמעולם לא ידע מי הרופא ילדים שלהם? איפה טיפת חלב? כשבאמצע הלילה הילדה פירפרה ופירכסה אני זו שרצה לבד לבי"ח? שכל מסיבה שהייתה בגן ובמעון הוא מעולם לא רצה לבוא כי זה תפקידה של האמא בלבד? שאם שמר עליהן בלילה כשהלכתי לשתות קפה עם חברה כעס וטען שהוא לא המטפלת שלי?

חמודה...אין כאן רע או רעה בסיפור

העצוב הזה... אם תקראי טוב מה שכתבתי תביני שזה לא שונה הרבה מזוגות נשואים. כמו שנתתי את הדוגמה ממסיבת החנוכה בגן של ביתי, רוב ההורים לא באו בזוג. אז למה אנחנו צריכים להרגיש "חריגים" אם הוא היה כזה תמיד, אז למה לך להרגיש לא בסדר? לכן מראש אצלינו החלטתי שכל אחד חוגג לילדים את ימי ההולדת בנפרד. אם הילד יראה שזה "בסדר" וההורים מגיבים בטבעיות לכך, לא ירגיש "חריג". ולך... שיהיה המון כוחות, את כנראה באמת סופר אמא
קחי אופטימיות, בימים אלו מחלק בחינם.

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אני לא מרגישה חריגה, זה דבר נורמלי אצלי, אבל מכיוון שעכשיו הן דורשות את התייחסותו לפחות לימי ההולדת שלהן אני מזמינה אותו לכל יום הולדת שלהן. לכן הודעתי לו לפני שבועיים וגם ידעתי שישכח, כשהתקשרתי להזכיר לו התחילו תירוצים כמו "למה שבוע שעבר לא עשית את זה?" ואז התקשר וטען שהוא עובד. הילדה שלי נהנתה, לי זה הציק קצת מודה ומתוודה, כי אני יודעת כמה רצתה שהוא יגיע. מצד אחד יכולתי לאמר בעיה שלו גם ככה אני זו שמשלמת על הכל, אני זו שמגדלת אותן לבד, התעליתי על עצמי לא בשבילי ולא בשביל להשקיט את מצפוני, בשביל הילדה בלבד! יכולתי להתווכח ולאמר לו "אבל אמרת..." אבל לא חבל לי על האנרגיות? הרי לכל דבר יש לו תירוצים. אני לא סופר אמא, אני רק אמא
תודה על האופטימיות, השינה בלילה גם החזירה לי אותה

jane34

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo24.gif

אין אין חגיגה (הזמנת כבר עוגה ? אני יודעת על תימניה מיוחדת מבית שמש עושה אחלה עוגות...... יש לה מספר טלפון ממש קל(עבדה אולי בשב"כ פעם? מספר טלפון של סלבריטאית יש לה.......) בכל מקרה מקווה שלילדה יהיה יום שמייח שיבואו הרבה לשמוח בשמחתה ושהיה לה הכי כיף בעולם.....
זהו נגמר לי התקציב-מותק זה לא סתם בלונים הם עם הליום:) שיהיה לכן הכי כיף בעולם

למעלה